• 855閱讀
  • 22回復

[英超]熱刺證實門將洛里斯手腕骨裂,有機會錯過季初的賽事 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2015-07-14
如果迪基亞唔走,呢一年內可能會續約都未定呢,但我覺得無咩可能會無啦啦出現雪佢既情況,咁係球會角度係好唔專業,因為你無理由咁樣威脅個球員同你續約。
雪佢應該係一個針對unprofessional behavior既懲罰至岩,而唔係一個用黎迫球員同你續約既手段。

係迪基亞角度黎講,不論佢續唔續約,佢係職業球員,佢一日係曼聯球員,都會盡力去比賽,一來呢個係佢本份,二來佢表現亦關乎到佢歐國杯既入場券。如是者,迪基亞表現無問題既話,無理由唔係龍門既第一選擇

講到買入一個新龍門去取代佢,除非果個新龍門初到時候既表現已經證明佢可以即刻擔正以及表現勝過迪基亞,否則正常都會迪基亞到季尾,新龍門就打杯賽適應隊伍。

否則,反而會以一個合理價錢去賣左佢,但係around 20M我覺得都應該差唔多

[ 此帖被Gabriel在2015-07-14 17:32重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2015-07-14
回 Elvis 的帖子
Elvis:依家個問題係個主導權係曼聯度, 皇馬賣左卡斯拿斯, 要搵個GK返黎
全世界好理所當然會DDG會過皇馬, 但皇馬出得起幾多錢先會令曼聯放手呢?
2000萬?3000萬? 與此同時, 曼聯要搵代替品, 皇馬一樣要搵個後備方案
....... (2015-07-14 14:35) 

「如果球會真係一盤生意咁簡單, 就唔駛留住咁多高薪又踢唔出身價既球星啦 」

唔明有咩關係。

正如好多人做生意都會積左大量死貨一樣者。邊有實賺既生意架?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2015-07-14
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:如果迪基亞唔走,呢一年內可能會續約都未定呢,但我覺得無咩可能會無啦啦出現雪佢既情況,咁係球會角度係好唔專業,因為你無理由咁樣威脅個球員同你續約。
雪佢應該係一個unprofessional behavior既懲罰至岩,而唔係一個用黎迫球員同你續約既手段。
係迪基亞角度黎講,不論佢續唔 .. (2015-07-14 15:12) 

其實我地球迷有時真係好雙重標準(包括我)。

球員話要走,就鬧佢反骨。尤其是係個D 不擇手段,用盡方法都要走既球員。就實比人插到體無完膚。例如史達寧。但球會/球迷唔想你走,就會建議球會不擇手段,用盡方法都要夾硬留個球員係到。包括雪佢一年,一拍兩散之餘既建議………

打份工者。換著係你同我。你想辭職搵過第二份人工更好,前途更好既工,人之常情者。你都唔想你舊東家阻你發達掛。大家各取所需就最好的了。

迪基亞舊年全季都出盡百分百努力為球隊爭取好成績。幫曼聯搶左唔知幾多分番黎。曼聯今年可以打歐聯,佢功勞甚大。今次轉會事件,亦唔見佢口出半句對曼聯不敬既說話,更加無咩扭計、玩野。對球隊算係咁啦。何苦對上季既大功臣咄咄相迫。一開口就話「雪佢一年,玩死佢」。(我見外面好多留言都係咁………)

離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2015-07-14
我覺得單料係特登放出黎, 叫曼聯唔好買洛里斯
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2015-07-14
回 Ajax 的帖子
Ajax:我覺得單料係特登放出黎, 叫曼聯唔好買洛里斯[表情] [表情] [表情]  (2015-07-14 18:51) 

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2015-07-14
回 Ajax 的帖子
Ajax:我覺得單料係特登放出黎, 叫曼聯唔好買洛里斯[表情] [表情] [表情]  (2015-07-14 18:51) 

我有懷疑過。

離線him
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2015-07-14
唔係傳皇馬買VV咩
離線Ajax
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2015-07-14
回 freezefox 的帖子
freezefox:我有懷疑過。[表情] (2015-07-14 19:40) 

仲要熱刺個老細叫利維....買陣中主將..難過登天..