• 587731閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25755  發表于: 2016-12-21
回 posouth 的帖子
posouth:咁點睇Karius同Wijnaldum先?
[表情]  (2016-12-21 07:11) 

韋拿杜姆真係R 爆頭。佢個個位又唔係無人,後備都有個祖亞倫。買黎唔知有咩用。呢個係唯一一個我對高普既收購有異議既地方。當然,將來既事我唔知,呢一分鐘就真係睇唔透。

如果祖阿倫無離隊,以佢今季既狀態,打正選後備都FIT 哂。

至於Karius,我曾經好有期望的。話哂佢既對手只係米奴列,要打得好過佢,呢個要求唔過份哎………攪到今時今日要用番米奴列,你話唔失望就假。佢勝在後生,仲有大把世界。不過今季唔好諗住旨意佢了………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25756  發表于: 2016-12-21
不過,暫時黎,高普既收購絕對見得人!

文尼、馬迪普都表現稱職。一黎就融入球隊成為主力,尤其係馬迪普,大佬!免費架!真係執到啦!文尼三千萬,以上季既轉會巿場巿價計,真係叫平通街。唔好計曼聯個D 水魚價。齋計阿仙奴、熱刺、車路士,隊隊都用三幾千萬買個後備番黎。我地呢三千萬,至少個個星期同你踢足90分鐘,隔個星期有波入哎。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25757  發表于: 2016-12-21
其實一買一賣下,上季我地幾乎無咩用過錢………

離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25758  發表于: 2016-12-21
回 freezefox 的帖子
freezefox:韋拿杜姆真係R 爆頭。佢個個位又唔係無人,後備都有個祖亞倫。買黎唔知有咩用。呢個係唯一一個我對高普既收購有異議既地方。當然,將來既事我唔知,呢一分鐘就真係睇唔透。
如果祖阿倫無離隊,以佢今季既狀態,打正選後備都FIT 哂。
....... (2016-12-21 11:59) 

Wijnaldum我覺得對高普體系好關鍵

有身型,有速度,有意識,做決定正正路路

佢個種係中間hold波再細細力彈比隊友既踢法,今季其實都有唔少攻勢因為咁先成立同流暢好多
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25759  發表于: 2016-12-21
回 隨風 的帖子
隨風:Wijnaldum我覺得對高普體系好關鍵
有身型,有速度,有意識,做決定正正路路
....... (2016-12-21 15:05) 

我都係咁話 並無大家講到咁差

只係之前佢係紐記定左型大家唔慣姐
離線隨風
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25760  發表于: 2016-12-21
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:我都係咁話 並無大家講到咁差[表情]
只係之前佢係紐記定左型大家唔慣姐[表情] (2016-12-21 19:48) 

我覺得佢都係個種無名英雄咁

雖然話出Can個幾場令到佢好似唔係咁不可或缺,但諗返轉頭

Wijnaldum出場既時候,有幾何會有Can個種自己死去又傳波唔岩Timing既感覺?

而Wijnaldum正正就係完全做到晒Can做到既野之餘,決定更好更有效率

同埋我覺得佢仲適應緊,後上入波應該會慢慢返黎
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25761  發表于: 2016-12-22

from

http://football.fanpiece.com/myheartisred/%E5%8E%9F%E5%89%B5%E5%88%86%E6%9E%90-%E6%84%9B%E8%8F%AF%E9%A0%93%E5%B0%8D%E5%88%A9%E7%89%A9%E6%B5%A6-%E5%85%A9%E5%A4%A7%E9%80%B2%E6%AD%A5-%E5%85%A9%E5%A4%A7%E5%95%8F%E9%A1%8C-%E5%8F%8A%E4%B8%80%E4%BD%8D-%E7%89%B9%E5%88%A5%E7%90%83%E5%93%A1-c1259053.html
[ 此帖被加歷查在2016-12-22 02:54重新編輯 ]
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25762  發表于: 2016-12-22
回 隨風 的帖子
隨風:我覺得佢都係個種無名英雄咁
雖然話出Can個幾場令到佢好似唔係咁不可或缺,但諗返轉頭
....... (2016-12-21 23:29) 

Can個種自己死去又傳波唔岩Timing既感覺

can最激氣就係呢樣 有時唔知自己做緊乜 跟住就死推爛帶

d波彈得唔夠快
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25763  發表于: 2016-12-22
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:我都係咁話 並無大家講到咁差[表情]
只係之前佢係紐記定左型大家唔慣姐[表情] (2016-12-21 19:48) 

可能係唔慣佢打一個偏防中既位置, 或者領隊指示唔好hold波, 總係覺得佢好唔自信有波喺腳, 好想get rid of the ball, 快D横傳俾最近嗰個, 而唔係有少少vision, 起碼留意邊個走緊位, 嘗試分波, 適當時做下D key pass等等.

人比人, 同樣係433既一左一右, Lalala或者Can起碼對進攻有貢獻多好多. 個人覺得係需要比多D時間Wijnaldum, 好想睇到佢做荷甲足球先生時既表現. 但宜家未係, 覺得差好遠個隻. 作為squad player, Joe Allen > Wilnaldum.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25764  發表于: 2016-12-22
D報紙好唔得閒, 傳我地想簽Schmeichel, 又傳夏天向Joe Hart出手.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25765  發表于: 2016-12-22
回 posouth 的帖子
posouth:D報紙好唔得閒, 傳我地想簽Schmeichel, 又傳夏天向Joe Hart出手.....
[表情]  (2016-12-22 11:54) 

傳Zaha代Mane添...... 好煩......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25766  發表于: 2016-12-22
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:傳Zaha代Mane添...... 好煩...... (2016-12-22 12:12) 

ok喎, 幾中意佢既踼法. 不過佢都要踼非洲盃
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25767  發表于: 2016-12-25
聖誕快樂利bro們!!

仲要等兩日先有利記波睇, 睇住個今季聯賽41球合集過住冬先. 睇番先覺今年攻力真係好強, 好多靚波!

http://www.dailymotion.com/video/x568y4m_tech
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25768  發表于: 2016-12-28
季前如果話Boxing Day個輪後會排第二, 仲要係喺史毒大部份時間傷出既情況下, 點睇? 收哂貨了

下場對曼城, 今季食粥食飯睇呢場, 必出街睇正播!! 仲有四日, 好遙遠.......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25769  發表于: 2016-12-28
啱啱見到, Firmino涉嫌平安夜醉酒駕駛, 安排1月31日過堂.

.........即係點? 1月31日主場對車仔