• 8724閱讀
  • 205回復

WEEK37 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-05-10
醫生...求診PLS...THX!!

艾利洛(1.00)
                                  多臣(3.66), 巴士利(1.98), 迪保治(2.67)
卡蘇拿(5.67), 赫杜史東(2.91), 賓艾化(6.73), 禾確特(15.79), 加里夫巴利(30.02)
                               辛迪加斯(16.89), 艾迪巴約(5.24)

剩:7.44
1. 艾迪轉PCC/REMY
2. 巴利轉RVP + 艾迪轉PCC/REMY

謝謝!!
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-05-10
回 reve 的帖子
reve:仲有一個位要考慮既就係
H. Ben Arfa
Newcastle
Sell at 6.73
....... (2013-05-10 21:12) 

怕有正都打唔耐
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-05-10
報個到先, 入黎學野先~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-05-10
回 bbq903 的帖子
bbq903:今晚再上黎探下光醫生及sam 哥先 [表情] (2013-05-10 17:17) 

hello~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-05-10
回 Hernandez 的帖子
Hernandez:想用RVP+R10 [表情] [表情]  不過唔夠錢 [表情] [表情]
Elliot
Bardsley Jones Dawson
Caz Walcott Scholes 史凍
....... (2013-05-10 17:25) 

此時此刻, 仲rooney?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-05-10
回 reve 的帖子
reve:其實RVP就唔係咁想用,只不過曼聯群情洶湧,可能真係做到野都唔定。。。
bale就見熱刺需要搶分,所以留住先∼
佢兩個都唔買,咁會好多錢剩。。。阿蘇又無得出[表情] (2013-05-10 20:59) 

bale用唔用, 睇我用唔用就可以決定.... 40幾分時, 我冇佢
買入佢, 就兩場冇波入, 熱刺就輸足兩場, 一放返佢, 又有返波入, 熱刺都羸返, 見個勢唔錯, 我又入返, 結果對wigan又失分, 對chelsea再失分.... 前四都好危了....

真係好對熱刺唔住....
事到如今, 我決定放生佢.... 睇下爭前四會唔會又有變數先~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-05-10
回 olleh 的帖子
olleh:醫生...求診PLS...THX!![表情] [表情]
                                    &nbs .. (2013-05-10 21:15) 

ade --> remy - 幾好, 我覺得值得~~
至於bale同rvp.... 真係唔識揀.... 兩個我都未必揀.....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-05-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:bale用唔用, 睇我用唔用就可以決定.... 40幾分時, 我冇佢
買入佢, 就兩場冇波入, 熱刺就輸足兩場, 一放返佢, 又有返波入, 熱刺都羸返, 見個勢唔錯, 我又入返, 結果對wigan又失分, 對chelsea再失分.... 前四都好危了....
....... (2013-05-10 22:16) 

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2013-05-10
謝SAM 哥,

想問多條!!

仲有錢剩的話, 你會UP邊個做P.JONES....還是唔UP呢?? THX!!
多臣(3.66), 巴士利(1.98), 迪保治(2.67)

離線CataCter
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2013-05-10
大舊東還穩有正嗎?
離線erman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2013-05-10
Pleaserate my team. Should I go with this team. Please advice.Thanks

Elliot(1.00)
P Jones (5.13)Dawson (3.66) Bardsley (1.98)
Cazorla (5.67) HBA (8.13)  F Lampard (17.70)  Walcott (15.91)

Snodgrass (17.69) Adebayor (5.24)  Studridge (17.80)

AF : 0.09
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-05-10
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:bale用唔用, 睇我用唔用就可以決定.... 40幾分時, 我冇佢
....... (2013-05-10 22:16) 

sam哥唔用.即係用得過
離線嘉儀
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2013-05-10
Elliot (1.00)

Vertonghen (5.88)          
Dawson (3.66)      
Bardsley (2.06)

Cazorla (5.67)  
Walcott (19.74)      
Oscar (8.65)      
Huddlestone (4.79)

Remy (11.57)      
Sturridge (17.8)    
Tevez (16.7)

Available Funds: 2.48

Doctor plz
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2013-05-10
回 reve 的帖子
reve:[表情] (2013-05-10 22:38) 

費事下次見到積士哥俾佢打
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2013-05-10
回 olleh 的帖子
olleh:謝SAM 哥, [表情]
想問多條!![表情]
仲有錢剩的話, 你會UP邊個做P.JONES....還是唔UP呢?? THX!!
....... (2013-05-10 22:41) 

唔up了, 留返錢整靚其他位~~

同埋就算up, 都唔會up p.jones....