• 10223閱讀
  • 254回復

鬼影醫務所.Week 6 (已出推介) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:Jose Enrique (2013-09-27 16:30) 

疑?竟然會落注係利記身上?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2013-09-27
回 freezefox 的帖子
freezefox:疑?竟然會落注係利記身上? (2013-09-27 16:58) 

狐兄唔睇好利? 你覺得Suarez係唔係必用?
Enrique...上周中對MU個場, 佢個分都幾可觀架
加上宜家GJ傷左, 閘位進攻會倚重Enrique多少少, 而且佢PI, TW都多, 我覺得都幾用得過
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:Ramsey, Ozil 我應該9成會用,
你點睇Gerrard & Lalala? 我都睇好佢兩個的
Eriksen對車...除非睇好開大, 唔係既話都唔建議用...
Nasri 你點睇? 開始覺得佢d分唔係咁靚, 主要都係分波造波, 唔係直接得分, 我想drop左佢
....... (2013-09-27 16:49) 

eriksen想放sub..但已經sub堅navas...
nasri其實係我心水,無sliva下佢係重心...8蚊我覺得抵...反正我又無咩錢...
muchu其實我就係用lala之間諗緊....

我都想用隊長...無錢
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2013-09-27
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:eriksen想放sub..但已經sub堅navas...
nasri其實係我心水,無sliva下佢係重心...8蚊我覺得抵...反正我又無咩錢...
muchu其實我就係用lala之間諗緊....
....... (2013-09-27 17:03) 

eriksen & navas sub 2揀1, 揀eriksen no doubt, 你可以睇下navas個分...慘不忍賭...
michu vs lalala, 我prefer lalala多少少
Gerrard我都唔夠錢
離線realwayutd.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2013-09-27
冷門陣

L. Suárez£19.81M0
R. Lambert£12.84M0
R. Lukaku£12.21M0

S. Gerrard£16.26M0
M. Özil£6.32M0
Robbie Brady£10.06M0
N. Redmond£8.10M0

L. Baines£23.46M0
S. Riether£8.95M0
B. Hangeland£11.58M0

T. Howard£10.57M0
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:eriksen & navas sub 2揀1, 揀eriksen no doubt, 你可以睇下navas個分...慘不忍賭...[表情]
michu vs lalala, 我prefer lalala多少少 [表情]
Gerrard我都唔夠錢 [表情] (2013-09-27 17:05)

del
收返埋個陣先
[ 此帖被怒射角球旗在2013-09-27 17:18重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:eriksen & navas sub 2揀1, 揀eriksen no doubt, 你可以睇下navas個分...慘不忍賭...[表情]
michu vs lalala, 我prefer lalala多少少 [表情]
Gerrard我都唔夠錢 [表情] (2013-09-27 17:05) 

nasri同eriksen 2選1你點睇??
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:狐兄唔睇好利? 你覺得Suarez係唔係必用?
Enrique...上周中對MU個場, 佢個分都幾可觀架 [表情]
加上宜家GJ傷左, 閘位進攻會倚重Enrique多少少, 而且佢PI, TW都多, 我覺得都幾用得過 [表情] (2013-09-27 17:01) 

本來睇好的。但宜家炒左迪肯尼奧,咁就有少少變數。由非常睇好變成一般睇好。

S7 等左佢咁耐,佢自己都谷左咁耐,應該要黎個大爆發啦。係唔知新特蘭換領隊後會唔會連打法都變埋者。

其實CS 成數都唔細的。但對比雙曼,始終係雙曼有利D。

離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2013-09-27
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:點睇keeper位?
我自己諗緊ddg同begovic...
用begovic既我汁到個既ok既陣....
....... (2013-09-27 17:12) 

Begovic 實力應該足以keep CS, 但我對Stoke無咩信心, 所以寧願用無咩saves既DDG, 但求CS穩陣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2013-09-27
freezefox:本來睇好的。但宜家炒左迪肯尼奧,咁就有少少變數。由非常睇好變成一般睇好。[表情]
S7 等左佢咁耐,佢自己都谷左咁耐,應該要黎個大爆發啦。係唔知新特蘭換領隊後會唔會連打法都變埋者。
....... (2013-09-27 17:13) 

極之認同,由其係第一點
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:Begovic 實力應該足以keep CS, 但我對Stoke無咩信心, 所以寧願用無咩saves既DDG, 但求CS穩陣 (2013-09-27 17:14) 

今周可能會多D SAVE。

離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 41  發表于: 2013-09-27
freezefox:本來睇好的。但宜家炒左迪肯尼奧,咁就有少少變數。由非常睇好變成一般睇好。[表情]
....... (2013-09-27 17:13) 

如果S7 -> Lambert, 會唔會太冒險..?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 42  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:如果S7 -> Lambert, 會唔會太冒險..? (2013-09-27 17:17)

點解會想轉s7?
s7餓波咁耐...上場打mu表現都唔差...
今場仲要係對第尾既sunderland姐...話就話轉左領隊....影響唔會真係令隊波返生吧...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 43  發表于: 2013-09-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:如果S7 -> Lambert, 會唔會太冒險..? (2013-09-27 17:17) 

我唔敢講。但我自己就一定唔會咁做。除非收到風今場S7 唔出場啦。唔係死人冧樓都落重注係佢身上。

我應該會CAP 埋佢添。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 44  發表于: 2013-09-27
回 怒射角球旗 的帖子
怒射角球旗:極之認同,由其係第一點[表情] (2013-09-27 17:14) 

炒遲一個星期咪好囉。