• 587682閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25965  發表于: 2017-05-06
回 freezefox 的帖子
freezefox:西咸就近況幾差,近十場得一勝,其餘五負四和。KEEP 住呢個態度。我地應該可以嬴到既。
米杜係最後一場,如果個陣已經篤定降班,咁就會易食D 囉。 (2017-05-02 15:55) 

都話西咸唔小野......

熱刺個態咁好都食悶棍......

今年車仔皇了~
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25966  發表于: 2017-05-08
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-suffer-day-collective-failure-12999952

賽後評語. 重點幾句:

Why Adam Lallana and Daniel Sturridge remained on the bench until the final quarter of the contest will remain a mystery.

The changes should have come at half-time. Liverpool were crying out for something new.

The difference Lallana and Sturridge made when they were belatedly introduced exposed the folly of holding them back until that point.

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25967  發表于: 2017-05-08
死性不改, 唉
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25968  發表于: 2017-05-08
好在阿記贏左,打沉MU,個勢仲可以響自己手~

LIV 36賽 70分(@WHU, MID)得番1條戰線,對面係2隊無戰意球隊,如果咁都唔執6分上岸,都真係抵x死了
MAC 35賽 69分(LEI, WBA, @WAT)對手弱,仲要2主場,後備兵充足,9分入袋,前四穩陣
MU 35賽 65分(@TOT, @SOU, CRS)2場作客,仲要歐霸戰線,要全勝再望前面失分
ARS  34賽 63分(@SOU, @STO, SUN, EVE)唔係對降班隊就係無戰意隊,除非自己唔生性,唔係真係好好執。但前題係要贏哂仲要前面失分先上到去
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25969  發表于: 2017-05-08
WHU 剛剛先破熱刺冠軍夢 有機會輸
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25970  發表于: 2017-05-08
回 posouth 的帖子
posouth:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-suffer-day-collective-failure-12999952
賽後評語. 重點幾句:
Why Adam Lallana and Daniel Sturridge remained on the bench until the final quarter of the contest will remain a mystery.
...... .. (2017-05-08 08:42) 

我尋晚講左成晚了。太遲換人。但唔知等咩。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25971  發表于: 2017-05-08
等運到, 高普唔係第一次, 史獨成日都唔出.

中場出左老母同Can, 就唔好出盧卡斯啦, 出個後生仔入黎,比佢出黎搶下都好.
搏表現可能仲有驚喜

上半場悶到呢
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25972  發表于: 2017-05-08
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:好在阿記贏左,打沉MU,個勢仲可以響自己手~
LIV 36賽 70分(@WHU, MID)得番1條戰線,對面係2隊無戰意球隊,如果咁都唔執6分上岸,都真係抵x死了
MAC 35賽 69分(LEI, WBA, @WAT)對手弱,仲要2主場,後備兵充足,9分入袋,前四穩陣
MU 35賽 65分(@TOT, @SOU, CRS)2場作 .. (2017-05-08 10:50) 

講真,未踢呢場之前,我驚阿仙多過曼聯的。踢埋呢場,比阿仙奴WIN 埋最大既剋星,咁就仲擔心。

曼聯過到阿仙奴都未必過到熱刺。阿仙奴過到曼聯就前路一片光明。原本諗住愛華頓守尾門有得搏下。但睇完佢對史雲斯個場,睇怕班友仔己經提早暑假了………阿仙奴前四MODE 一開,分分鐘真係一直WIN  到季尾。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25973  發表于: 2017-05-08
回 freezefox 的帖子
freezefox:講真,未踢呢場之前,我驚阿仙多過曼聯的。踢埋呢場,比阿仙奴WIN 埋最大既剋星,咁就仲擔心。
曼聯過到阿仙奴都未必過到熱刺。阿仙奴過到曼聯就前路一片光明。原本諗住愛華頓守尾門有得搏下。但睇完佢對史雲斯個場,睇怕班友仔己經提早暑假了………阿仙奴前四MODE 一開,分分 .. (2017-05-08 11:29) 

至少,主動權仲響手。

自己唔爭氣,咁真係與人無尤啦......
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25974  發表于: 2017-05-08
回 utadahikaru20 的帖子
utadahikaru20:WHU 剛剛先破熱刺冠軍夢 [表情] 有機會輸 (2017-05-08 11:04) 

剩3場果陣我已經估只會拎到1.1.3分...
仲要作客...
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25975  發表于: 2017-05-09
問個好緊要既問題, 如果我地第四, 曼聯第五, 但佢地贏咗歐霸有下年CL席位, 影唔影響第四球隊入CL?

......只係諗起04/05我地同愛華頓CL位之爭單野.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25976  發表于: 2017-05-09
posouth:問個好緊要既問題, 如果我地第四, 曼聯第五, 但佢地贏咗歐霸有下年CL席位, 影唔影響第四球隊入CL? [表情]
......只係諗起04/05我地同愛華頓CL位之爭單野....... (2017-05-09 06:45) 

呢個問題fb的利迷已經澄清左好多次

除非李斯特城贏歐聯,否則前四入下屆係無人可以影響到。
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25977  發表于: 2017-05-09
posouth:問個好緊要既問題, 如果我地第四, 曼聯第五, 但佢地贏咗歐霸有下年CL席位, 影唔影響第四球隊入CL? [表情]
......只係諗起04/05我地同愛華頓CL位之爭單野....... (2017-05-09 06:45) 

唔影響, 一個聯賽上限可以有5隊入CL
[ 此帖被羅力亞在2017-05-09 09:21重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25978  發表于: 2017-05-09
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:呢個問題fb的利迷已經澄清左好多次[表情]
除非李斯特城贏歐聯,否則前四入下屆係無人可以影響到。[表情] (2017-05-09 09:13) 

要李斯特城贏歐聯+曼聯贏歐霸
英超第四先要踢歐霸

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25979  發表于: 2017-05-09
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:要李斯特城贏歐聯+曼聯贏歐霸
英超第四先要踢歐霸[表情] (2017-05-09 09:20) 

所以一齊都唔會實現,安安份份,自己搞掂前四就功德圓滿~