• 5428閱讀
  • 431回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
在線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 390  發表于: 09-13
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, 大家有冇wildcard的計劃?
網上D人講到好似好多WC GW4或GW6. 但感覺連歐聯都未開始, 傷患情況都係好少, 暫時呢幾周都係主要失望的Nkunku, 同一堆骨人好似Jebbiso果D.  (2024-09-13 19:28) 

d人想早d買齊salah同haaland
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 391  發表于: 09-13
回 TuNg 的帖子
TuNg:d人想早d買齊salah同haaland [表情] (2024-09-13 19:52) 

真係無考慮過. 如果兩個都有, 其餘位置會有幾樣衰?  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 392  發表于: 09-13
Joao Pedro原來琴日都未可以一齊操練, 等睇今日訓唔訓練到
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 393  發表于: 09-13
posouth:真係無考慮過. 如果兩個都有, 其餘位置會有幾樣衰?  [表情] (2024-09-13 21:04)

其實都唔太難砌,用埋阿洛都得,不過係用唔到Saka Palmer啫😂😅
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 394  發表于: 09-13
posouth:By the way, 大家有冇wildcard的計劃?
網上D人講到好似好多WC GW4或GW6. 但感覺連歐聯都未開始, 傷患情況都係好少, 暫時呢幾周都係主要失望的Nkunku, 同一堆骨人好似Jebbiso果D.  (2024-09-13 19:28) 

我連 FT 都無咩點用⋯⋯

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 395  發表于: 09-13
posouth:Odegaard, Merino, 加Rice停賽  [表情]
不過勝在人腳夠, 我估今場阿記贏1:3 [表情]  (2024-09-13 18:51) 

人多還人多,但出唔到個兩個正正係中場關鍵!

無咗奧隊,SAKA 威力減半的。

無咗舊飯,中場就無失去優勢。前面供應不足,其實都幾難打架。 呢場真係睇阿迪達功力了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 396  發表于: 09-13
我原本一手熱刺,就係諗住儲埋啲FT 今周減磅用。但宜家⋯⋯⋯可能可以偷下雞都唔定。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 397  發表于: 09-13
posouth:真係無考慮過. 如果兩個都有, 其餘位置會有幾樣衰?  [表情]  (2024-09-13 21:04) 

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 398  發表于: 09-13
Haaland 都好似話未必出到
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 399  發表于: 09-13
posouth:Joao Pedro原來琴日都未可以一齊操練, 等睇今日訓唔訓練到  (2024-09-13 21:11) 

有傷?

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 400  發表于: 09-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:有傷? (2024-09-13 22:54) 

又見唔到有講, 可能只係國際賽要飛巴西, 一來一回, 體力回復的問題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 401  發表于: 09-13
回 freezefox 的帖子
freezefox:人多還人多,但出唔到個兩個正正係中場關鍵!
無咗奧隊,SAKA 威力減半的。
....... (2024-09-13 22:48) 

講到好似我都應該賣Saka了........

今場感覺會大波波. 但下場阿記作客曼城就真係唔想出阿記人了
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 402  發表于: 09-14
回 chun1424 的帖子
chun1424:Haaland 都好似話未必出到 (2024-09-13 22:50) 

機會來了!飛雲!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 403  發表于: 09-14
posouth:講到好似我都應該賣Saka了........
今場感覺會大波波. 但下場阿記作客曼城就真係唔想出阿記人了 (2024-09-13 23:47)

咁又唔一定既。熱刺防守都唔見得好好。

其實佐真奴代懷斯,係覆蓋面無咁大,但節奏調控上唔差。 打雙防中既話,應該都撐得住。最大關鍵其實係夏域斯到。要佢拉低一格打攻中,前插攻門我相信無問題,但其他方面可唔可以頂到奧隊既工作,就好難講了。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 404  發表于: 09-14
我反而擔心利記會唔會有好多輪換,成班打完國際賽返返先歸隊。 而手上又有啲無打國際賽抖到好足既後備球員。 輪換其實都好正路。