• 5312閱讀
  • 425回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 315  發表于: 08-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:點睇佢都唔似正選人選。 左邊托沙、馬天利尼爭崩頭。 右邊SAKA 不能動搖。 正如你話齋,佢只會係一個大後備。
但要一個成名球星(但又未到等退休之年)長坐後備席,佢又唔似係個啲識得面對現實知進退既球員,恐怕只會制造大量更衣室麻煩。 仲要人工又唔平。
....... (2024-08-31 10:50) 

借一年一半人工唔洗買斷, 本身係車仔都唔係穩正, 只係果邊連大軍名單唔入選先要走

有大賽輕驗, 除左話佢把握力會差D 之外, 又同達蛇合作過

阿記要搵個人頂 Saka 位休息, 我覺得係 good deal 喎
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 316  發表于: 08-31
回 chun1424 的帖子
chun1424:借一年一半人工唔洗買斷, 本身係車仔都唔係穩正, 只係果邊連大軍名單唔入選先要走
有大賽輕驗, 除左話佢把握力會差D 之外, 又同達蛇合作過
....... (2024-08-31 10:59) 

我開頭唔知係借,以為買斷。

借就梗係無所謂啦! 又唔駛租借費,人工又只係比一半,即插即用。唔駛CHER 到SAKA 乾塘都好哎。

點只 GOOD DEAL,直頭 EXCELLENT 添!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 317  發表于: 08-31
不過調轉,車仔就真係唔知想點!

幾千萬買個人返嚟,幾十萬人工一個月, 又唔識用。都算。

宜家仲要幫人比一半人工,然後借去比你個競爭對手等佢可以增強實力⋯⋯⋯⋯  

再然後幫另一個競爭對手清咗佢手上既瘀血,幫人地比人工。 換個後備返嚟。

真心想知,史達寧換辛祖,有咩意義? 但咁樣換一換,財務上損失大,又幫競爭對手解決問題。 完全係莫名其妙既操作⋯⋯⋯⋯

離線saxo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 318  發表于: 08-31
會唔會係
借史達寧俾阿仙奴, 削弱對方攻擊力
係曼聯入辛祖, 削弱對方後備實力
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 319  發表于: 08-31
除左彭馬之外, 車仔人真係一律唔掂

同位置至少 2-3 個選擇, 仲難估過哥帥
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 320  發表于: 08-31
回 saxo 的帖子
saxo:會唔會係
借史達寧俾阿仙奴, 削弱對方攻擊力
係曼聯入辛祖, 削弱對方後備實力 (2024-08-31 11:08) 

我反而覺得,之前傳媒老吹話史達寧同辛祖互換,呢個先係對雙方最有利既交易。

坦克根本都睇辛祖唔順眼,都係面和心不和個隻。辛祖係曼聯都係後備兵力,換史達寧返嚟,至少都有機會用得著哎。

車仔個邊情況一樣。 都同球會反哂面咁滯。領隊講到明唔用,換件有可能用到既辛祖返嚟,反正車仔飯堂都係多雙筷 (刀叉)者,都唔差在。  

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 321  發表于: 08-31
48% 既 Isak 好想郁左佢
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 322  發表于: 08-31
回 chun1424 的帖子
chun1424:48% 既 Isak 好想郁左佢 [表情] [表情] [表情]  (2024-08-31 12:20) 

已放lol

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 323  發表于: 08-31
我三件FW係 6.0, 6.0, 5.5

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 324  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:已放lol (2024-08-31 12:29) 

好多位要執,排隊都未輪到佢。

我連蘇蘭基都仲KEEP 住。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 325  發表于: 08-31
回 freezefox 的帖子
freezefox:好多位要執,排隊都未輪到佢。
我連蘇蘭基都仲KEEP 住。 [表情] (2024-08-31 12:46) 

我已經-4了
放左bruno, nkunku, isak
入palmer, madueke, Pedro
冇布歐就係咁惨。。。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 326  發表于: 08-31
諗在好耐madueke定ESR.....
最後都係搏
冇布歐play safe冇乜意思

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 327  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:我已經-4了[表情]
放左bruno, nkunku, isak
入palmer, madueke, Pedro[表情]
冇布歐就係咁惨。。。 (2024-08-31 13:24) 

我A 隊都無布歐呀。都唔係無得鬥者。

官網呢便,佢成 15蚊喎!FANTANS 個邊就成 20蚊!  真係要場場入兩球先回本喎。場場都要兩球喎⋯⋯⋯⋯

唔用布歐,增強其他位置既實力,長遠計,未必會輸囉。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 328  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:諗在好耐madueke定ESR.....
最後都係搏
冇布歐play safe冇乜意思 (2024-08-31 13:25) 

搏既意思即係搏邊個?

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 329  發表于: 08-31
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:已放lol (2024-08-31 12:29)

我其中一隊用左 WC, 而家諗緊好唔好唔要 isak 轉 prem DF robo/gvardiol/ double ars

但 Isak 又好難放棄咁..............