• 5170閱讀
  • 164回復

恭喜發財23易生!!ZAMORA 可能轉會 QPR [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2012-01-29
引用第12樓艾殊利楊格2012-01-29 17:12發表的“”:
如果係我既我會放隊長 [表情] [表情] [表情]
而家除左十二碼之外好似得分力都偏低 [表情]
.......

都係既,呢場仲要作客添
不過gerrard --> bellamy 又好似好怪
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2012-01-29
引用第13樓呀威2012-01-29 17:13發表的“”:
係呀, 所以我想放 Zamora 用比神 [表情] [表情]

zamora,放佐就爆分 今周唔買佢了
bellamy真係有得諗喔!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2012-01-29
gerrard啦, 而家打後左, 前面個位俾左henderson....
計落買henderson抵買過gerrard呢....

p.s. 上次個brown冇放到吧? 一復出就拎返對上2-3場冇出嘅分了~~
離線魚蛋
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2012-01-29
放隊長啦
唔射十二碼無乜分

我反而想用卡路爾
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2012-01-29
引用第17樓sikingthegreat2012-01-29 17:22發表的“”:
gerrard啦, 而家打後左, 前面個位俾左henderson....
計落買henderson抵買過gerrard呢....
p.s. 上次個brown冇放到吧? 一復出就拎返對上2-3場冇出嘅分了~~ [表情] [表情]

黎緊賽程:
@狼仔、熱刺、@曼聯、愛記(25/2,Carling cup Final應該改期)

表面睇黎真係無麼討好,但系隊長次次大戰都有波入喔!

brown系繼曼城孖寶之後keep的最耐最爽既
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2012-01-29
引用第18樓魚蛋2012-01-29 17:25發表的“”:
放隊長啦
唔射十二碼無乜分
我反而想用卡路爾 [表情]

carroll

阿蘇邊一場出得?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2012-01-29
引用第20樓reve2012-01-29 17:33發表的“”:
carroll [表情] [表情]
阿蘇邊一場出得?

對熱刺出得
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2012-01-29
Silva -------------- 0
Gerrard ---------- 2.5
McClean---------- 0
Bale ------------- 0.5
Sigurdsson ------ 1

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2012-01-29
引用第21樓呀威2012-01-29 17:40發表的“”:
對熱刺出得 [表情] [表情]

即係坐多一場就得!
宜家就算放隊長,過後都可以改keep suarez喔!

不過印象中隊長系咪對狼仔都會爆?
離線呀威
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2012-01-29
引用第23樓reve2012-01-29 17:42發表的“”:
即係坐多一場就得! [表情] [表情]
宜家就算放隊長,過後都可以改keep suarez喔! [表情]
不過印象中隊長系咪對狼仔都會爆? [表情] [表情] [表情]

我剩係記得托利斯一球頭槌頂死狼仔
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2012-01-29

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2012-01-29
引用第23樓reve2012-01-29 17:42發表的“”:
即係坐多一場就得! [表情] [表情]
宜家就算放隊長,過後都可以改keep suarez喔! [表情]
不過印象中隊長系咪對狼仔都會爆? [表情] [表情] [表情]

exactly!!
所以放隊長其實問題不大, 始終都係嗰句, 佢而家打後左, 死球又俾bellamy, adam, 甚至downing分薄左, 再加上佢狀態都未返晒黎, 去到70幾分鐘仲係有少少力不從心, 都係放左佢最化算....

另外bale.... 又唔知出唔出到.... 出唔到又要入返vdv....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2012-01-29
引用第26樓sikingthegreat2012-01-29 17:56發表的“”:
exactly!!
所以放隊長其實問題不大, 始終都係嗰句, 佢而家打後左, 死球又俾bellamy, adam, 甚至downing分薄左, 再加上佢狀態都未返晒黎, 去到70幾分鐘仲係有少少力不從心, 都係放左佢最化算....
另外bale.... 又唔知出唔出到.... 出唔到又要入返vdv.... [表情] [表情]

vdv個衰仔
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2012-01-30
仲有無人幫我睇睇??
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2012-01-30
d 人又升價了