• 587771閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25545  發表于: 2016-08-15
回 freezefox 的帖子
freezefox:KLAVAN 都比想象中好。頂走好多高波。但亦可能係因為對手無中鋒爭頂,所以先爭得嬴。如果有基奧特係到,情況唔知會點了。 (2016-08-15 09:56) 

奧格斯堡係打防守波,我諗TOP佢就一定唔係, 穩穩陣陣就應該冇乜問題
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25546  發表于: 2016-08-15
回 posouth 的帖子
posouth:右面Man+Clyne修咸頓孖寶好似樣, 兩個都可以落底, 又守得. [表情]
左面就.......Moreno睇黎要雪佢一陣, 輸咗球12碼, 然後Walcott果球都有責任. 好需要多一件右後衞, 提供多個選擇. 右翼個人中意俾Firmino踼多過古仔, 不過兩個都係攻強守弱, 好靠右後衞同防中 .. (2016-08-15 10:25) 

反而佳尼尋晚既表現我有少少失望。有兩三球好大機會都係因為佢最後個腳誤傳或傳失而無左個進攻機會。浪費左其他球員既跑動。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25547  發表于: 2016-08-15
回 posouth 的帖子
posouth:發覺利記D波忽然好有娛樂性, 上四場加埋有18個入球睇......
[表情]  (2016-08-15 10:39) 

即係我地既隱定性仲係好似以前咁嚴重不足。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25548  發表于: 2016-08-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:即係我地既隱定性仲係好似以前咁嚴重不足。 (2016-08-15 12:09) 

我地既不隱定性一向都好隱定  

Mane今日訓練傷Q咗, 唔知出唔出到星期六對Burnley!

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25549  發表于: 2016-08-18
響無期望下贏到波就算了。

前面出咩人我估高普都仲要夾下,佢多左好多選擇,契仔Can都後備就知。

後防......Moreno......
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25550  發表于: 2016-08-20
今年希望睇到有plan b
Benteke 唔得都唔可以打死一個plan a...
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25551  發表于: 2016-08-21
上場係贏巴塞個隊, 今場係輸比Mainz05個隊.

下場出邊隊?
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25552  發表于: 2016-08-21
不過真係有幾可一場波會有8成控球. 20幾次攻門機會, 但得幾次中目標. 睇哂成場, 真係諗唔起任何一次係到肉既埋門.

整體覺得攻得好保守, 總之就keep住唔好自己整失個波, 做少錯少, 盡量有人迫就交橫交後. 上場右翼睇Mane咁爽, 今場不斷都係得Clyne同Milner, 兩個都唔係能夠一對一爆落底既人, 又無人同佢地無疊亙. 其餘Lalala, Wijnaldum, Henderson幾個, 或覺cut得太入, 中路好多人, 係咁駁腳駁腳駁腳, 唔知以為睇緊阿記, 打得咁小心翼翼, 好似想保住贏緊咁.

寧願佢地放手搏一搏輸夠3球, 好過宜家咁難睇!!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25553  發表于: 2016-08-21
韋拿 母真係唔踢得中場中

搭埋軒仔真係搞唔掂 睇到嘔血

諗到再講
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25554  發表于: 2016-08-21
F11, S15, K17都打得差
離線05cw2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25555  發表于: 2016-08-21
感覺个陣打反擊可能ok,对住鐵桶陣只可以係禁區外差交同射波,冇左文尼就冇人做突破,入契又冇人做倒……
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25556  發表于: 2016-08-22
繼續吹緊三兩個中場. 快D買人喇, 嚴格黎講今個夏天都未使過錢.....

Benteke -> Mane
Ibe + Allen -> Wijnaldum
Skrtel + Toure -> Matip + Klavan
雜貨 -> 兩個龍門
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25557  發表于: 2016-08-22
無左個文尼者………差咁遠既。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25558  發表于: 2016-08-22
主要係查仔講果個問題

中場零創造力, 兩個中場中剩係做駁腳, 冇視野, 又唔可以自己帶波上, 係得古仔同LALALA帶到波, 但一對住人地死守陣就GG了~

早場既阿倫帶住STONE CITY踢, 都係輸一球......

在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25559  發表于: 2016-08-22
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:主要係查仔講果個問題
中場零創造力, 兩個中場中剩係做駁腳, 冇視野, 又唔可以自己帶波上, 係得古仔同LALALA帶到波, 但一對住人地死守陣就GG了~
早場既阿倫帶住STONE CITY踢, 都係輸一球......
....... (2016-08-22 15:24) 

史篤城輸四比一喎!