• 21250閱讀
  • 657回復

WK24 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 360  發表于: 2013-01-29
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:完全唔識估....
用照道理最穩陣的azp同mata算~~[表情] (2013-01-29 13:27) 

S. Bassong
Norwich  
Sell at 4.54
(market price 8.11)

David Luiz
Chelsea  
Sell at 8.90
(market price 10.95)

呢兩件又唔知傷定點... 仲有件七蚊HAZARD又唔知換邊個
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 361  發表于: 2013-01-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:rafer,
begovic
debuchy kelly bennett
carzola joe cole sliva bale fellami
....... (2013-01-29 13:03) 

唯一係麻麻地silva.... 不過你唔用man u人.... 咁.... 都唔知點轉好.... 或者搏一搏oscar?  如果夠錢, 不如轉dempsey? defoe傷左, 佢客串前鋒~~

walters.... 都唔一定要用, 我都冇~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 362  發表于: 2013-01-29
sikingthegreat:唯一係麻麻地silva.... 不過你唔用man u人.... 咁.... 都唔知點轉好.... 或者搏一搏oscar?  如果夠錢, 不如轉dempsey? defoe傷左, 佢客串前鋒~~
walters.... 都唔一定要用, 我都冇~~ (2013-01-29 13:30) 

唔夠錢買吊西....sliva定買個forward好?...睇極都無咩心水...得個walters叫ok d....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 363  發表于: 2013-01-29
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:S. Bassong
Norwich  
Sell at 4.54
(market price 8.11)
....... (2013-01-29 13:28) 

bassong事到如今你都係頂埋落去啦~~
luiz.... 之前係傷, 不過真係唔知傷好未....

hazard.... 起碼仲有兩場你捱.... 如果再加罰, 仲有 fa cup replay幫你食多場.... 但點都起碼兩場.... 為左兩場, 我會考慮留.... 當然都睇返你有幾多keep人, 如果本身keep得多就唔好喇....
離線lmr0322
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 364  發表于: 2013-01-29
                lloris
vidic debuchy wilkinson
cazorla fellaini cabaye joe cole
mata rooney aguero
有冇问题?想入dempsey放边個好?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 365  發表于: 2013-01-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:唔夠錢買吊西....sliva定買個forward好?...睇極都無咩心水...得個walters叫ok d.... (2013-01-29 13:33) 

真係冇咩心水就silva算了.... forward.... benteke (主場對newcastle), p.cisse (好似唔少人用) 之後真係冇咩好選擇....
定係會唔會換個貴後衛? baines?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 366  發表于: 2013-01-29
回 lmr0322 的帖子
lmr0322:                lloris
vidic debuchy wilkinson
cazorla fellaini cabaye joe cole
mata rooney aguero
有冇问题?想入dempsey放边個好? (2013-01-29 13:34) 

aguero吧
軍容不整下, 作客近況不錯的qpr, 不太看好....
離線garykeung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 367  發表于: 2013-01-29
6.43 既 ccc尼 keep or change to begovic ?
離線reyes1718
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 368  發表于: 2013-01-29
醫生,  朗尼+巴亞+米祖   定   BALE+朗尼+查馬克

另外 點睇巴亞同MATA?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 369  發表于: 2013-01-29
回 garykeung 的帖子
garykeung:6.43 既 ccc尼 keep or change to begovic ? (2013-01-29 13:37) 

keep吧~~ ars之後賽程很不錯~~
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 370  發表于: 2013-01-29
sikingthegreat:bassong事到如今你都係頂埋落去啦~~
luiz.... 之前係傷, 不過真係唔知傷好未....
hazard.... 起碼仲有兩場你捱.... 如果再加罰, 仲有 fa cup replay幫你食多場.... 但點都起碼兩場.... 為左兩場, 我會考慮留.... 當然都睇返你有幾多keep人, 如果本身keep得多就唔好喇.... (2013-01-29 13:33) 

所以頭兩件都未明點轉..又未出Preview...

我其實都傾向放..隨時唔止兩場..

其實都Keep左幾多人...8蚊史杜, 16.93禾仔..14蚊Mata, 14蚊林柏, 當然仲有3.99J.Cole..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 371  發表于: 2013-01-29
回 reyes1718 的帖子
reyes1718:醫生,  朗尼+巴亞+米祖   定   BALE+朗尼+查馬克
另外 點睇巴亞同MATA? (2013-01-29 13:38) 

一定係後者, 因為有bale~~

mata好大機會正選, 可以用~~
ba唔識睇.... 真係50/50機會正選....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 372  發表于: 2013-01-29
sikingthegreat:真係冇咩心水就silva算了.... forward.... benteke (主場對newcastle), p.cisse (好似唔少人用) 之後真係冇咩好選擇....
定係會唔會換個貴後衛? baines? (2013-01-29 13:35) 

嗯...thx
咁諗埋pcc or sliva就ok....
其實2隊都作客....始終買個前風博入波比較好既....但又怕pcc無波入好低分...
你覺得pcc>sliva?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 373  發表于: 2013-01-29
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:所以頭兩件都未明點轉..又未出Preview...
我其實都傾向放..隨時唔止兩場..
....... (2013-01-29 13:40) 

咁睇黎要放喇.... 已經keep左咁多個

咁應該只留bassong就夠~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 374  發表于: 2013-01-29
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:嗯...thx
咁諗埋pcc or sliva就ok....
其實2隊都作客....始終買個前風博入波比較好既....但又怕pcc無波入好低分...
你覺得pcc>sliva? (2013-01-29 13:40) 

咁又唔係.... 兩個差唔多吧....
如果會考慮newcastle, 不如cabaye? 係就係唔係偷價, 不過有死球, 對手係villa.... 可能都會唔錯架~~