• 5310閱讀
  • 425回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 300  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:EXCL: Chelsea on verge of agreement with Manchester United to sign Jadon Sancho. Deal for 24yo #MUFC winger season-long loan with obligation to buy next summer. Personal terms in place as all parties work to complete #DeadlineDay transfer (2024-08-31 04:36) 

呢個交易真係..........Sancho如果只係想要錢唔理自身發展, 咁去沙特好過

當今球隊入面, 一隊車仔, 一隊巴塞, 我覺得呢兩隊真係視人如草, 只係一堆足球stats, 人地唔係人, 只係工具. 語氣雖然少少重, 但都幾鄙視佢地的心態同做法.

唔係指兩個百年歷史的球隊本身或者球迷, 係現今的老闆同管理層.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 301  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:入左palmer+madueke[表情] (2024-08-30 20:17) 

食住個勢

我同你走相反方向, 今周唔郁, 硬食多今晚的$0.1跌價. 主要覺得GW4賽程swing好似易買人D, 另外中間隔咗個international break都少少考慮.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 302  發表于: 08-31
Jebbison借咗去英冠屈福特!! 又少一件.

...............話時話, 將Nkunku放番bench#3先, 一陣又出幾分鐘玩謝
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 303  發表于: 08-31
Armando Broja to Everton, deal done and all documents just approved!

Loan with £30m buy option clause to join #EFC from Chelsea.

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 304  發表于: 08-31
🚨 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Fulham confirm Reiss Nelson deal done on loan from Arsenal after Ipswich move collapsed. ⚪️⚫️✍🏻

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 305  發表于: 08-31
回 posouth 的帖子
posouth:總之留係英超就好了, 等佢破碧咸的罰球入球紀錄  [表情]  (2024-08-30 18:43) 

上年既絕對主力,今年咁樣借走⋯⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 306  發表于: 08-31
回 posouth 的帖子
posouth:Sterling儲印花? 有冇人試過踼過哂Big 6隊? 第4隊了  [表情]  (2024-08-31 06:55) 

我反而想知,阿仙奴買佢返嚟做咩?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 307  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:EXCL: Chelsea on verge of agreement with Manchester United to sign Jadon Sancho. Deal for 24yo #MUFC winger season-long loan with obligation to buy next summer. Personal terms in place as all parties work to complete #DeadlineDay transfer (2024-08-31 04:36) 

車路士買佢返嚟又係唔知做咩⋯⋯⋯

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 308  發表于: 08-31
今個買賣窗,一大堆離奇古怪既轉會交易。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 309  發表于: 08-31
話時話,東尼結果都係走唔到。

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 310  發表于: 08-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:我反而想知,阿仙奴買佢返嚟做咩?[表情] (2024-08-31 09:47) 

咁佢點都好過 nelson 同 smith rowe 既
做 saka sub, 又可以打兩邊同副鋒, 最緊要即買即用加強深度
我又覺得 Okay 喎
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 311  發表于: 08-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:話時話,東尼結果都係走唔到。 [表情] [表情]  (2024-08-31 09:51) 

40M 去左沙特
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 312  發表于: 08-31
回 chun1424 的帖子
chun1424:40M 去左沙特 (2024-08-31 10:35) 

下?原來走咗啦?

40M ,車仔同曼聯都唔出手?!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 313  發表于: 08-31
回 chun1424 的帖子
chun1424:咁佢點都好過 nelson 同 smith rowe 既
做 saka sub, 又可以打兩邊同副鋒, 最緊要即買即用加強深度
我又覺得 Okay 喎 (2024-08-31 10:33) 

點睇佢都唔似正選人選。 左邊托沙、馬天利尼爭崩頭。 右邊SAKA 不能動搖。 正如你話齋,佢只會係一個大後備。

但要一個成名球星(但又未到等退休之年)長坐後備席,佢又唔似係個啲識得面對現實知進退既球員,恐怕只會制造大量更衣室麻煩。 仲要人工又唔平。

搵佢返嚟弊多於利。自找麻煩多。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 314  發表于: 08-31
疑?不過原來唔係買架喎,借架咋喎。

仲要唔駛租借費。 人工都仲只係比一半,車仔要哽一半。

噢⋯⋯⋯咁成件事唔同講法了!咁又無咩所謂喎。 反正唔駛點用錢,唔啱用咪下年BYE-BYE囉。 低成本借個人嚟踢下杯賽都無咩所謂。

最緊要係,無手尾跟。 呢點好重要。
[ 此帖被freezefox在2024-08-31 10:58重新編輯 ]