• 587689閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25935  發表于: 2017-04-24
回 posouth 的帖子
posouth:Sakho同Benteke擊掌慶祝個下, 忍唔住笑咗. 人地Benteke係轉會水晶宮, 少年你係借去水晶宮, 技術上仲係利記球員. 唔諗住番利記都唔使玩咁大........
[表情]  [表情]  (2017-04-24 09:50) 

所以你明白點解佢係利記企唔住腳啦。

條友仔都唔識做人的………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25936  發表于: 2017-04-24
另外,奧歷治真係令我好失望………成場行行企企,護唔到波,扭唔到波,控唔到波。最叻就係跌。掂一掂就跌。生得咁高大但又唔識頂頭槌。企係前面又唔去迫搶。成隊好似打少個咁。

另外,尋晚路夫蘭又係水準以下,仲要係好下個隻。我睇佢都唔係可以倚靠既後防大將,快D 買番個人番黎啦。今季真係要買多少少人呀,完全唔夠人用。

離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25937  發表于: 2017-04-24
posouth:Sakho同Benteke擊掌慶祝個下, 忍唔住笑咗. 人地Benteke係轉會水晶宮, 少年你係借去水晶宮, 技術上仲係利記球員. 唔諗住番利記都唔使玩咁大........
[表情]  [表情]  (2017-04-24 09:50) 

果下真係好on居,沙高都可能意識到自己賣硬,想留響水晶晶都唔定~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25938  發表于: 2017-04-24
回 freezefox 的帖子
freezefox:另外,奧歷治真係令我好失望………成場行行企企,護唔到波,扭唔到波,控唔到波。最叻就係跌。掂一掂就跌。生得咁高大但又唔識頂頭槌。企係前面又唔去迫搶。成隊好似打少個咁。
另外,尋晚路夫蘭又係水準以下,仲要係好下個隻。我睇佢都唔係可以倚靠既後防大將,快D 買番個人番 .. (2017-04-24 10:49) 

......生得咁高大但又唔識頂頭槌.....笑了....

不過呢個真係死胡同, 要買人/吸引人加盟就要有CL入場卷, 但入唔到CL又點叫老細放水買人  

Klopp初到步時, 仲可以做佢個人眛力吸引下D球星, 宜家一年過去, 俾人覺得都係same old same old, 好難引人落搭.....
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25939  發表于: 2017-04-24
posouth:......生得咁高大但又唔識頂頭槌.....笑了.... [表情]
不過呢個真係死胡同, 要買人/吸引人加盟就要有CL入場卷, 但入唔到CL又點叫老細放水買人  [表情]
....... (2017-04-24 11:37) 

其實客觀條件計,要打入前四我地本來係最有利。但宜家變相將主導權送番去對手到………要睇人地打成點。主動變被動。

聖誕前後失分實在太多了。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25940  發表于: 2017-04-24
freezefox:其實客觀條件計,要打入前四我地本來係最有利。但宜家變相將主導權送番去對手到………要睇人地打成點。主動變被動。
聖誕前後失分實在太多了。 (2017-04-24 11:54) 

好難想像11-12月個段時間, 我地仲係同車仔two horse race, 吹緊我地有力爭冠  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25941  發表于: 2017-04-24
posouth:好難想像11-12月個段時間, 我地仲係同車仔two horse race, 吹緊我地有力爭冠  [表情]  (2017-04-24 12:07) 

呢個就係板凳深度既分別了。

你睇睇車仔D 後備名單………三千萬買番黎既前鋒都係坐。法比加斯、契仔安都係後備咋。所以車仔就算有邊個傷出,搵人頂一輪無難度。

曼聯傷左半隊,都仲有半隊見得人既後備兵。就算唔係最好,救命時間就係用得著。

你睇我地既後備兵源…………凄涼到…………

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25942  發表于: 2017-04-25
freezefox:另外,奧歷治真係令我好失望………成場行行企企,護唔到波,扭唔到波,控唔到波。最叻就係跌。掂一掂就跌。生得咁高大但又唔識頂頭槌。企係前面又唔去迫搶。成隊好似打少個咁。
另外,尋晚路夫蘭又係水準以下,仲要係好下個隻。我睇佢都唔係可以倚靠既後防大將,快D 買番個人番 .. (2017-04-24 10:49) 

一開始就話依2個人唔掂, 垃圾當係寶得我地係咁
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25943  發表于: 2017-04-25
freezefox:呢個就係板凳深度既分別了。
....... (2017-04-24 12:29) 

每一週後備都係幼幼,已經見慣不怪了
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25944  發表于: 2017-04-26
posouth:上兩場險勝, 今場主場對手拍大巴之下輸球, 好合乎球隊劇情.
[表情]
史毒又傷, 後備都出唔到, 雖然話傷患既野無人控制到, 但呢三季真係有佢等於無佢, 好似以前Aquaman, Aurelio個時咁, 賣佢又好似對佢唔住, 唔賣又好似對球隊唔住.
....... (2017-04-24 09:06) 

後備除左魔蘭奴,我真係一個都唔識     
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25945  發表于: 2017-04-26
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:每一週後備都係幼幼,已經見慣不怪了[表情] (2017-04-25 15:41) 

有幼齒坐後備席唔係問題。

全幼齒係後備席先係問題………

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25946  發表于: 2017-05-01
曼曼阿齊失分, 誤打誤撞又羅番top 4控制權

.....仲要得失球壓過曼城keep住第三. 今季前鋒咁廢, 真係唔覺原來聯賽入咗70球
[ 此帖被posouth在2017-05-01 04:28重新編輯 ]
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25947  發表于: 2017-05-01
睇精華Nice對PSG, 又見到super mario了. 夏天貼錢送走佢之後, 今季聯賽14球, 隊中神射手, Nice仲坐三望二入硬CL.

世事既野真係好難睇透........
在線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25948  發表于: 2017-05-01
自己唔生性就對手點失分都無用。希望今晚打番場爭氣波啦。

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25949  發表于: 2017-05-02
freezefox:自己唔生性就對手點失分都無用。希望今晚打番場爭氣波啦。 (2017-05-01 09:54) 

0:1險勝, 仲要94分鐘俾人中眉, 負轆指數爆燈  

近五場對中下游3勝1和1負, 咁多傷患下都算ok, 不過真係好convincing咁勝既一場都無, 全部都係+/-1球之內........