• 7798閱讀
  • 563回復

24/25英超官方遊戲FPL Fantasy Premier League [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 555  發表于: 昨天 18:40
回 freezefox 的帖子
freezefox:我覺得熱刺個陣仲有好大變數。
其實呢幾場都證明咗,佢唔適合打單防中。 中場要出齊古老石同麥迪遜根本有問題。中場完全失勢。古老石根本都唔啱踢中場。右翼鋒先係佢最好發揮既位置。咁即係, 佢同莊臣個位重疊咗。偏偏兩個近況都好。但都無辦法,都係要取 .. (2024-10-21 09:50) 

Kulusevski調去踼中場, 諗起Gakpo, Havertz調落去頂中場位咁. 但其實幾中意Kulu踼中場, 佢適應得好好,   同被人睇到佢同Johnson的踼法的分別. Johnson俾我印象係純翼鋒, 加速同衝刺力強, 硬爆出波, 而且接應左邊黎的波握力強, 食兩瓣波.

Kulu的感覺係人高大, 但觸波, 控球糼細. 踼翼時, 要做的決定唔多, 唔覺佢做波能力咁強, 一到中場, 反而解放咗佢咁, 滿場走去揾波踼, 護球, 俾波等都出奇成熟.我反而中意佢踼中場更多.  

不過都係睇番熱刺需要咩. 佢地唔係曼城, 好難出兩件純攻中. 今場對唔係好強的West Ham, 都要犕牲M10 / K21兩者之間一個, 係估唔到收起的係Maddison.
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 556  發表于: 昨天 18:45
回 stevewong_20 的帖子
stevewong_20:踢哂得30 分.......GG (2024-10-21 13:11)

今周普遍都係低分, 平均分只係得32. 之前一周正常都50-60, 呢兩星期真係咩事.  

我就等緊睇埋今日, Saka個位sub頂出, 有成1大分黎緊
Klopp Best XI. Thank you for all the memories in the last 9 years!!
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 557  發表于: 昨天 18:53
By the way, 今季好少睇車仔, 直到今場對利記. Jackson好似成材了?
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 558  發表于: 昨天 21:57
回 posouth 的帖子
posouth:By the way, 今季好少睇車仔, 直到今場對利記. Jackson好似成材了? [表情]  (2024-10-21 18:53) 

其實成個車路士既中前場都成型,每個球員有返自己既職能,咁配合起上嚟都好咗好多。宜家係差條防線未執好。如果攪掂埋,下半季到車路士主場,我哋作客,個賽果就難料了。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 559  發表于: 15小時前
NEWS | Son’s assist has been removed ❌

cls彈弓手左兩次

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 560  發表于: 8小時前
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:NEWS | Son’s assist has been removed ❌
cls彈弓手左兩次[表情]  (2024-10-22 00:27) 

因為龍門同後衞都有份整個入球, 所以Son無份?

咁一早照番唔好俾assist就好了. 買魚蛋話請你食多兩粒, 跟住又話都係唔請了, 衰過唔講  
離線posouth
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 561  發表于: 8小時前
Wood今日入唯一一球入球, 但竟然都係得1分bonus. 場上存在感咁低?!
離線羅力亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 562  發表于: 7小時前
posouth:Wood今日入唯一一球入球, 但竟然都係得1分bonus. 場上存在感咁低?! [表情]  (2024-10-22 06:38) 

好在有佢
頂一頂son冇左個a

YFF:12-13:499 13-14:217 14-15:215 Fantrax:15-16:3 16-17:20 17-18:3 18-19:18 19-20:7 21-22: 9 22-23: 3 FPL 2018-19:94638 2019-20:98734 2020-21:8005
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 563  發表于: 3小時前
posouth:Wood今日入唯一一球入球, 但竟然都係得1分bonus. 場上存在感咁低?! [表情]  (2024-10-22 06:38) 

成場波悶到傻, 其實水晶仲大機會, 但真係輸 Dean......