• 25061閱讀
  • 935回復

WK23 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線Ar敬
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 630  發表于: 2013-01-19
回 Rafer 的帖子
Rafer:PCC (2013-01-19 16:05) 

已有
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 631  發表于: 2013-01-19
回 Ar敬 的帖子
Ar敬:
11蚊有咩中場/前鋒買?[表情] [表情] [表情]  

a.weimann (aston villa) - villa近排好唔掂大家都知, 不過其實west brom都沉沉地, 今次襯住同市打吡呢個機會, villa係時候反底架喇!! benteke應該會被對面高大中堅嚴密看管, 而最大受益人就係weimann喇~~

b.davies (swansea) - stoke已經連續四場away冇波入.... 對住鍾意控球嘅swansea, 機會應該更少, 相信swansea都幾有機會cs, 呢個davies先8蚊多少少, 如果有cs的話都幾抵玩架~~

beausejour (wigan) - sunderland同wigan兩隊都係麻麻架喇, 不過wigan今次有主場之利, sunderland作客表現差之餘, 週中主場輸俾bolton嘅表現更加可以用慘不忍睹黎形容.... 呢個會係wigan搶分嘅絕佳機會, 其中一樣要靠嘅, 就係beausejour嘅左路傳中喇~~

pogrebnyak (reading) - 上星期推介佢有波入, 結果不負所托, 果然有波入, 係就係入得遲d, 不過總之就係有波入啦~~ 對住麻麻地嘅newcastle, 仲要coloccini有離隊之心, 個後防隨時又試錯漏百出.... 一於估pogrebnyak繼續有波入!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 632  發表于: 2013-01-19
回 fmfmgary 的帖子
fmfmgary:Howard
azp collins vermaelen sagna
j.cole wilshere walcott nasri
sturridge (??)
....... (2013-01-19 16:09) 

冇咩要執~~
邊個好其實你自己有咩睇法?
podo話自己病左冇training, giroud就正選不穩, ruiz就賽程麻麻.... 各有各好, 俾我會搏giroud....
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 633  發表于: 2013-01-19
podo+ox=>nasri+pcc?
[ 此帖被leefish在2013-01-19 16:13重新編輯 ]
離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 634  發表于: 2013-01-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:a.weimann (aston villa) - villa近排好唔掂大家都知, 不過其實west brom都沉沉地, 今次襯住同市打吡呢個機會, villa係時候反底架喇!! benteke應該會被對面高大中堅嚴密看管, 而最大受益人就係weimann喇~~
b.davies (swansea) - stoke已經連續四場away冇波入.... 對住鍾意 .. (2013-01-19 16:10) 

Pogrebnyak應該可以炸死newcastle後防
離線issac522
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 635  發表于: 2013-01-19
請問Tomkins定K6好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 636  發表于: 2013-01-19
回 leefish 的帖子
leefish:podo+ox=>nasri+pcc?
 (2013-01-19 16:12) 

都可以, 不過podo都有佢吸引嘅地方, 我自己會揀podo + ox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 637  發表于: 2013-01-19
回 Gabriel 的帖子
Gabriel:Pogrebnyak應該可以炸死newcastle後防[表情] (2013-01-19 16:12) 

係幾有機會, 仲要唔知coloccini而家個心仲喺唔喺到....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 638  發表于: 2013-01-19
回 issac522 的帖子
issac522:請問Tomkins定K6好 [表情]  (2013-01-19 16:13) 

kos
離線matthew26262
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 639  發表于: 2013-01-19
門將

Remove
    克魯 紐卡素
    以3.48出售 (市價6.52)

後衛

Remove
    維迪 曼聯
    以4.78出售 (市價11.18)
    Remove
    沙根拿 阿仙奴
    以8.79出售 (市價9.55)
    Remove
    傑比斯 阿仙奴
    以12.11出售 (市價13.01)
    Remove
    華美倫 阿仙奴
    遷移 (在11.03買入)

中場

Remove
    辛迪卡蘇拿 阿仙奴
    以5.67出售 (市價13.76)
    Remove
    祖高爾 韋斯咸
    以3.99出售 (市價4.62)
    Remove
    禾確特 阿仙奴
    以19.35出售 (市價19.56)

前鋒

Remove
    普度斯基 阿仙奴
    以10.45出售 (市價10.56)
    Remove
    史杜列治 利物浦
    以8.53出售 (市價10.57)
    Remove
    基奧特 阿仙奴
    遷移 (在10.36買入)
咁樣OK?
離線assko
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 640  發表于: 2013-01-19
jask
gibbs ivan debuchy
cazorla w14 wilshere  jcole
giroud lukaku snodgrass
淨1.17 有咩好汁lol
離線leefish
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 641  發表于: 2013-01-19
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:都可以, 不過podo都有佢吸引嘅地方, 我自己會揀podo + ox (2013-01-19 16:16) 

Ok,咁我唔轉嚕∼我見個個都話佢病,又見話要避佢,同之前sv既陣一樣嚕,9爐煮1腿!
離線wei2184
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 642  發表于: 2013-01-19
nolan or nasri?
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 643  發表于: 2013-01-19
終陣:

jussi
vert   gibbs   w.reid
caz   nasri   wilshere   nolan   walcott
sturridge   giroud
1.08

8雙賽
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線victorleung
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 644  發表于: 2013-01-19
Last question. JC OR NOLAN?