• 587688閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25920  發表于: 2017-04-03
講真,宜家同上半季幾乎一樣。全部強隊踢哂,仲要全部成績都好好。對前列係不敗!

黎緊既賽程,只剩番中下遊。比著第二隊,笑到見牙唔見眼了。全部係睇住食。理論上係應該全勝的。但偏偏我地就…………

仲要文尼又傷埋。

今年真係一定要入到前四呀。唔係下季你都幾難買到人………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25921  發表于: 2017-04-03
回 posouth 的帖子
posouth:打比戰贏得漂亮 [表情]
宜家真係等睇Mane傷成點, 已經冇咗Lalala, 唔可以無埋Mane......[表情]  (2017-04-03 06:29) 

LALALA  應該唔會傷太耐。文尼就真係唔知了。

離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25922  發表于: 2017-04-03
回 freezefox 的帖子
freezefox:講真,宜家同上半季幾乎一樣。全部強隊踢哂,仲要全部成績都好好。對前列係不敗!
黎緊既賽程,只剩番中下遊。比著第二隊,笑到見牙唔見眼了。全部係睇住食。理論上係應該全勝的。但偏偏我地就…………
....... (2017-04-03 16:59) 

最理想利記前4,曼聯拎歐霸,各取所需
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25923  發表于: 2017-04-04
回 G-shock 的帖子
G-shock:最理想利記前4,曼聯拎歐霸,各取所需 (2017-04-03 17:24) 

總之城, 車, 熱既重任就交俾你地  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25924  發表于: 2017-04-04
回 posouth 的帖子
posouth:總之城, 車, 熱既重任就交俾你地  [表情]  (2017-04-04 07:23) 

曼聯會盡量以0:0為目標
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25925  發表于: 2017-04-04
好似話文尼收咧⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25926  發表于: 2017-04-06
利記宗旨: 自己開心, 又幫到有需要既中下游球隊送分俾佢地, 可樂而不為呢?

2:2..........
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25927  發表于: 2017-04-06
好啦,古天奴都傷埋。今季係咁先了。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25928  發表于: 2017-04-06
老母好波, 今場交出兩個助攻~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25929  發表于: 2017-04-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:好啦,古天奴都傷埋。今季係咁先了。 (2017-04-06 11:05) 

唉....lalala,,軒神,,古仔...文尼....傷哂.....

睇黎...下年再努力吧啦....
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25930  發表于: 2017-04-20
上個禮拜果場真係險......

但係咁樣對2隊弱旅執齊6分,前四都仲係明朗。

打多MU兩場多6分,形勢唔錯咖~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25931  發表于: 2017-04-21
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:上個禮拜果場真係險......
但係咁樣對2隊弱旅執齊6分,前四都仲係明朗。
打多MU兩場多6分,形勢唔錯咖~ (2017-04-20 12:06) 

我地D球員領隊贏咗弱隊後既果個種興奮法, 絶對超過贏強隊咁......

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25932  發表于: 2017-04-24
上兩場險勝, 今場主場對手拍大巴之下輸球, 好合乎球隊劇情.

史毒又傷, 後備都出唔到, 雖然話傷患既野無人控制到, 但呢三季真係有佢等於無佢, 好似以前Aquaman, Aurelio個時咁, 賣佢又好似對佢唔住, 唔賣又好似對球隊唔住.

今場後備席陣容又令我上咗一課, 原來reserve有件叫Brewster. 佢加埋Arnold同Woodburn三個球衣號碼成百幾二百號.....我地既bench depth點解可以咁大鑊?
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25933  發表于: 2017-04-24
預左係由Benteke演復仇戰,合乎劇情,無野想講。
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25934  發表于: 2017-04-24
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:預左係由Benteke演復仇戰,合乎劇情,無野想講。 (2017-04-24 09:09) 

Sakho同Benteke擊掌慶祝個下, 忍唔住笑咗. 人地Benteke係轉會水晶宮, 少年你係借去水晶宮, 技術上仲係利記球員. 唔諗住番利記都唔使玩咁大........