• 32514閱讀
  • 1233回復

WK15 -- 鬼影醫務所 (#0星級醫生) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 555  發表于: 2012-12-01
Pablo Hernandez injuried??
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 556  發表于: 2012-12-01
醫生救命呀 今週完全冇頭緒

洛里斯 熱刺    以2.09出售 (市價6.37)

維頓漢 熱刺    以5.88出售 (市價8.85)
梳尼 雷丁    以6.17出售 (市價10.24)
尼臣 昆士柏流浪    以7.46出售 (市價7.46)

辛迪卡蘇拿 阿仙奴    以5.67出售 (市價11.73)
拉爾拉拿 修咸頓    以6.54出售 (市價12.15)
約拿芬迪根斯文 史雲斯    以7.82出售 (市價8.90)
格尼路 昆士柏流浪    以8.12出售 (市價8.12)

基奧特 阿仙奴    以6.68出售 (市價12.11)
蘇亞雷斯 利物浦    以21.95出售 (市價22.80)
施斯 昆士柏流浪    以8.30出售 (市價8.30)

現有資金13.32

想放DE GUZMAN入BALE又唔夠錢
另外睇好QPR今週開始反底但係會唔會入得太多
醫生有冇辦法?
謝謝!

離線kezzini
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 557  發表于: 2012-12-01
回 reve 的帖子
reve:granero+ramirez穩陣d吧 (2012-12-01 00:10) 

咁廿蚊前鋒有咩好推介?ba or PVC or tevez?
如果有錢剩,想up埋拉美利斯…
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 558  發表于: 2012-12-01
回 aghbc 的帖子
aghbc:mike
Week 15 (deadline: Sat 1 Dec 12:00 GMT, for games Dec 1 to Dec 7)
Formation:
3-5-2
3-4-3
....... (2012-12-01 00:26) 

系long要博下,其他都ok!
尤其是gerrard,簡直就系good pick!!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 559  發表于: 2012-12-01
回 雲尼士杜萊 的帖子
雲尼士杜萊:Pablo Hernandez injuried??[表情]
 (2012-12-01 00:28) 

系喔,preview系咁講,所以swansea既功力減弱唔少。。。
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線aghbc
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 560  發表于: 2012-12-01
回 reve 的帖子
reve:系long要博下,其他都ok!
尤其是gerrard,簡直就系good pick!![表情] (2012-12-01 00:30) 

long没正选???
gerrard都是跟医生推介的。。。。希望他醒醒定定。。
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 561  發表于: 2012-12-01
回 k... 的帖子
k...:醫生救命呀 今週完全冇頭緒[表情]
洛里斯 熱刺    以2.09出售 (市價6.37)
維頓漢 熱刺    以5.88出售 (市價8.85)
....... (2012-12-01 00:28) 

如果想要bale,就放de guzman+nelsen吧,之後食一件S.ferguson或者wigan個後衛咯。
如果唔想食,就down埋granero做mackie,但係套到既錢應該都係得lichaj,都係無肉食。
用第一個方法is ok∼
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 562  發表于: 2012-12-01
覺得今週會爆Odemwingie
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 563  發表于: 2012-12-01
回 kezzini 的帖子
kezzini:咁廿蚊前鋒有咩好推介?ba or PVC or tevez?
如果有錢剩,想up埋拉美利斯… (2012-12-01 00:29) 

PVC我笑佐唔好意思

ba就穩,入一球應該可以回本了。
P.cisse我今周推介,因為比較平,博入波反底。
tevez就連續兩週板之後好多人瀨野唔咁掂了。
另外,你可以博下高追walcott,或者sam個推介odemwingie∼
離線skty
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 564  發表于: 2012-12-01
回 reve 的帖子
reve:用佢主要都系8蚊幾偷佐,今周主場都叫佐ok。
我就無偷唔洗諗∼ (2012-12-01 00:13) 

佢偷价用得过?
我睇Norwich vs Sunderland这场应该都会闷场 @@
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 565  發表于: 2012-12-01
回 aghbc 的帖子
aghbc:long没正选???
gerrard都是跟医生推介的。。。。希望他醒醒定定。。 (2012-12-01 00:32) 

long要同lukaku爭咯,唔知邊個正。。。
你又gerrard又suarez真的好撐利記啊!今周就齊齊撐利記大勝∼∼∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 566  發表于: 2012-12-01
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:覺得今週會爆Odemwingie[表情]  (2012-12-01 00:34) 

你系sam既好朋友
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 567  發表于: 2012-12-01
回 skty 的帖子
skty:佢偷价用得过?
我睇Norwich vs Sunderland这场应该都会闷场 @@ (2012-12-01 00:35) 

系架,可能0-0都唔出奇,所以8蚊先用得過,現價就咪搞∼
另外1蚊龍bunn真係幾底玩的∼
離線k...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 568  發表于: 2012-12-01
回 reve 的帖子
reve:如果想要bale,就放de guzman+nelsen吧,之後食一件S.ferguson或者wigan個後衛咯。
如果唔想食,就down埋granero做mackie,但係套到既錢應該都係得lichaj,都係無肉食。
用第一個方法is ok∼ (2012-12-01 00:33) 

咁樣會唔會搞到個陣唔平衡?
唔諗BALE的話又可以點執?
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 569  發表于: 2012-12-01
回 g3rMan 的帖子
g3rMan:覺得今週會爆Odemwingie[表情]  (2012-12-01 00:34) 

用囉