• 30185閱讀
  • 1316回復

WK11 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 465  發表于: 2012-11-09
回 bbq903 的帖子
bbq903:今週我跟你 [表情]
但我考慮唔用hizard , 用gioud ok ma ? 因為已有 mata & oscar (2012-11-09 14:25) 

點"跟"法....?
講黎聽下睇下我係咪又"跟"埋一份~~
離線Hernandez
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 466  發表于: 2012-11-09
回 alan1439 的帖子
alan1439:evans傷左[表情] (2012-11-09 14:26) 

C. Smalling
Man Utd
Remove
(buying at 7.15)

離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 467  發表于: 2012-11-09
gk
A. McCarthy 雷丁  以5.73出售 (市價6.71)

後衛
尼臣 昆士柏流浪  以5.99出售(市價6.43)
梳尼 雷丁  以6.19出售 (市價7.41)
拜恩斯 愛華頓  以18.33出售 (市價18.33)

中場
S. Cazorla 阿仙奴  以5.67出售 (市價11.32)
費蘭尼 愛華頓  以7.10出售 (市價13.83)
Oscar 車路士  以6.60出售 (市價7.48)
Michu 史雲斯  以8.30出售 (市價8.30)

前鋒
馬達 車路士  以14.98出售 (市價19.70)
E. Hazard 車路士  以10.15出售 (市價11.28)
Mirallas 愛華頓  以10.44出售 (市價10.44)

現有資金 0.52  

如果hazard 換入 gioud , 可以考慮 oscar 轉 shn 的 ramirez 或者upgrade 尼臣  
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 468  發表于: 2012-11-09
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:點"跟"法....?
講黎聽下睇下我係咪又"跟"埋一份~~[表情] (2012-11-09 14:28) 

跟mata
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 469  發表于: 2012-11-09
bbq903:gk
A. McCarthy 雷丁  以5.73出售 (市價6.71)
後衛
尼臣 昆士柏流浪  以5.99出售(市價6.43)
....... (2012-11-09 14:30) 

換giroud啦, 兩個車仔前鋒太誇張了....
hinnnnnnnns哥都冇咁多呀~~

up nelsen好過up oscar喎咁又, 你個oscar仲可以玩多陣~~ (如你本身有打算長keep的話)

另外小心mccarthy.... 佢傷左, 有機會出唔到....

p.s. 你冇rooney / rvp, 係因為完全冇位冇錢所以冇諗過, 定係諗過但決定唔要? 又如果唔理其他條件, 單純考慮佢地, 係咪你其實都唔會入29蚊rvp同22蚊 rooney?
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 470  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:換giroud啦, 兩個車仔前鋒太誇張了....
hinnnnnnnns哥都冇咁多呀~~
up nelsen好過up oscar喎咁又, 你個oscar仲可以玩多陣~~ (如你本身有打算長keep的話)
....... (2012-11-09 14:35) 

諗過rooney , 但要rooney , 就要放拜恩斯 , 我都係到想緊, 你知啦 , rooney 真係冇vps 咁穩陣. 但vps 真係太貴 , 好難排陣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 471  發表于: 2012-11-09
bbq903:諗過rooney , 但要rooney , 就要放拜恩斯 , 我都係到想緊, 你知啦 , rooney 真係冇vps 咁穩陣. 但vps 真係太貴 , 好難排陣
 (2012-11-09 14:43) 

咁.... 如果俾得起錢入rvp + baines, 咁你覺得係咪一定要用佢地? 定係用其他組合有可能更著數?

我而家就係呢個情況....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 472  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:咁.... 如果俾得起錢入rvp + baines, 咁你覺得係咪一定要用佢地? 定係用其他組合有可能更著數?
我而家就係呢個情況.... (2012-11-09 14:45) 

我唔會咁做, 我唔like 集中一兩個人身上 , 之後係咁食骨 .... .

而且今週都算多選擇, 集中未必穩陣. 反而分散少少, 應該較為可取

離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 473  發表于: 2012-11-09
原來可以咁...

已經有RVP...請問點揀好呢?? 唔該晒!!

1. $1 GK + 韋堅遜+朗尼
2.比高域 + CAMERON + HAZARD/GIROUD
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 474  發表于: 2012-11-09
回 olleh 的帖子
olleh:[表情] 原來可以咁...
已經有RVP...請問點揀好呢?? 唔該晒!![表情]
....... (2012-11-09 14:50) 

VPS + R10
離線olleh
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 475  發表于: 2012-11-09
bbq903:VPS + R10 [表情] (2012-11-09 14:52) 

我無拜恩C... 你揀1定2呢?? 唔該晒!
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 476  發表于: 2012-11-09
回 olleh 的帖子
olleh:我無拜恩C... 你揀1定2呢?? 唔該晒! (2012-11-09 14:54) 

平均好d , 2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 477  發表于: 2012-11-09
bbq903:我唔會咁做, 我唔like 集中一兩個人身上 , 之後係咁食骨 .... .
而且今週都算多選擇, 集中未必穩陣. 反而分散少少, 應該較為可取
....... (2012-11-09 14:49) 

好~~ 我暫時都係咁諗~~
thank you~~

前鋒希望ba用得..... 否則就要諗jelavic....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 478  發表于: 2012-11-09
回 olleh 的帖子
olleh:[表情] 原來可以咁...
已經有RVP...請問點揀好呢?? 唔該晒!![表情]
....... (2012-11-09 14:50) 

2 好似好d....
1 的話, 除非man u入4球或以上啦.... 唔係你都幾難有著數....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 479  發表于: 2012-11-09
sikingthegreat:好~~ 我暫時都係咁諗~~
thank you~~
前鋒希望ba用得..... 否則就要諗jelavic.... (2012-11-09 14:56) 

如果ba 唔出得 , 我考慮會用 pcc

用阿記gk 小心,  cc尼以打左一場u21 阿記賽事 , 今場有機會打正 . 因為雲加講明佢一定係正選, 如果fit 的話