• 7209閱讀
  • 509回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線stevewong_20
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 495  發表于: 10-12
最舊呢個A/C 都揾返PW 了, 好開心
15年了

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 496  發表于: 10-12
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:最舊呢個A/C 都揾返PW 了, 好開心
15年了
 (2024-10-12 03:29) 

咁多啲上嚟講下波啦

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 497  發表于: 10-12
回 STEVEWONG30 的帖子
STEVEWONG30:終於都取回A/C
離開咗呢度好多年,大家都仲喺度
多謝老狐同桶少協助,多謝大家
 (2024-10-12 03:13) 

其實最後幫你攪掂個A/C 個位係我哋既新技支,文仔。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 498  發表于: 10-13
stevewong_20:最舊呢個A/C 都揾返PW 了, 好開心
15年了

離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 499  發表于: 10-14
15年了

有印象!  
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 500  發表于: 10-14
I'm back man, 追番D highlight了.

之前搞到要係冇咩時間下, 外遊中動用wildcard, 有在都分數正常.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 501  發表于: 10-14
睇車仔場波好激氣, 明明JWP紅牌, 有成10-20分鐘踼多一個, 都係反超前唔到. 第一周有Palmer
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 502  發表于: 10-14
入球的Wood放咗係bench
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 503  發表于: 10-14
回 TuNg 的帖子
TuNg:應該無咩事 (2024-10-12 01:05) 

國際賽今場對芬蘭冇Saka在陣. Carsley話唔要踼的話都踼到, he is close, 但無謂搏.

如果個個國家隊領隊都有咁的sense就好了
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 504  發表于: 10-14
[轉死性mode] 埃及竟然俾Salah唔使踼下場波, 等佢準備下場對車仔. 咁好死? 話哂都係World Cup Qualifier唔係友賽
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 505  發表于: 10-14
行開咗呢兩三個星期, 好似多咗人提B.Johnson, 埋料? 佢唔係要同Kulusevski輪流上陣時間咩?

無考慮過佢, WC7時入咗Solanke
離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 506  發表于: 10-14
回 posouth 的帖子
posouth:行開咗呢兩三個星期, 好似多咗人提B.Johnson, 埋料? 佢唔係要同Kulusevski輪流上陣時間咩?
無考慮過佢, WC7時入咗Solanke (2024-10-14 09:14)

佢右路場場正選已經連續7場入波
[ 此帖被TuNg在2024-10-14 11:19重新編輯 ]
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 507  發表于: 10-15
回 posouth 的帖子
posouth:國際賽今場對芬蘭冇Saka在陣. Carsley話唔要踼的話都踼到, he is close, 但無謂搏.
如果個個國家隊領隊都有咁的sense就好了 [表情] [表情]  (2024-10-14 09:03) 

國家聯賽真係好雞肋, 除非好似牙朗呢D 要刷紀錄之外, 爭冠/歐聯球員真係避好過踢

每三日一場真係痴左線
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 508  發表于: 前天 15:39
回 freezefox 的帖子
freezefox:咁多啲上嚟講下波啦 (2024-10-12 23:20) 

好呀好呀, 我有時間就會上, 之前有時想睇下資料, 問下.......都係喺網頁門口...... LOGIN 唔到.....SO SAD
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 509  發表于: 前天 15:41
回 freezefox 的帖子
freezefox:其實最後幫你攪掂個A/C 個位係我哋既新技支,文仔。 [表情] (2024-10-12 23:21) 

THX THX