• 587745閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25665  發表于: 2016-11-07
不過,後防不穩既問題仍然存在。球隊宜家只係靠強大得駭人既攻力,黎遮掩防守力不足既弊病。同之前SAS在陣時一樣,靠大量既入球去彌補大量既失球一樣。無一支冠軍球隊會係咁的。減少失球係利物浦必須要做到既地方。

幸好,由宜家到年底,我地都唔駛再對任合強隊。有時間比我地繼續調整。希望第二輪再對雙曼、阿、車、熱時,球隊既防守專注力可以大大提升吧。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25666  發表于: 2016-11-07
以安利簡為例。作為防中,佢既優點係兼具突破能力。盤扭護波都出色。為球隊係進攻時提供多一個支點。

但同時佢亦不能接受既缺點。佢實在太輕率了。尋晚領先之下,表現愈黎愈浮誇。成日打後爭都係小問題,HOLD 波太耐先係死症。須知佢個位一失波就比人打反擊的了。佢仲要係後場近禁區呢D 位都一樣係咁。高普都不禁鬧左佢幾句。如果佢再表現得穩重D ,成熟D 。韋拿杜姆係搶唔到佢既正選的。否則,高普隨時換走佢。

在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25667  發表于: 2016-11-07
回 ArSo 的帖子
ArSo:隊波順,個個都係神人 (2016-11-07 14:14) 

同車路士一樣。

世三FIT 爆唔駛講了。宜家係英超,係古天奴同佢有得鍊下。真係比佢係禁區頂有空位你就大鑊了。

另外人球摩西斯,唔係因為干地,仲做緊人球,邊有宜家咁多機會。場場都比人讚到上天。

都唔好講上季比人鬧到飛起既馬迪了………

有時,球員發唔發揮到。都真係好睇個領隊點用你。你睇下馬達、靴里拉,幾陰公。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25668  發表于: 2016-11-07
回 freezefox 的帖子
freezefox:不過,後防不穩既問題仍然存在。球隊宜家只係靠強大得駭人既攻力,黎遮掩防守力不足既弊病。同之前SAS在陣時一樣,靠大量既入球去彌補大量既失球一樣。無一支冠軍球隊會係咁的。減少失球係利物浦必須要做到既地方。
幸好,由宜家到年底,我地都唔駛再對任合強隊。有時間比我地 .. (2016-11-07 14:55) 

巴塞、皇馬咪係咁囉~XDDDDDDDDDDDD
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25669  發表于: 2016-11-07
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:巴塞、皇馬咪係咁囉~XDDDDDDDDDDDD (2016-11-07 15:30) 

巴塞皇馬邊有我地咁多失球呀………

在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25670  發表于: 2016-11-07
不過睇番今季又真係幾多失球喎呢兩隊。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25671  發表于: 2016-11-07
freezefox:以安利簡為例。作為防中,佢既優點係兼具突破能力。盤扭護波都出色。為球隊係進攻時提供多一個支點。
但同時佢亦不能接受既缺點。佢實在太輕率了。尋晚領先之下,表現愈黎愈浮誇。成日打後爭都係小問題,HOLD 波太耐先係死症。須知佢個位一失波就比人打反擊的了。佢仲要係後場近 .. (2016-11-07 15:00) 

送番隻夏文精選DVD俾佢惡補下  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25672  發表于: 2016-11-07
freezefox:不過,後防不穩既問題仍然存在。球隊宜家只係靠強大得駭人既攻力,黎遮掩防守力不足既弊病。同之前SAS在陣時一樣,靠大量既入球去彌補大量既失球一樣。無一支冠軍球隊會係咁的。減少失球係利物浦必須要做到既地方。
幸好,由宜家到年底,我地都唔駛再對任合強隊。有時間比我地 .. (2016-11-07 14:55) 

的確. 今年個賽程真係好得意, D難踼同易踼既集中哂, 個路線地獄-天堂-地獄-天堂-完季. 黎緊兩個月相信好多隊都會有針對利記攻力既踼法, 睇下高普點應付黎緊既大巴大巴再大巴......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25673  發表于: 2016-11-07
freezefox:其實你身處何地?
今季其實係靠高普。我第一次真真正正感受到領隊既重要性同作用。 (2016-11-07 14:49) 

喺呢度浦咗十年喇喎, 冇講過咩?  

多倫多揮手區

在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25674  發表于: 2016-11-07
回 posouth 的帖子
posouth:喺呢度浦咗十年喇喎, 冇講過咩?  [表情]
多倫多揮手區
[表情]  [表情]  [表情]  (2016-11-07 20:49) 

我淨係知你身處外地,但就唔知你住係多倫多。可能你講個陣我又咁岩唔係到掛。

離線廢托
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25675  發表于: 2016-11-11
樂仔 Fit 到呢..........

https://www.youtube.com/watch?v=AE0jrjJNEX8
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25676  發表于: 2016-11-11
回 廢托 的帖子
廢托:樂仔 Fit 到呢..........
https://www.youtube.com/watch?v=AE0jrjJNEX8 (2016-11-11 09:13) 

招牌射門。由左邊邊路推大位射遠柱角。

在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25677  發表于: 2016-11-11
古仔踢得愈好,比巴塞硬搶既機會愈高…………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25678  發表于: 2016-11-12
回 廢托 的帖子
廢托:樂仔 Fit 到呢..........
https://www.youtube.com/watch?v=AE0jrjJNEX8 (2016-11-11 09:13) 

佢真係打FIFA咁, 人仔細細咁好腳力  
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25679  發表于: 2016-11-14
freezefox:古仔踢得愈好,比巴塞硬搶既機會愈高…………[表情] [表情] [表情]  (2016-11-11 16:15) 

唔係皇馬咩
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014