• 19605閱讀
  • 916回復

依然FLAME :)   LS再由世界第一仙奴領軍 :) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 705  發表于: 2010-03-10
奴奴
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 706  發表于: 2010-03-10
引用第704樓火鳳凰2010-03-10 21:39發表的“”:
即係 flame 贏左啦,恭喜晒你地…… [表情] [表情] [表情]

真係要打埋今晚個場先知,好似有兩三場團戰分數好接近
YFF Overall Rank
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
今季 Fantrax: 2
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 707  發表于: 2010-03-10
Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第706樓arsenal2010-03-10 21:41發表的“”:
真係要打埋今晚個場先知,好似有兩三場團戰分數好接近 [表情]

奴奴又屈我地機

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 708  發表于: 2010-03-10
Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第707樓bmlbml2010-03-10 21:45發表的“Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
奴奴又屈我地機 [表情] [表情]

而家邊隊贏仲未知
2008-2009: 40 | 2009-2010: 1 | 2010-2011: 210 | 2011-2012: 64 | 2012-2013: 9 | 2013-2014: 157 | 2014-2015: 6
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 709  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第708樓arsenal2010-03-10 21:46發表的“Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
而家邊隊贏仲未知 [表情]

你地贏梗啦,我地都冇乜般利人,除左係人都有果的後防……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 710  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第709樓火鳳凰2010-03-10 21:50發表的“Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
你地贏梗啦,我地都冇乜般利人,除左係人都有果的後防…… [表情]

就係個件骨囉,FLAME 冇咩人有……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 711  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第710樓arsenal2010-03-10 21:52發表的“Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
就係個件骨囉,FLAME 冇咩人有…… [表情]

一定係你估會唔出呢件骨啦,我睇完領隊講既野,反而一路都估唔出 bikey……
離線YIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 712  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第710樓arsenal2010-03-10 21:52發表的“Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
就係個件骨囉,FLAME 冇咩人有…… [表情]

我都淆呢條友爆
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 713  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第711樓火鳳凰2010-03-10 21:56發表的“Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
一定係你估會唔出呢件骨啦,我睇完領隊講既野,反而一路都估唔出 bikey…… [表情]

我係驚佢 D 蝦碌野,出場機會方面冇咩點研究
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 714  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第712樓YIN2010-03-10 21:57發表的“Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
我都淆呢條友爆 [表情]

咁唯有認命啦
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 715  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第713樓arsenal2010-03-10 21:57發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
我係驚佢 D 蝦碌野,出場機會方面冇咩點研究 [表情]

講真,佢既蝦碌野黎黎去去咪就係果場,一場兩個 pkc 已經係全季既總數,不過佢冇乜分就係真既,好少會上到前入到波……
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 716  發表于: 2010-03-10
團體賽你地同老虎鬥成點,我剩係知我地同你地兩個果兩場都好接近……
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 717  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第715樓火鳳凰2010-03-10 22:01發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
講真,佢既蝦碌野黎黎去去咪就係果場,一場兩個 pkc 已經係全季既總數,不過佢冇乜分就係真既,好少會上到前入到波…… [表情]

終於搵到篇野……

http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/burnley/news/5033526.Carlisle_will_bounce_back_from_mistakes__says_his_Burnley_manager/

今次萬一真係衰係呢條友手上,只怪我百密一疏,無認真咁搵返新聞黎睇
離線senal
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 718  發表于: 2010-03-10
引用第716樓火鳳凰2010-03-10 22:03發表的“”:
團體賽你地同老虎鬥成點,我剩係知我地同你地兩個果兩場都好接近…… [表情] [表情]

rk7 話咬得好緊,雖然暫時 FLAME 領先
離線火鳳凰
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 719  發表于: 2010-03-10
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)
引用第717樓arsenal2010-03-10 22:05發表的“Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:依然FLAME :)   士氣如虹 :)”:
終於搵到篇野……
http://www.lancashiretelegraph.co.uk/sport/football/burnley/news/5033526.Carlisle_will_bounce_back_from_mistakes__says_his_Burnley_manager/
.......

我地就係死係蘭尼手,星期六朝早收到風朗尼無隨隊,蘭尼會打正選,我地一鍋蜂去買,真係點都估唔到佢只係得兩分……