• 20287閱讀
  • 697回復

WK2 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 600  發表于: 2012-08-25
回 迪克 的帖子
迪克:WHY"個人我唔會用siggy"?? (2012-08-25 15:17) 

唔睇好tot大炒, 又未睇清sgs, vdv, bale, ade d分點分法.... 睇定d先~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 601  發表于: 2012-08-25
回 大少* 的帖子
大少*:兩個都主場,阿仙奴應該會爆sot,比高域頂得住就爆分
費度就比較穩陣,睇你博唔博 (2012-08-25 15:19) 

就係想搏.... 但又唔想搏輸
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 602  發表于: 2012-08-25
回 oyster 的帖子
oyster:Taarabt/McClean/Defoe 3揀2 點好ar?
另外只係taarabt 同mcclean呢
價錢我都係十一二蚊買的 (2012-08-25 15:20) 

taarabt for sure~~

mcclean同defoe就.... 睇你點睇defoe.... 如果你覺得佢有正, 就好似defoe好d....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 603  發表于: 2012-08-25
回 reve 的帖子
reve:全部未confirm既人都升好多,死得[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2012-08-25 15:45) 

大鑊....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 604  發表于: 2012-08-25
回 Why 的帖子
Why:唔知依家仲有冇得睇症呢[表情]
....... (2012-08-25 15:49) 

除左nolan同gerrard.... 其都應該ok~~

swansea都有得諗嘅, 但點解你會用nolan嘅咁?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 605  發表于: 2012-08-25
回 ting007 的帖子
ting007:BEGOVIC
VIDIC M.TURNER K.WALKER
KAGAWA MICHU CAZORLA TAARABT
HAZARD PETRIC TEVEZ
....... (2012-08-25 16:05) 

但siggy你有7蚊都唔夠入架喎....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 606  發表于: 2012-08-25
回 bbq903 的帖子
bbq903:如果用C 古臣 又用BALE 會唔會過份左 [表情]
GK 要用 $7 以下.
用GREEN/ RUDDY / GIVEN 好呢 ? (2012-08-25 16:08) 

ruddy吧~~ 可搏save
given可搏no save cs

green就唔太睇好....
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 607  發表于: 2012-08-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:除左nolan同gerrard.... 其都應該ok~~
swansea都有得諗嘅, 但點解你會用nolan嘅咁? (2012-08-25 16:40) 

gerrard算係扒冷, 之前問過話佢依家個角色唔會太防守型
所以諗住偷人跟大隊外搵一兩個搏下

至於nolan, 上場睇得唔仔細
但見佢埋門方面好似仲有威脅過前面既carlton cole
有機會破史雲斯cs
所以williams我只係求其擺住
如果真係要換既話, 會轉做taarabt
但最後一個後防位就真係諗極都諗唔極入邊個
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 608  發表于: 2012-08-25
回 Why 的帖子
Why:gerrard算係扒冷, 之前問過話佢依家個角色唔會太防守型
所以諗住偷人跟大隊外搵一兩個搏下
至於nolan, 上場睇得唔仔細
....... (2012-08-25 16:51) 

tot, swan, man u, soton 人都用左? 咁真係唔知喇...

gerrard係唔防守型, 問題佢上場踢到好lost.... 唔知掂唔掂....
nolan如果你咁, 信自己心水搏一搏吧~~

又問下你呀, 點睇begovic?
[ 此帖被sikingthegreat在2012-08-25 16:53重新編輯 ]
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 609  發表于: 2012-08-25
施治定費度好?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 610  發表于: 2012-08-25
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:施治定費度好? (2012-08-25 16:57) 

應該friedel好少少....

friedel + rooney / rvp + begovic....
離線哈哈
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 611  發表于: 2012-08-25
出面冇人理... 入黎問問先!!

門將
施治@9.88

後衛
法比奧達施華@1.74
伊雲洛域@8.79
J. Vertonghen@6.08

中場
S. Cazorla@5.67
Michu@5.67
塔拉布@12.80
S. Kagawa@5.65

前鋒
迪維斯@12.36
R. Lambert@7.04
朗尼@24.05

現有資金 0.27

其實考慮到冇咩terry , 車仔後防應該冇咩防守分....有冇咩意見點將cech同ivan down 做邊兩個好??
同埋冇用tot中前場是否玩命???
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 612  發表于: 2012-08-25
sikingthegreat:應該friedel好少少....
friedel + rooney / rvp + begovic....[表情] (2012-08-25 17:01) 

前面好d
離線Why
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 613  發表于: 2012-08-25
sikingthegreat:tot, swan, man u, soton 人都用左? 咁真係唔知喇...
gerrard係唔防守型, 問題佢上場踢到好lost.... 唔知掂唔掂....
nolan如果你咁, 信自己心水搏一搏吧~~[表情]
....... (2012-08-25 16:52)

除非去到不能不買既地步, 例如雙週得個1,2隊咁
我想嘗試下無tot, manu陣到完場

竟然踢到好lost
如果係咁就跟返大隊換taarabt

begovic我會排係davis後面
睇兩隊往績估計, 失球難免, 最盡2粒
但如果根據上場阿仙奴表現, 就cs起, 失1粒止
[ 此帖被Why在2012-08-25 17:08重新編輯 ]
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 614  發表于: 2012-08-25
回 哈哈 的帖子
哈哈:出面冇人理... 入黎問問先!!
門將
施治@9.88
....... (2012-08-25 17:04) 

我都冇用tot中前場~~

後面.... 我見最多人考慮嘅都係tot, swan, man u, soton....
以你而家個陣, keeper可以考慮friedel / de gea / vorm / k.davis, 後衛就都係呢4隊入面揀.... 暫時最多人應該係vidic, clyne, fox, chico....