• 13422閱讀
  • 372回復

[再再再再再召集所有漂亮的面孔] We won the game 24:0 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2012-04-06
引用第57樓david8199182012-04-06 18:25發表的“”:
我都想知 究竟出巴巴 定t9 [表情] [表情]

所以史杜應該最穩
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2012-04-06
引用第59樓艾殊利楊格2012-04-06 18:27發表的“”:
你個利迷翹 [表情] [表情] [表情] [表情]

又係我

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2012-04-06
引用第55樓艾殊利楊格2012-04-06 18:23發表的“”:
T9 打左88mins, 仲要連續唔知兩/三場正選, 今週仲會唔會正呢, 真係好煩惱
ADE 取決就係在於放棄費托用史杜

如果無 preview,六蚊的話,想搏既真係可以搏,始終佢呢期個態幾紅

Sturridge 正選應該會穩少少,始終歐聯冇出,但都可能要搏
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2012-04-06
引用第62樓迪基亞2012-04-06 18:29發表的“”:
如果無 preview,六蚊的話,想搏既真係可以搏,始終佢呢期個態幾紅 [表情]
Sturridge 正選應該會穩少少,始終歐聯冇出,但都可能要搏 [表情]

ay+費拿根定s23+wilson

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2012-04-06
引用第62樓迪基亞2012-04-06 18:29發表的“”:
如果無 preview,六蚊的話,想搏既真係可以搏,始終佢呢期個態幾紅 [表情]
Sturridge 正選應該會穩少少,始終歐聯冇出,但都可能要搏 [表情]

一係.....................
ADE -> 史杜
TORRES -> Meireles
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2012-04-06
引用第63樓美利拉斯2012-04-06 18:30發表的“”:
ay+費拿根定s23+wilson [表情] [表情] [表情]

理性同我講 S23 + WILSON

不過我係個唔理性既人
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2012-04-06
引用第65樓艾殊利楊格2012-04-06 18:35發表的“”:
理性同我講 S23 + WILSON
不過我係個唔理性既人 [表情] [表情] [表情]

旗艦人
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2012-04-06
點接咁多wilson
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2012-04-06
引用第67樓reve2012-04-06 18:58發表的“”:
點接咁多wilson [表情]

因為平

旗艦人
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2012-04-06
引用第66樓美利拉斯2012-04-06 18:58發表的“”:
[表情] [表情] [表情]

信我就 YOUNG 啦

無謂同班大路 VALENCIA 一齊爭
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2012-04-06
引用第67樓reve2012-04-06 18:58發表的“”:
點接咁多wilson [表情]

因為主場
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2012-04-06
引用第69樓艾殊利楊格2012-04-06 19:05發表的“”:
信我就 YOUNG 啦 [表情]
無謂同班大路 VALENCIA 一齊爭

我用埋ay,就5件

旗艦人
離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2012-04-06
巴哥, 費托, 馬達, 史杜, 林伯

五選二
離線KeL
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2012-04-06
引用第72樓艾殊利楊格2012-04-06 19:06發表的“”:
五選二 [表情] [表情] [表情]

林伯+王子
離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2012-04-06
引用第72樓艾殊利楊格2012-04-06 19:06發表的“”:
五選二 [表情] [表情] [表情]

巴哥+史杜

旗艦人