• 23220閱讀
  • 784回復

WK6 -- 鬼影醫務所 (所有醫生推介已出 #0 + #1) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 270  發表于: 2012-09-28
回 amauri 的帖子
amauri:米洛列特
列查積 奧沙 古拿
卡素拿 香川 費蘭尼 派拿 施斯隆
KUN 耶拉域
....... (2012-09-28 23:26) 

kawaga其實放得
奧沙 米洛列特 太貴 韋根今年唔廢
其他冇咩問題 不過個人覺得用jelavic不如用mirallas
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 271  發表于: 2012-09-29
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 272  發表于: 2012-09-29
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 273  發表于: 2012-09-29
回 煙花 的帖子
煙花:今次大獲了......無左HEA 碧.....入左KUN 之後
得返$4.1入後防....達施華同巴斯桑係唔係都傷左?
 (2012-09-29 00:02) 

利記果個COAXXX得唔得
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 274  發表于: 2012-09-29
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 275  發表于: 2012-09-29
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 276  發表于: 2012-09-29
醫生 我而家個陣有mirallas, fellaini, baines同howard
會唔會太多?
離線stp75711
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 277  發表于: 2012-09-29
醫生...救我呀....急症(明早不在香港了)....THX!!

1.派拿+Vertonghen
2.賓艾化+奧沙(同價後衛...請列明)
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 278  發表于: 2012-09-29
重有4蚊唔知點用
howard
cameron lawton bramble
cazorla lalala  hba knightly
snodgrass bra mirallas

醫生覺得用lalala定直接up做凱列特
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 279  發表于: 2012-09-29
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:1 高追ba ok?(上面sam哥話cabaye傷左...)[表情]
2 凱列特 or  格尼路?
3 禮利 or 硬化 [表情]
4 施殺 or howard (2012-09-28 23:08) 

1 高追ba ok?(上面sam哥話cabaye傷左...) -----------> sam哥好似話無佐cabaye,ba無咁值博喔
2 凱列特 or  格尼路? -----------------> granero正選穩,hoilett聯賽杯打足怕失位卑tarabbt,不過狀態一流,值博。
3 禮利 or 硬化 -------------------> 如果cabaye真係牙痛都唔出,ben arfa會好多分的
4 施殺 or howard -----------------------> cesar 今場一定好多save啦!XD
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 280  發表于: 2012-09-29
回 amauri 的帖子
amauri:米洛列特
列查積 奧沙 古拿
卡素拿 香川 費蘭尼 派拿 施斯隆
KUN 耶拉域
....... (2012-09-28 23:26) 

超級睇好新特蘭喔!!!!
如果系心水就去馬啦∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 281  發表于: 2012-09-29
回 煙花 的帖子
煙花:今次大獲了......無左HEA 碧.....入左KUN 之後
得返$4.1入後防....達施華同巴斯桑係唔係都傷左?
 (2012-09-29 00:02) 

等聽日跌價
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 282  發表于: 2012-09-29
回 k... 的帖子
k...:醫生 我而家個陣有mirallas, fellaini, baines同howard
會唔會太多? (2012-09-29 00:15) 

有心唔怕多
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 283  發表于: 2012-09-29
回 stp75711 的帖子
stp75711:醫生...救我呀....急症(明早不在香港了)....THX!![表情] [表情]
1.派拿+Vertonghen
2.賓艾化+奧沙(同價後衛...請列明)
 (2012-09-29 00:18) 

呢個都幾難揀。。。
要ben arfa 吧!!不過個後衛就。。。evans 你夠唔夠錢?唔係咪vertonghen咯,或者睇下我哋首頁的推介∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 284  發表于: 2012-09-29
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:重有4蚊唔知點用 [表情]
howard
cameron lawton bramble
cazorla lalala  hba knightly
snodgrass bra mirallas
....... (2012-09-29 00:24) 

hoilett其實我推介得,真係好想用,不過我真係無位啊。。。。。。。。。。。。