• 9245閱讀
  • 253回復

二次衝擊雙位排名 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2013-03-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:Monreal 唔係正選黎既咩[表情] (2013-03-18 16:30) 

雙賽果陣點知雲加會唔會一人一場……
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:雙賽果陣點知雲加會唔會一人一場……[表情] (2013-03-18 16:38) 

雙賽不嬲玩好運架啦
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2013-03-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:其實我 keep Bale 主要係追無 keep 佢既對手,呢幾週真係靠 Bale 幫我拉近左成百分。[表情] (2013-03-18 16:37) 

但係適當時就應該放手,呢兩週我都好後悔無跟自己當初想法放左佢,無 bale 果隊兩週加埋高成 40分……
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2013-03-18
照劇本發展,阿仙奴今周大炒雷丁,所以要大量入貨。而且,入完貨,仲要KEEP 住。因為隔多周就係雙賽了。但其實中間32周有場作客西布朗。呢場唔係太好打的。後防都仲可以,但中前場球員未必回本。所以,都有少少硬食FEEL!

如果今周你唔買,佢黎緊又真係爆分,你下周都係要偷番,避唔到………我個問題係,我唔係香港,我擔心今周唔買,下周我想偷都未必有機會偷…………

但如果唔係照劇本發展,今周阿仙奴炒唔起雷丁,禾仔等進攻球員無咩分,咁32 周好可能就有次阿仙奴大逃難。放鬼哂阿仙D 中前球員。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:大佬呀,咁長梗係唔會睇晒啦,你睇新聞都只係睇個 heading 同頭果幾句就算架啦。[表情]
monreal 點解唔想放?唔覺佢有咩好喎,而且 gibbs 都已經出得返,上場話明只係俾佢休息無特別傷。
....... (2013-03-18 16:18) 

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:大佬呀,咁長梗係唔會睇晒啦,你睇新聞都只係睇個 heading 同頭果幾句就算架啦。[表情]
monreal 點解唔想放?唔覺佢有咩好喎,而且 gibbs 都已經出得返,上場話明只係俾佢休息無特別傷。

傑比斯排位會係MONREAL 之上?!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2013-03-18
回 yanyan 的帖子
yanyan:唔洗重複....

啋過你!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2013-03-18
回 國球旗 的帖子
國球旗:Debuchy 我暫時放棄左[表情] (2013-03-18 16:29) 

我都放左囉。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:兩手準備,如果 debuchy 唔出得的話,仲可以咁︰
DEFENDERS
....... (2013-03-18 16:32) 

查仔………

上周無端端又無左正選。不過史基泰爾踢到咁,睇怕又係要出番查仔的了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:不過而家認真考慮緊放唔放 lloris 同 bale,黎緊賽程真係麻麻︰
Mar 30     15:00 GMT    Swansea City     v     Tottenham Hotspur    Liberty Stadium  &nbs .. (2013-03-18 16:35) 

邊駛睇咁長遠哎。講真,今周都仲可能KEEP 到佢。

但今周如果阿仙奴同愛華頓D 人雙雙爆分,咁你32周都唔駛諗KEEP 巴爾了…………

離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2013-03-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:查仔………
上周無端端又無左正選。不過史基泰爾踢到咁,睇怕又係要出番查仔的了。 (2013-03-18 16:50) 

如果唔係受傷,查仔一定會取代番史基,仲會勸佢唔好退休踢多一年。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:但係適當時就應該放手,呢兩週我都好後悔無跟自己當初想法放左佢,無 bale 果隊兩週加埋高成 40分……[表情] (2013-03-18 16:43) 

係咩?

但我無巴爾個隊一樣係咁低分喎。

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2013-03-18
回 freezefox 的帖子
freezefox:查仔………
上周無端端又無左正選。不過史基泰爾踢到咁,睇怕又係要出番查仔的了。 (2013-03-18 16:50) 

Brendan Rodgers admits Liverpool missed Jamie Carragher
Filed: Monday, March 18, 2013 at 00:57 UK
Last Updated: Monday, March 18, 2013 at 01:35 UK

Liverpool manager Brendan Rodgers has conceded that his side were unable to cope defensively against Southampton without Jamie Carragher.

The veteran was missing at St Mary's Stadium with a cut shin as the Saints condemned the Reds to a 3-1 defeat.

Rodgers admits that he is not quite comfortable with his options in central defence and feels that the whole team need to concentrate more to help the back four.

When asked if his side missed Carragher, he told The Mirror: "There's no question. For us, it's an area we feel we need to be better in.

"We defend from the front," he continued. "It's the team. We never defended well as a team so it's unfair to criticise those two [Daniel Agger and Martin Skrtel].

"They'll be disappointed of course, as defenders, when we concede goals. We've been in a run of late where we either don't concede or we do, two or three. So it was one where our defensive line always starts from the front of the pitch. This is a group, when we lose, we lose together."

Defeat at Southampton saw Liverpool slip to seventh in the Premier League, three points behind city rivals Everton.

上場傷左不過 preview 無講搞到我中左招!

不過聽  Rodgers 口氣出得的話一定會出佢!
離線國球旗
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:但係適當時就應該放手,呢兩週我都好後悔無跟自己當初想法放左佢,無 bale 果隊兩週加埋高成 40分……[表情] (2013-03-18 16:43) 

我就係覺得 Bale 依然會贏到佢嘛,你知我唔係爭 YFF 排名,目標只係追上「第一」咋。
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2013-03-18
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:Brendan Rodgers admits Liverpool missed Jamie Carragher
Filed: Monday, March 18, 2013 at 00:57 UK
Last Updated: Monday, March 18, 2013 at 01:35 UK
....... (2013-03-18 16:53) 

梗係啦。你睇史基泰爾踢到‥…………