• 10073閱讀
  • 360回復

WK30 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-03-23
引用第74樓sikingthegreat2012-03-23 15:41發表的“”:
downing - 球員近況甚佳
walcott - 球隊近況甚佳
miyaichi - 得分能力高, 有死球, 賽程不錯
唔理價錢, 俾你會點揀? [表情] [表情]

Of cause Ryo
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-03-23
引用第74樓sikingthegreat2012-03-23 15:41發表的“”:
downing - 球員近況甚佳
walcott - 球隊近況甚佳
miyaichi - 得分能力高, 有死球, 賽程不錯
唔理價錢, 俾你會點揀? [表情] [表情]

miyaichi ! 啦 , 全隊士氣超高昂

downing 我驚佢下場正選都冇, 雖然上場佢好fit , 但我對呢個領隊已經冇晒信心 , 佢可能見輸左波, 又走去輪換陣容....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-03-23
引用第76樓bbq9032012-03-23 15:48發表的“”:
miyaichi ! 啦 , 全隊士氣超高昂
downing 我驚佢下場正選都冇, 雖然上場佢好fit , 但我對呢個領隊已經冇晒信心 , 佢可能見輸左波, 又走去輪換陣容....

downing好fit, 信心返晒黎, 搞到我心思思....

ryo又真係幾唔錯, bolton對同級球隊, 特別係主場, 今季都相當有保證....

難搞難搞.... 同時你又有你嘅道理....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-03-23
引用第77樓sikingthegreat2012-03-23 15:55發表的“”:
downing好fit, 信心返晒黎, 搞到我心思思....
ryo又真係幾唔錯, bolton對同級球隊, 特別係主場, 今季都相當有保證....
.......

其實我真係吾係好明, 以利記陣容冇理由會打吾起. 但我睇左好多場佢地賽事. 真係欠缺隊形.
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-03-23
引用第78樓bbq9032012-03-23 16:01發表的“”:
其實我真係吾係好明, 以利記陣容冇理由會打吾起. 但我睇左好多場佢地賽事. 真係欠缺隊形. [表情]

我就覺得最弊係把握力好低....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-03-23
bolton隊波既心態點架。。。會唔會好down架
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線daniels2217
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-03-23
我諗依家梅安巴無事.成隊波一定有番士氣,會踢好D當係對佢既支持~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-03-23
引用第81樓daniels22172012-03-23 16:23發表的“”:
我諗依家梅安巴無事.成隊波一定有番士氣,會踢好D當係對佢既支持~

keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-03-23
引用第80樓reve2012-03-23 16:19發表的“”:
bolton隊波既心態點架。。。會唔會好down架 [表情] [表情] [表情]

應該一係好down, 一係就好有鬥志....

怕好down的話就用downing啦~~
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-03-23
引用第83樓sikingthegreat2012-03-23 16:28發表的“”:
應該一係好down, 一係就好有鬥志....
怕好down的話就用downing啦~~ [表情] [表情]

baby are u down down down down DOWN~~~~~~~~~~~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-03-23
引用第84樓reve2012-03-23 16:31發表的“”:
baby are u down down down down DOWN~~~~~~~~~~~~ [表情] [表情] [表情]

by the way i think downing is on the way up!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-03-23
我個陣宜家只係等preview之後,睇下要唔要轉用reina,跟住入一個7蚊左右既后防就收工∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-03-23
引用第85樓sikingthegreat2012-03-23 16:33發表的“”:
[表情] [表情]
by the way i think downing is on the way up!! [表情] [表情]

果晚咁嫐,咁咪無偷到?!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-03-23
引用第87樓reve2012-03-23 16:35發表的“”:
果晚咁嫐,咁咪無偷到?! [表情] [表情] [表情]

未打已經諗住下周用, 所以開波嘅時候已經偷左....
點知爆到咁高分, 多左人留意佢添....
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-03-23
引用第88樓sikingthegreat2012-03-23 17:41發表的“”:
未打已經諗住下周用, 所以開波

我冇add, 今週輸硬哪