• 587658閱讀
  • 33876回復

◤紅軍研究所◢ - ☆ You'll Never Walk Alone ☆ 永不言敗! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26025  發表于: 2017-05-19
費明奴肌肉問題趕唔切煞科......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26026  發表于: 2017-05-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:Btw,上場睇直播,佢同高普好好傾下,感覺上留隊都正路。 (2017-05-18 12:29) 

唔知點講, 感覺呢三年都玩緊一個「如果」game. 年年季頭都祈求只要史毒健健康康, 我地就可以點點點. 就算有事, 都有XYZ頂上. 三年了, 上次佢成季健健康康已經係同Suarez伙拍個季, Suarez喺巴塞都入咗過百球了, 真係n世代前了. 次選可以頂替既XYZ, 牌面次次好似好得, 用起黎就差好好好多皮. 今季既XYZ係Firmino+Ings+Origi, 上季多件Benteke選擇, 前季既Lambert+Borini+Balotelli. 基本上呢三季都係靠中場入波仲多過前鋒.

睇今季既Top 6, Top 7, 每隊都有一件好明顯好可靠既前鋒為入球來源, 唯一利記無, 呢三年都無. 事實係轉會費係得咁多, 人工budget得咁多, 留一人等於放棄買一人. 情感上好想史毒下季做場好戲. 但買咗三年大細了, 三年都開細. 我地會唔會繼續買落去........

Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26027  發表于: 2017-05-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:費明奴肌肉問題趕唔切煞科......[表情] (2017-05-19 11:04) 

啊………即係上場既陣容照出…………

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26028  發表于: 2017-05-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:費明奴肌肉問題趕唔切煞科......[表情] (2017-05-19 11:04) 

咁大鑊........繼續靠La史古了......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26029  發表于: 2017-05-19
回 posouth 的帖子
posouth:唔知點講, 感覺呢三年都玩緊一個「如果」game. 年年季頭都祈求只要史毒健健康康, 我地就可以點點點. 就算有事, 都有XYZ頂上. 三年了, 上次佢成季健健康康已經係同Suarez伙拍個季, Suarez喺巴塞都入咗過百球了, 真係n世代前了. 次選可以頂替既XYZ, 牌面次次好似好得,  .. (2017-05-19 11:15) 

我都覺得係買大細,唔穩陣,亦正正係利記海鮮波的原因。
但下年幾條戰線,如果有個隨時用得或間中用得的高質前鋒,都真係繼續搏咖啦......
因為亦無乜機會可以買到咁多人,我地前中後都好大需要......
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26030  發表于: 2017-05-19
回 謝拉傑 的帖子
謝拉傑:我都覺得係買大細,唔穩陣,亦正正係利記海鮮波的原因。
但下年幾條戰線,如果有個隨時用得或間中用得的高質前鋒,都真係繼續搏咖啦......
因為亦無乜機會可以買到咁多人,我地前中後都好大需要...... (2017-05-19 16:57)

老細條數一直計住計住, 有CL踼就豪D, 冇就量入為出D, 2014/15個季季前狂買人想加深板凳深度, 可惜用唔著. Markovic同super mario基本上廢咗, 第一季Lalala同Lovren都係得修咸時代既七成功力, 未融入到隊波.

好想睇Klopp將會點樣備戰幾線比賽. 起碼對佢入貨有D信心, 兩個重磅收購Mane同Wijnaldum, 成績都好理想, 個人覺得值A++同B+.
離線謝拉傑
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26031  發表于: 2017-05-20
Markovic下屆回流,希望佢有所成長啦......
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26032  發表于: 2017-05-20
posouth:老細條數一直計住計住, 有CL踼就豪D, 冇就量入為出D, 2014/15個季季前狂買人想加深板凳深度, 可惜用唔著. Markovic同super mario基本上廢咗, 第一季Lalala同Lovren都係得修咸時代既七成功力, 未融入到隊波.
好想睇Klopp將會點樣備戰幾線比賽. 起碼對佢入貨有D信心, 兩個 .. (2017-05-19 19:01) 

你對杜姆竟然咁高評價?我就唔係太識欣賞了。

離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26033  發表于: 2017-05-20
我覺得基達真係好岩利記

打快波
控球扭波埋門有晒...
古天奴賣俾巴塞仲好啦

萬一紅牛真係搞唔掂條例踢唔到歐聯
走佬都有少少機既...
[ 此帖被ArSo在2017-05-20 16:33重新編輯 ]
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26034  發表于: 2017-05-20
今年轉會市場起碼有7-8 個promising 前鋒想轉會
今次唔出手就難搞
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26035  發表于: 2017-05-20
回 ArSo 的帖子
ArSo:今年轉會市場起碼有7-8 個promising 前鋒想轉會
今次唔出手就難搞 (2017-05-20 16:34) 

先入到歐聯先講

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26036  發表于: 2017-05-20
freezefox:
你對杜姆竟然咁高評價?我就唔係太識欣賞了。

上半季真係好唔得, 場場鏟到佢飛起, 下半季似樣好多, 雖然未睇到值20+M既身價, 但起碼肯上下腳, 唔係下下橫傳當收工, 見到佢喺Starting XI唔會暗中XYZ佢. 好似Can咁, 值得有一位置既squad player.

都叫做係第一季加盟, 有5G8A, 牌面見得人.
[ 此帖被posouth在2017-05-20 20:23重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26037  發表于: 2017-05-20
posouth:上半季真係好唔得, 場場鏟到佢飛起, 下半季似樣好多, 雖然未睇到值20+M既身價, 但起碼肯上下腳, 唔係下下橫傳當收工, 見到佢喺Starting XI唔會暗中XYZ佢. 好似Can咁, 值得有一位置既squad player.
都叫做係第一季加盟, 有5G8A, 牌面見得人.
 (2017-05-20 20:21) 

軒神出得番既話,CAN 拍軒神好過。

軒神今季又係唔知做咩,傷多過踢⋯⋯⋯

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26038  發表于: 2017-05-22
呀媽, 我地得咗了!!!!! YNWA!!!

2017-18, 回歸歐聯, 終於有歐洲賽事睇了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26039  發表于: 2017-05-22
下季真係要大執⋯⋯⋯唔係前四難保⋯⋯⋯