• 23701閱讀
  • 811回復

WK9 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 495  發表于: 2012-10-27
回 reve 的帖子
reve:忽然想搞個競猜,等大家投一隊今周可以拎CS既。。。[表情] (2012-10-27 12:12) 

哈~好丫! 我揀....雷丁啦
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 496  發表于: 2012-10-27
回 加歷查 的帖子
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:偷價RUDDY? (2012-10-27 12:13) 

繼續查查獨家吧
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Rafer
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 497  發表于: 2012-10-27
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:其實冇機會出ade咩  (2012-10-27 12:14) 

sub out Defoe?
佢咁fit, 未贏夠2球應該唔會咁易sub走佢
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 498  發表于: 2012-10-27
回 reve 的帖子
reve:繼續查查獨家吧[表情] (2012-10-27 12:16) 

也好
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 499  發表于: 2012-10-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:哈~好丫! 我揀....雷丁啦[表情] (2012-10-27 12:16) 

前面你唔係話。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 500  發表于: 2012-10-27
回 bennylau127 的帖子
bennylau127:大隊都係giourd (2012-10-27 12:04) 

我差0.53先買到giourd
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 501  發表于: 2012-10-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:McAnuff啦 [表情] (2012-10-27 12:14) 

信你~ change
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 502  發表于: 2012-10-27
回 reve 的帖子
reve:咁你要唔要pm on1909 達番個躲啊?[表情] (2012-10-27 12:16) 

都好呀~ 你問佢啦~ 咁得番一個問號人~ 哈~

交俾你喇
離線bennylau127
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 503  發表于: 2012-10-27
回 reve 的帖子
reve:前面你唔係話。。。[表情] (2012-10-27 12:18) 

開GAME 圍內揀晒D大機會既 下周會無人玩家嘛
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 504  發表于: 2012-10-27
回 Rafer 的帖子
Rafer:McAnuff啦 [表情] (2012-10-27 12:14) 

Reading果個, 對嗎? 我驚我買錯Wigan果個
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 505  發表于: 2012-10-27
上次nolan, riether同gj都幾好....

到今個禮拜喇~~

不容錯失之熱選:
bale - 唔夠錢? 快d搵錢黎入佢啦.... 抖足一週, 對住不設防嘅southampton, 你唔係唔用呀?
guzan - 係, villa後防係有d傷病問題, 但實在冇咩其他龍門俾到大家信心.... 平平地, 同大家一齊死呢個位, 有多d錢upgrade下其他位都好嘛~~ 如果真係爆得出, 咪當bonus囉~~ 主場出戰, 對手又唔係強, 搏得過架~~

論盡心水之冷選:
giroud - 作客norwich, 雖然冇波入, 但偷價黎計已經回本, 呢場返到主場, 球隊真係時候振作, 隨時黎一場大炒, 炒夠3,4球, giroud起碼分到一球~~
vermaelen - 真心覺得佢差唔多係時候入波, 狀態唔好我知, 但以佢一季平均入幾球黎計, 呢個時候隊長正好以身作則, 入球波振奮球隊士氣!!
baines - 如果你夠錢, 真係不妨考慮佢.... pienaar停賽, 製造機會呢個任務將會更加靠baines.... 而且死球都會全權處理, 即使冇cs, 拎返8-10分都唔係問題, 加上主場表現極好, 話唔定真係守到cs返黎~~ 當然, 要回本可能有d難度, 但如果有錢剩, 拎得多幾分就多幾分啦~~
kolarov - 呢個好簡單, 如果正選上陣, 爆分機會都幾大.... 你知啦, 佢又鍾意起腳射門, 又鍾意係咁傳中, 好容易拎到雜分, 問題係, 唔知佢係咪真係會有正選嗰下麻煩.... 搏唔搏.... 睇你喇....
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 506  發表于: 2012-10-27
大家点睇

Dzeko vs Tevez vs Kun 我个人认为Dzeko状态大勇但是不知会唔会坐正...
Defoe vs Ade vs Bale 我个人认为Bale要回本难度不高但是要爆分(30+才算爆分因为佢现价已经22++左), Defoe方面唔进球就真是没咩分又有Ade的威胁...
Maloney vs Nolan 这个要睇边一队赢球...
McAnuff 这一场应该不会入太多球...
Ba vs HBA 轮状态当然Ba好好多但是现价真是很贵,对着WBA的好防线(虽然佢地作客麻麻),真是有点担心...
Giroud vs Podolski vs Gervinho 到现在我都唔把握Giroud会有正...
Mirallas @ 6.81 放唔放好咧? Everton vs Liverpool系derby赛, 通常这种球赛两队都不会高分, 但是这场过后Everton的赛程都唔错...
Kolarov vs Nasri 如果Kolarov无正,Nasri就好抵买,因为无人同佢争死球... Kolarov真是值13++的价钱吗???

求诊

[ 此帖被skty在2012-10-27 12:40重新編輯 ]
離線wyc2578ben
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 507  發表于: 2012-10-27
YOONA
我手機都係用呢張

因為Feel係大晒既!!
好中2呢句
離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 508  發表于: 2012-10-27
醫生們,

1. Riether 同 Santos, 放邊個好? (上星期已買)

2. 巴斯桑 同 列查積, 入邊個好? (正價)

3. YAYA 定 Ben Afra 好?

4. Nolan 值唔值得keep 多周? 唔keep有咩好選擇?

thanks!!!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 509  發表于: 2012-10-27
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:KI我覺得麻麻......Oscar可以玩下, 回本應該唔難 (2012-10-27 11:36) 

最後~~hea 碧/ tevez / defoe 三選一~~  邊個好d