• 3255閱讀
  • 113回復

Week 26 比下意見啦! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 45  發表于: 2012-02-25
引用第41樓Seefood2012-02-25 13:22發表的“”:
我都搞左好耐先搵到個可以洗哂d$既陣 [表情] [表情] [表情]

我已經學你demba+demba,但係都仲有8蚊
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 46  發表于: 2012-02-25
引用第44樓reve2012-02-25 13:24發表的“”:
我諗緊taarabt點算,可以up既應該系佢。。。
但係我之前有心要偷佢的,覺得佢最近好form,放佐黎又唔知可以買邊個貴人,nani又唔知點。。。

如果taarabt同nani 我連願用taarabt
睇佢近2週d分又屈番咁 今週又主場
相反nani又貴 出giggs佢無埋ck開 得番fk 重要作客 有d唔抵用
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 47  發表于: 2012-02-25
引用第45樓reve2012-02-25 13:25發表的“”:
我已經學你demba+demba,但係都仲有8蚊 [表情] [表情] [表情]

你唔放你果11人比我睇 真係好難幫到你
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 48  發表于: 2012-02-25
引用第46樓Seefood2012-02-25 13:26發表的“”:
如果taarabt同nani 我連願用taarabt
睇佢近2週d分又屈番咁 今週又主場
相反nani又貴 出giggs佢無埋ck開 得番fk 重要作客 有d唔抵用

所以真係可以疊埋心水,剩返d錢豪卑佢的∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 49  發表于: 2012-02-25
引用第48樓reve2012-02-25 13:27發表的“”:
所以真係可以疊埋心水,剩返d錢豪卑佢的∼ [表情] [表情] [表情]

通常多$就seefood癢
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 50  發表于: 2012-02-25
引用第47樓Seefood2012-02-25 13:26發表的“”:
你唔放你果11人比我睇 真係好難幫到你 [表情]

還原基本法:
krul / turner+ivan+lescott+kompany / sigurdsson+mcclean+silva+taarabt / kun+papiss
全部偷價!!!剩16.47。

睇下你點出手??
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 51  發表于: 2012-02-25
放佐lescott,有27.46買一個人。。。
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 52  發表于: 2012-02-25
引用第50樓reve2012-02-25 13:29發表的“”:
還原基本法:
krul / turner+ivan+lescott+kompany / sigurdsson+mcclean+silva+taarabt / kun+papiss
全部偷價!!!剩16.47。
.......

好易姐~ 放i2 夠唔夠買bale?
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 53  發表于: 2012-02-25
引用第51樓reve2012-02-25 13:31發表的“”:
放佐lescott,有27.46買一個人。。。 [表情]

今週def點都manc def行先 你果2件偷價 好grape
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 54  發表于: 2012-02-25
引用第52樓Seefood2012-02-25 13:31發表的“”:
好易姐~ 放i2 夠唔夠買bale?

尋晚sam都係叫我買bale,但係佢話唔睇好佢爆,只係貴人之中佢比較有保證
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 55  發表于: 2012-02-25
引用第53樓Seefood2012-02-25 13:32發表的“”:
今週def點都manc def行先 你果2件偷價 好grape [表情] [表情]

我想用kolarov就真,覺得真係會好似我同你講既果4件咁出
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 56  發表于: 2012-02-25
引用第54樓reve2012-02-25 13:32發表的“”:
尋晚sam都係叫我買bale,但係佢話唔睇好佢爆,只係貴人之中佢比較有保證 [表情] [表情]

今年既ars 可以失好多球 bale咁fit回本唔難啦
本身我都想用 但我中場位已爆
離線Seefood
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 57  發表于: 2012-02-25
引用第55樓reve2012-02-25 13:33發表的“”:
我想用kolarov就真,覺得真係會好似我同你講既果4件咁出 [表情] [表情] [表情] [表情]

成$11 要博正選就唔啦 佢今年又無上年咁屈分
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 58  發表于: 2012-02-25
引用第56樓Seefood2012-02-25 13:34發表的“”:
今年既ars 可以失好多球 bale咁fit回本唔難啦
本身我都想用 但我中場位已爆

上一場
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 59  發表于: 2012-02-25
咦!!
原來樓主都有kolarov喔!!!