• 587714閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25875  發表于: 2017-02-14
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:你睇下出場次數先...唔係古仔傷, 佢邊有得出咁多場 (2017-02-14 18:02) 

高普一黎到利記,最早確立正選位置的,就係CAN 同LALALA 個陣CAN 個個位都好多人爭。高普未黎之前,佢亦唔係必然正選。高普黎左之後,佢就變必然正選了。

佢係宜家岩岩先無左個正選咋(唔計之前受傷個D )。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25876  發表于: 2017-02-14
高普同CAN 勉強都仲有少少淵源,你可以話佢地都係黎自德甲。高普早年就相中此球員云云。

高普同韋拿杜姆有咩淵源?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25877  發表于: 2017-02-14
例外,韋拿杜姆都唔係必然正選。早個輪,佢都試過淪為後備的。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25878  發表于: 2017-02-14
utadahikaru20:https://www.youtube.com/watch?v=twNce6mopxQ
Aspas靚助攻......
....... (2017-02-14 13:32) 

靚組織  

佢同Torres兩條三文魚, 一回流即刻黎料  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25879  發表于: 2017-02-15
Suso真係超可惜...... 我打親機都會培育佢...... 佢真係唔差,但都係無乜機會就走了......
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25880  發表于: 2017-02-15
點解成日要攻擊老母 佢踢得愈黎愈好啦 相比CAN

Clyne我覺得就愈踢愈沉 以前攻守都唔錯 而家得返守波 好多波攻緊去到佢到就死哂同慢左 傳中一直都咁差就唔講啦
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25881  發表于: 2017-02-15
utadahikaru20:話時話, Moreno又係冇咩機會...
唔明點解唔出多D佢, 佢練返過個攻守平衡, 應該唔差, 起碼夠快, 腳頭夠重, 傳中夠力先~ (2017-02-14 16:15) 

出親都百X
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25882  發表于: 2017-02-15
新球員黎親利記自動跌WATT是常識吧SOSAD
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25883  發表于: 2017-02-15
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:點解成日要攻擊老母[表情] 佢踢得愈黎愈好啦 相比CAN
Clyne我覺得就愈踢愈沉 以前攻守都唔錯 而家得返守波 好多波攻緊去到佢到就死哂同慢左 傳中一直都咁差就唔講啦[表情]  (2017-02-15 16:45) 

所以 can 無左個正選係好合理的。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25884  發表于: 2017-03-05
成兩三個星期都無人留言, 就知道利記將fans既心情打到落咩程度既谷底. 次次都係咁, 對前境無期望下又係對Top 6時黎料, 俾番少少野你睇.

好似玩緊老虎機咁, 明明都收手唔玩, 忽然又贏番幾蚊, 又坐番低入錢, 好似對完成頭四又有番D希望.......預期黎緊一野再打番落谷底, 下場主場對Burnley, 啱哂跌眼鏡
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25885  發表于: 2017-03-05
回 posouth 的帖子
posouth:成兩三個星期都無人留言, 就知道利記將fans既心情打到落咩程度既谷底. 次次都係咁, 對前境無期望下又係對Top 6時黎料, 俾番少少野你睇.
好似玩緊老虎機咁, 明明都收手唔玩, 忽然又贏番幾蚊, 又坐番低入錢, 好似對完成頭四又有番D希望.......預期黎緊一野再打番落谷底, 下場主場 .. (2017-03-05 07:50) 

贏左阿仙奴,儲左三分,可以要黎失分比般尼了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25886  發表于: 2017-03-05
回 freezefox 的帖子
freezefox:贏左阿仙奴,儲左三分,可以要黎失分比般尼了。 (2017-03-05 08:55)

劇情發展......

不過今季Wijnaldum入親波都係重要時刻, 之前對曼城, 車仔, 今日阿記  
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25887  發表于: 2017-03-06
其實利記今年既成績賭波真係會發達...
前六買利記,其他買對面
長賭必勝
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25888  發表于: 2017-03-06
回 ArSo 的帖子
ArSo:其實利記今年既成績賭波真係會發達...
前六買利記,其他買對面
長賭必勝[表情]
 (2017-03-06 10:34) 

宜家就緊係咁講啦。之前有幾多人敢真係買落去?

你睇FRATRAX 周周都有人中利記伏就知啦。拿,今周對般尼,以利記劇本計必定失分,你敢唔敢訓身買般尼?

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25889  發表于: 2017-03-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:宜家就緊係咁講啦。之前有幾多人敢真係買落去?
....... (2017-03-06 11:03) 

我唔賭波,我賭氣,今個禮拜就去奉獻第一次買利記。