• 587726閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25785  發表于: 2017-01-03
回 Zxen 的帖子
Zxen:之前的霸气去了哪里?
[表情] [表情] [表情]  (2017-01-03 01:15) 

48小時前霸盡了    

踼下半場真係鐵人都死, 都Milner都要換了. 無古, 軒, Matip影響都唔細, 算係咁. 可惜Mane果下求勝心切, 做完英雄又做埋罪人.  

今場其實好多SOT下, 對手龍門弱少少都有second ball執下
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25786  發表于: 2017-01-03
次次贏唔到都要平衡下心理, look at the big picture. 比較近十幾年最好成績既三季, 今季依然係打得好出色!!

打咗20輪後既分數 / 季尾總分:

2005/06: 44分 / 82分
2008/09: 45分 / 86分
2013/14: 39分 / 84分
2016/17: 44分 / ??分

唔信今季羅唔番8X分, YNWA!!!

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25787  發表于: 2017-01-03
史毒………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25788  發表于: 2017-01-03
講真,以前俾人笑海鮮波,我真係認命。

今場俾人笑海鮮波,呢啖氣真係哽唔落!!!!!

48小時踢2場,作客成個上半場全場緊逼禁住踢,人地8個響禁區,都落哂底、出到波,要做既都做左了。

2-2收貨啦下嘛?!      

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25789  發表于: 2017-01-03
其中一場仲要飛去東北踢

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25790  發表于: 2017-01-04
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:講真,以前俾人笑海鮮波,我真係認命。
48小時踢2場,作客成個上半場全場緊逼禁住踢,人地8個響禁區,都落哂底、出到波,要做既都做左了。
....... (2017-01-03 14:44) 

20隊入面我地係機乎被排得最密的一隊, 唯一仲慘過我地既係修咸頓, 踼28號, 30號, 2號. 結果係三場輸哂!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25791  發表于: 2017-01-04
所以見到果D為抽而抽堅扯火......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25792  發表于: 2017-01-05
熱刺! 好兄弟!! 估唔一野標上第三咁勁, 大家排住上!

排還排, 轉會市場唔好跟風, 人買又買
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25793  發表于: 2017-01-05
回 posouth 的帖子
posouth:熱刺! 好兄弟!! 估唔一野標上第三咁勁, 大家排住上!
[表情] [表情]
排還排, 轉會市場唔好跟風, 人買又買 [表情]  (2017-01-05 07:50) 

爽皮!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25794  發表于: 2017-01-05
繼續等轉會消息, 唔買一線都買過potential黎頂頂Mane離開黎段時間

其實唔睇好會使錢, 因為過去三季基本上冬季轉會市場都無乜出過手. 上次有大手筆冬季轉會已經係數到杜sir年代. 但果時真係買親都ok.
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25795  發表于: 2017-01-05
記得2013一月? (羅sir年代既....)

或者2011一月?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25796  發表于: 2017-01-05
Tribute to Rafa, 如果無記錯, 呢件都係一月簽既. 唔記得零幾年了.......

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25797  發表于: 2017-01-05
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:講真,以前俾人笑海鮮波,我真係認命。
....... (2017-01-03 14:44) 

快車期冇乜隊贏得晒3場

果張相講下笑姐
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25798  發表于: 2017-01-05
回 ArSo 的帖子
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25799  發表于: 2017-01-05
回 ArSo 的帖子
ArSo:快車期冇乜隊贏得晒3場
果張相講下笑姐 (2017-01-05 12:25) 

我孖叉我D 49000 fd咋~

BTW, 我堅係估唔到車仔會輸呢場......