• 587737閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25725  發表于: 2016-12-12
回 posouth 的帖子
posouth:https://www.sportsjoe.ie/football/the-stats-on-set-pieces-in-the-premier-league-so-far-this-season-are-very-revealing/19129
睇呢個site話, 上年阿記, 車仔, 曼聯幾隊分別入咗7-8球角球入球. 中下游果D唔使講添, 好多隊靠死球揾食.
....... (2016-12-12 21:31) 

睇對家開角球,你會好驚失波。

睇我地開角球,未開你都知無咩期望⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25726  發表于: 2016-12-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:睇對家開角球,你會好驚失波。
睇我地開角球,未開你都知無咩期望⋯⋯⋯ (2016-12-12 23:51) 

又或者話好似比較13/14咁, 當年先輸兩球都唔驚, 因為知道實入得番. 宜家先贏兩球都唔使興奮, 因為知道實俾人入得番

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25727  發表于: 2016-12-13
posouth:又或者話好似比較13/14咁, 當年先輸兩球都唔驚, 因為知道實入得番. 宜家先贏兩球都唔使興奮, 因為知道實俾人入得番
[表情]  [表情]  [表情]  (2016-12-13 11:48) 

明明上個月都仲順風順水的說。古天奴一傷就咩都唔同哂。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25728  發表于: 2016-12-13
痛定知痛, 各位大佬麻煩回歸基本, 寧願悶悶地咁贏, 唔想再過足癮咁輸.

........同埋可唔可以俾Lucas正選替Wijnaldum? 多個重防守意義既幫下手
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25729  發表于: 2016-12-15
posouth:痛定知痛, 各位大佬麻煩回歸基本, 寧願悶悶地咁贏, 唔想再過足癮咁輸.
........同埋可唔可以俾Lucas正選替Wijnaldum? 多個重防守意義既幫下手 [表情]  (2016-12-13 21:30) 

今年既盧卡斯未必幫到手了⋯⋯⋯我睇佢似乎都跌WATT 唔少⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25730  發表于: 2016-12-15
3分袋袋. 米神回歸, 唔係好多表現機會, 但起碼今場無蝦轆, no news is good news for keepers
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25731  發表于: 2016-12-15
posouth:3分袋袋. 米神回歸, 唔係好多表現機會, 但起碼今場無蝦轆, no news is good news for keepers
[表情]  (2016-12-15 06:34) 

起碼佢有SAVE 先呀。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25732  發表于: 2016-12-15
freezefox:起碼佢有SAVE 先呀。[表情] (2016-12-15 10:52) 

真大鑊, 買咗個令我地掛住Mignolet既龍.....

英姿!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25733  發表于: 2016-12-16
無諗過贏得咁清脆,仲有久違的CS.......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25734  發表于: 2016-12-16
posouth:真大鑊, 買咗個令我地掛住Mignolet既龍.....
[表情]
英姿!
....... (2016-12-15 11:19) 

又咁講,因為有個新仔,多左競爭,大家都可以有進步。

米奴列都可以有進步架嘛。

同埋,新仔籠門咁後生,一黎就擔正壓力都好大。比佢時正時副,慢慢進步仲好啦。聖基亞當年都唔係場場正選,成日打打下又做後備架啦。

比佢兩個互相競爭我覺得無壞。邊個打得好咪先個正選囉。無理由一定要比佢正選架。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25735  發表于: 2016-12-17
freezefox:又咁講,因為有個新仔,多左競爭,大家都可以有進步。
米奴列都可以有進步架嘛。
....... (2016-12-16 15:00) 

所以好贊同Klopp既做法. 仲以為因為Neville兄弟搞單咁既野, Klopp可能為咗撐Karius而唔知仲會繼續出佢幾多場. 估唔到佢可以咁唔理世人點諗, 即刻話換就換. 仲講明宜家輪到Mignolet既機會, 佢係目前既No.1 keeper, 我係米神都搏老命, 回應領隊既信心一票!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25736  發表于: 2016-12-17
尼維爾兄弟攪單咩野?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25737  發表于: 2016-12-17
freezefox:尼維爾兄弟攪單咩野? (2016-12-17 18:56) 

基本上隔開出口術. 4:3輸咗個場, 加歷查同G.尼維爾做球評, 兩個都鏟Karius, 不過G仔鏟得好過火個隻. 都唔大問題既. 不過之後Karius做電台訪問時比人問呀G咁講喎, 有咩睇法, 佢話G仔一向評他人都好盡, 暗寸番G仔自己做領隊都唔係好叻. 之後P.尼維爾出聲, 基本上話做球員就收聲專心踼波, 過多幾年有番D資歷先好同傳媒講野. 然後就引發好多球壇既人都唔低得, 支持Karius有回應既權利. 去到一個地步Klopp都要出聲回應. 等等, 等等.......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25738  發表于: 2016-12-17
posouth:基本上隔開出口術. 4:3輸咗個場, 加歷查同G.尼維爾做球評, 兩個都鏟Karius, 不過G仔鏟得好過火個隻. 都唔大問題既. 不過之後Karius做電台訪問時比人問呀G咁講喎, 有咩睇法, 佢話G仔一向評他人都好盡, 暗寸番G仔自己做領隊都唔係好叻. 之後P.尼維爾出聲, 基本上話做球員就收 .. (2016-12-17 19:47) 

竟然有單咁既事。

其實加利仔真係仲好意思串人既⋯⋯⋯佢之前樣衰到咁⋯⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25739  發表于: 2016-12-17
咁高普點回應?