• 587741閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25695  發表于: 2016-11-20
唉, 次次國際賽番黎都賴野, 今次算冇咩人傷, 和番場當俾息
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25696  發表于: 2016-11-24
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25697  發表于: 2016-11-26
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
https://www.youtube.com/watch?v=Sds8kcb0XG4 (2016-11-24 21:34) 

隊長 = 熱血  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25698  發表于: 2016-11-26
回 posouth 的帖子
posouth:隊長 = 熱血  [表情]  (2016-11-26 07:30) 

隊長 = 忠誠

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25699  發表于: 2016-11-26
不過我最記得佢岩岩出道個陣,下下剷截都係雙腳去哂,個陣真係好火爆。食牌多過咩。

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25700  發表于: 2016-11-26
今日著隊長波衫

有朝一日,你會以不同身份回來,高舉英超冠軍獎杯,我等你。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25701  發表于: 2016-11-27
真係以為又一場0:0, 成場77% possession, 但有威脅既攻勢唔多. 新特蘭泊大巴, 後場企10個, 我地就好多時就中堅都壓埋上去, 超多人都湧唔入. 好在Origi黎料.

軒仔同Can打得越黎越有信心, 猶其軒仔好多時企到同中堅平排, 99%時間打防守, 幫手掃走好多波, 俾前面可以專心上.

相反Wijnaldum既表現真係好唔值得正選, 成場冇次係控球多個兩腳, 交波俾佢 -> 控一下 -> 交旁邊最近的人, 收工. 齋駁腳咁我唔使請你返黎......... 好似完全唔識帶波, 做波, 後衞控波在腳都有信心過佢. 好掛住Lalala. 下場寧願俾機會Lucas/Grujic, 或者俾Origi都冇咁浪費咗個位.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25702  發表于: 2016-11-27
借BBC張cap圖黎用下

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25703  發表于: 2016-11-27
posouth:真係以為又一場0:0, 成場77% possession, 但有威脅既攻勢唔多. 新特蘭泊大巴, 後場企10個, 我地就好多時就中堅都壓埋上去, 超多人都湧唔入. 好在Origi黎料. [表情]
軒仔同Can打得越黎越有信心, 猶其軒仔好多時企到同中堅平排, 99%時間打防守, 幫手掃走好多波, 俾前面可以專心上 .. (2016-11-27 21:08) 

但CAN 信心過籠了⋯⋯⋯要控制下。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25704  發表于: 2016-11-27
一日間,空然變到傷兵滿營⋯⋯⋯今次都幾頭痕⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25705  發表于: 2016-11-28
好在離聖誕快車果段仲有時間
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25706  發表于: 2016-11-28
posouth:好在離聖誕快車果段仲有時間
[表情]  (2016-11-28 04:04) 

宜家到聖誔呢段都好難捱呀!無左幾件主力,我地連中遊球隊都未必食得住。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25707  發表于: 2016-11-29
回 freezefox 的帖子
freezefox:宜家到聖誔呢段都好難捱呀!無左幾件主力,我地連中遊球隊都未必食得住。 (2016-11-28 12:00) 

係時候一月入下貨. 呢兩個加埋其實買賣打番個和, 老細係時候食住個勢, 當預支保住個CL入場卷

.........仲要冇咩借咗出去既人可以recall, 得個Markovic, 坐多過打  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25708  發表于: 2016-11-30
FA Cup又過一關. 成隊副選, 係得Mane, Wijnaldum同Can出正, 仲打足全場.

好好休息, 下場Bournemouth!
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25709  發表于: 2016-11-30
woodburn