• 7805閱讀
  • 563回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 510  發表于: 10-18
回 TuNg 的帖子
TuNg:佢右路場場正選已經連續7場入波
 (2024-10-14 11:08) 

繼續留意下係虛火定實火先, 上場終於踼足90分鐘

Ange話Son好返了. 今場對West Ham應該出到, 替代左翼Werner.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 511  發表于: 10-18
回 chun1424 的帖子
chun1424:國家聯賽真係好雞肋, 除非好似牙朗呢D 要刷紀錄之外, 爭冠/歐聯球員真係避好過踢
每三日一場真係痴左線 (2024-10-15 12:21) 

Arteta星期五講關於Saka:

“It’s not a serious injury. He’s evolving really well. He’s done a few things in the last few days when he came back from the national team after the second game. We are hopeful. We have a training session this afternoon and he did some bits yesterday, so let’s see if he can make it on time.”

即係星期四都只係可以做部份訓練, 星期五有冇full training都無講清楚. 死, 危危地.......
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 512  發表于: 10-18
mmm.........50-50諗緊轉唔轉Saka去件熱刺人之類. 今周利車同下周利阿互對, 隊中D人撞哂. 有信心聽日Arteta係唔係都會夾硬出Saka, 之係之後要對利+車唔係咁爽.

但要賣一個啱啱俾到1G2A的人, 又唔多情願
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 513  發表于: 10-18
上周wildcard入咗件Ipswich的後衞骨Tuanzebe, 啱啱先知原來佢屋企洗碗時跌爛隻杯定係碟, 割到手指仲係好嚴重果隻, 要送院去救番隻手指. 宜家no return date.

呢D神奇意外, 每年都總有一兩單咁........
離線G-shock
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 514  發表于: 10-18
回 posouth 的帖子
posouth:mmm.........50-50諗緊轉唔轉Saka去件熱刺人之類. 今周利車同下周利阿互對, 隊中D人撞哂. [表情] 有信心聽日Arteta係唔係都會夾硬出Saka, 之係之後要對利+車唔係咁爽.
但要賣一個啱啱俾到1G2A的人, 又唔多情願 [表情]  (2024-10-18 18:51) 

Saka, keep la
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 515  發表于: 10-19
回 G-shock 的帖子
G-shock:Saka, keep la (2024-10-18 21:53) 

X2, 傾向唔郁, 除非聽日有leak之類
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 516  發表于: 10-19
今周都唔知cap得邊個..........暫時Salah
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 517  發表于: 10-19
posouth:mmm.........50-50諗緊轉唔轉Saka去件熱刺人之類. 今周利車同下周利阿互對, 隊中D人撞哂. [表情] 有信心聽日Arteta係唔係都會夾硬出Saka, 之係之後要對利+車唔係咁爽.
但要賣一個啱啱俾到1G2A的人, 又唔多情願 [表情]  (2024-10-18 18:51) 

宜家都仲未出NEWS⋯⋯⋯今晚踢架啦喎,攪咩?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 518  發表于: 10-19
posouth:今周都唔知cap得邊個..........暫時Salah [表情]  (2024-10-19 07:30) 

車仔後防好多後備,可能有機可乘。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 519  發表于: 10-19
哎!終於有NEWS 了!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 520  發表于: 10-19
完全無新消息⋯⋯⋯都係講返個幾句。  

離線TuNg
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 521  發表于: 10-19
posouth:今周都唔知cap得邊個..........暫時Salah [表情]  (2024-10-19 07:30) 

買左haaland之後就無煩惱
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 522  發表于: 10-19
回 TuNg 的帖子
TuNg:買左haaland之後就無煩惱 [表情] (2024-10-19 09:10) 

我今周第一個要諗既問題就係買唔買賀蘭特。

決定咗呢樣嘢先可以決定放唔放 SAKA。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 523  發表于: 10-19

不過諗諗下 ,之前明明講咗一隊用賀蘭特,一隊唔用。如果宜家呢隊又走去用賀蘭特,咪無咗原本個個實驗效果?

算啦,A 隊繼續唔用賀蘭特。

離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 524  發表于: 10-19
想用WC了
入HAALAND, SON, Solanke, FODEN
放SALAH SAKA PALMER TAA
[ 此帖被羅力亞在2024-10-19 13:55重新編輯 ]

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005