• 25078閱讀
  • 935回復

WK23 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 360  發表于: 2013-01-19
回 reve 的帖子
reve:直徑哥出得,佢個正選變佐5050[表情]
其實想玩冷野,用直徑哥都唔錯架!![表情] (2013-01-19 01:47) 

直徑哥?早就入左啦
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 361  發表于: 2013-01-19
咩話, AGUERO神奇復出?!
剛剛頭先先喺到話今週偷完人冇咩要諗, 而家又要諗過....
離線aghbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 362  發表于: 2013-01-19
回 reve 的帖子
reve:差唔多訓了,貼下宜家個未confirm既陣:
jussi
vert   gibbs   verm
caz   walcott   jc   wilshere   nolan
....... (2013-01-19 01:51) 

10 same...   

U nolan,me podolski...
離線v_v_v
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 363  發表于: 2013-01-19
倫敦真係好大雪, 今日連單車都踩唔到... 頭先睇新聞d球員都係hea住training, 反而擔心咁惡劣場地會影響球員表現
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 364  發表于: 2013-01-19
乜nasri個價咁正架..
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 365  發表于: 2013-01-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:咩話, AGUERO神奇復出?![表情] [表情]
剛剛頭先先喺到話今週偷完人冇咩要諗, 而家又要諗過....[表情] [表情]  (2013-01-19 01:54) 

訓左??
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 366  發表于: 2013-01-19
論盡心水之冷選:
a.weimann (aston villa) - villa近排好唔掂大家都知, 不過其實west brom都沉沉地, 今次襯住同市打吡呢個機會, villa係時候反底架喇!! benteke應該會被對面高大中堅嚴密看管, 而最大受益人就係weimann喇~~

b.davies (swansea) - stoke已經連續四場away冇波入.... 對住鍾意控球嘅swansea, 機會應該更少, 相信swansea都幾有機會cs, 呢個davies先8蚊多少少, 如果有cs的話都幾抵玩架~~

beausejour (wigan) - sunderland同wigan兩隊都係麻麻架喇, 不過wigan今次有主場之利, sunderland作客表現差之餘, 週中主場輸俾bolton嘅表現更加可以用慘不忍睹黎形容.... 呢個會係wigan搶分嘅絕佳機會, 其中一樣要靠嘅, 就係beausejour嘅左路傳中喇~~

pogrebnyak (reading) - 上星期推介佢有波入, 結果不負所托, 果然有波入, 係就係入得遲d, 不過總之就係有波入啦~~ 對住麻麻地嘅newcastle, 仲要coloccini有離隊之心, 個後防隨時又試錯漏百出.... 一於估pogrebnyak繼續有波入!!

可以避一避:
podolski, nolan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 367  發表于: 2013-01-19
回 leefish 的帖子
leefish:訓左?? (2013-01-19 02:14) 

未, 不過就快....
有少少飽飽濟濟.... 瞓一覺聽日可能會感覺好d~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 368  發表于: 2013-01-19
Beau
Same feeling
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 369  發表于: 2013-01-19
sikingthegreat:未, 不過就快....
有少少飽飽濟濟.... 瞓一覺聽日可能會感覺好d~~[表情] (2013-01-19 02:43) 

訓醒回我陣...等你診斷!!
離線w610i
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 370  發表于: 2013-01-19
fulham個Ruiz仲keep唔keep好?
9個幾果陣入...
離線lot1121
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 371  發表于: 2013-01-19
sikingthegreat:論盡心水之冷選:
a.weimann (aston villa) - villa近排好唔掂大家都知, 不過其實west brom都沉沉地, 今次襯住同市打吡呢個機會, villa係時候反底架喇!! benteke應該會被對面高大中堅嚴密看管, 而最大受益人就係weimann喇~~
b.davies (swansea) - stoke已經連續四場away冇波 .. (2013-01-19 02:37) 

醫生知唔知swansea $6.76 果個tiendalli乜水?
見佢幾平,上wiki 見到佢2閘都識打? google寫佢仲係def , mid 添....
我依家諗緊 debuchy / 1個swansea 後(b davis 差少少錢)
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 372  發表于: 2013-01-19
回 w610i 的帖子
w610i:fulham個Ruiz仲keep唔keep好?
9個幾果陣入... (2013-01-19 08:15) 

我就放左 因為fulham前鋒好番晒 佢打法都係分波多 拎幾分係無問題 不過爆分就機會細好多,所以我轉左stur
離線w610i
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 373  發表于: 2013-01-19
迪維斯+迪亞比 or
費蘭尼+B.Ruiz?
離線kenny1
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 374  發表于: 2013-01-19