• 20159閱讀
  • 831回復

明明我已奮力無間蹅著面前路!夢想中的彼岸為何還未到……… [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuzac
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 615  發表于: 2012-11-01
回 羅力亞 的帖子
羅力亞:我覺得兩個主場對韋根至少要一個,但現價迪科爾抵玩個巴利好多
我自己就暫時兩個都有....但搏哂一隊其實好危險....
但你冇偷bale defoe係可以諗諗 (2012-11-01 13:07) 

好.我都買唔起BALE架喇.要死左條心佢.
買DEFOE.再加杜夫.
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 616  發表于: 2012-11-01
回 freezefox 的帖子
freezefox:
幾時既事?周中傷架?

唔係週中,係上場對雷丁果陣懷疑撞斷肋骨。

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/fulham/9639354/Martin-Jol-left-to-sweat-on-Dimitar-Berbatovs-injury-as-striker-adds-substance-to-Fulhams-style-against-Reading.html

Having watched Dimitar Berbatov orchestrate much of Fulham’s most impressive moves during this thrilling draw, Jol is now hoping scans will not confirm their suspicions that the Bulgarian has suffered a broken rib.

不過仲未有 scan report 證實有無事,可能要等 preview 先知道。
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 617  發表于: 2012-11-01
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:唔係週中,係上場對雷丁果陣懷疑撞斷肋骨。
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/fulham/9639354/Martin-Jol-left-to-sweat-on-Dimitar-Berbatovs-injury-as-striker-adds-substance-to-Fulhams-style-against-Reading.html
....... (2012-11-01 13:47) 

可惜冇偷Ruiz,現價11個幾又唔係好抵...
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 618  發表于: 2012-11-01
回 Hernandez 的帖子
Hernandez:今週好似冇咩抵用既前鋒..除左Lukaku[表情]  (2012-11-01 13:02) 

唔係哎。迪科爾十幾蚊有廿分落袋,抵用哎。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 619  發表于: 2012-11-01
回 siuzac 的帖子
siuzac:要問RICE_LEE
我見佢講...[表情] (2012-11-01 13:16) 

邊個係RICE_LEE?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 620  發表于: 2012-11-01
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:唔係週中,係上場對雷丁果陣懷疑撞斷肋骨。
....... (2012-11-01 13:47) 

嘩……斷肋骨好大件事架喎。唔係抖一兩個星期就可以無事個隻喎。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 621  發表于: 2012-11-01
回 ODIN 的帖子
ODIN:可惜冇偷Ruiz,現價11個幾又唔係好抵...[表情] (2012-11-01 14:33) 

點解唔諗PETRIC呢?貝碧無得出既話,排隊排到佢未?

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 622  發表于: 2012-11-01
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:我就係想聽下你既主觀意見 [表情] (2012-11-01 12:58) 

主觀意見就梗係利記必勝!CS + BS + G !爆分爆到笑啦。

你收唔收貨哎??

離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 623  發表于: 2012-11-01
freezefox:主觀意見就梗係利記必勝!CS + BS + G !爆分爆到笑啦。
你收唔收貨哎??[表情] (2012-11-01 14:37) 

離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 624  發表于: 2012-11-01
freezefox:點解唔諗PETRIC呢?貝碧無得出既話,排隊排到佢未? (2012-11-01 14:36) 

petric真係冇咩留意∼∼
最近都冇咩聽佢有好表現∼∼
fulham仲有Rodallega tim∼
有d頭痕∼∼
[ 此帖被ODIN在2012-11-01 14:58重新編輯 ]
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 625  發表于: 2012-11-01
回 ODIN 的帖子
ODIN:petric真係冇咩留意∼∼
最近都冇咩聽佢有好表現∼∼
fulham仲有Rodallega tim∼
有d頭痕∼∼ (2012-11-01 14:57) 

因為貝碧黎左之後佢就被貶為後備了……

有一場貝碧傷左,佢好似係以正選身份上陣的。今周如果貝碧真係傷出,唔知佢會唔會有機會正選啦。

頭幾場佢係威係勢架!

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 626  發表于: 2012-11-01
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:[表情] (2012-11-01 14:54) 

拿,係咪?

老實,唔係BA 傷出,我都好疑懷利記既CS 保唔保得住。不過無左BA,紐卡素的攻力應該大大減弱的。問題係,我成日覺得,利記係輸比自己多過輸比人。更弱更渣既隊伍都有本事攻入利記大門的。利記可以控制全場八十分鐘你連禁區都入唔到,一腳似樣射門既機會都無,然後無厘頭係十分鐘內連失兩球………你話死唔死?

我只能話,牌面上,今場利記主場對有可能失去BA 紐卡素,的確係佔優的。仲要係上風得幾緊要。近排睇番利記整體表現亦較季初頭幾場理想得多了。我有理由相信佢地會愈踢愈好。因為真係開始搵到個FORM。雖然都仲係係磨合同摸索階段,但方向正確。無再好似以前咁場場都唔同踢法,自己都唔知自己想點。

但純粹講番艾加,今季似乎有少少失準。無以往咁果斷。亦少左上前助攻。間接減低左佢自己既得分力。但要買利記後防,我仍然會首選買佢的。除非你有好多錢剩。

離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 627  發表于: 2012-11-01
freezefox:拿,係咪?[表情]
....... (2012-11-01 15:09) 

咁我真係要買返多幾件利記先得。
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 628  發表于: 2012-11-01
我都有兩件利記
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 629  發表于: 2012-11-01
回 火鳳凰 的帖子
火鳳凰:咁我真係要買返多幾件利記先得。[表情] (2012-11-01 15:13) 

一個人既力量係有限的。