• 47354閱讀
  • 1870回復

[問陣]week 38 鳳凰謝幕之最後一夜 (多謝各位好友!無言感激!) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 555  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:照咁講法佢都係試陣,下場主場謝幕睇黎未必會再試……[表情] (2013-05-16 00:27) 

應該用返 4-2-3-1 / 4-4-2 呢 d 正路陣
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 556  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:岩岩排過,如果用 coutinho/borini 的話,得返幾仙剩,再郁一郁價就唔掂……[表情] [表情]  (2013-05-16 00:30) 

不過 borini 始終唔係穩正,而家買定隨時兩頭唔到崖

你好似可以用到 Kun

放 Dawson 換唔換到兩件極骨
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 557  發表于: 2013-05-16
回 arsenal 的帖子
arsenal:now 真係幾好,相反 cable [表情],特別係講波個班 [表情] (2013-05-16 00:31) 

cable 果班真係頂唔順,好多時功課都唔做下,資料全部講錯晒……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 558  發表于: 2013-05-16
arsenal:不過 borini 始終唔係穩正,而家買定隨時兩頭唔到崖 [表情]
你好似可以用到 Kun [表情]
....... (2013-05-16 00:37) 

係呀,dawson/shelvey 可以轉到兩件 debuchy/coates/williamson 呢類終極骨……

所以我都無打算買定 borini……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 559  發表于: 2013-05-16
arsenal:不過 borini 始終唔係穩正,而家買定隨時兩頭唔到崖 [表情]
你好似可以用到 Kun [表情]
....... (2013-05-16 00:37)

不過 kun 其實我都有少少擔心佢未必踢得足……
離線sinamanlive
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 560  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:兩邊走又真係幾辛苦下……[表情] (2013-05-16 00:25) 

haha.....

話時話, 今周真係冇乜心水, 上周又冇乜偷人
要靠火兄既幫忙了
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 561  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:係呀,dawson/shelvey 可以轉到兩件 debuchy/coates/williamson 呢類終極骨……
所以我都無打算買定 borini…… (2013-05-16 00:43) 

原來真係得

無 $5 Ade 既我做唔到呢個動作
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 562  發表于: 2013-05-16
回 sinamanlive 的帖子
sinamanlive:haha.....
話時話, 今周真係冇乜心水, 上周又冇乜偷人[表情]
要靠火兄既幫忙了[表情] (2013-05-16 00:47) 

出左 preview 之後記得上黎大家研究研究……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 563  發表于: 2013-05-16
arsenal:原來真係得 [表情]
無 $5 Ade 既我做唔到呢個動作 [表情] (2013-05-16 00:48) 

真係得架,所以我尋晚計過數之後就 empty 一個位偷埋 kun……

不過你都無位啦,我就係因為偷漏左 coutinho 先無啦啦有個位剩……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 564  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:不過 kun 其實我都有少少擔心佢未必踢得足……[表情]
 (2013-05-16 00:44) 

今次抖足應該唔會 6x 分鐘就換走掛

唔用 Kun 又無偷 Coutinho,另一個好選擇就係用 Carroll,主場對雷丁又係好吸引
離線sinamanlive
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 565  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:出左 preview 之後記得上黎大家研究研究……[表情] (2013-05-16 00:48) 

原本希望尋晚wigan win到 arsenal既話就有多兩隊人可以揀
點知....
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 566  發表于: 2013-05-16
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:真係得架,所以我尋晚計過數之後就 empty 一個位偷埋 kun……
不過你都無位啦,我就係因為偷漏左 coutinho 先無啦啦有個位剩……[表情] (2013-05-16 00:50) 

咁又係,中場五件都唔想放
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 567  發表于: 2013-05-16
arsenal:今次抖足應該唔會 6x 分鐘就換走掛 [表情]
唔用 Kun 又無偷 Coutinho,另一個好選擇就係用 Carroll,主場對雷丁又係好吸引 [表情] (2013-05-16 00:52)

無錯…… 今週 carroll 真係幾抵用,同埋用佢的話就可以用埋 dawson,唔駛全部都係終極骨……

所以而家有三個選擇俾我揀︰

1. kun + shelvey/dawson + 終極骨
2. carroll + shelvey + dawson
3. borini + coutinho + dawson
[ 此帖被火鳳凰在2013-05-16 00:56重新編輯 ]
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 568  發表于: 2013-05-16
回 sinamanlive 的帖子
sinamanlive:原本希望尋晚wigan win到 arsenal既話就有多兩隊人可以揀
點知....[表情] (2013-05-16 00:54) 

打到殘晒既韋根作客要贏阿記,其實都真係唔易……
離線加歷查
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 569  發表于: 2013-05-16
arsenal:Rodgers on 3-5-2...
I wanted to have a look, in the pressurised situation of a Premier League game, at a different sort of system. It's okay doing it on the training ground, but to do it in the Premier League is a different idea.
....... (2013-05-16 00:23) 

咁下場應該會正常返