• 23598閱讀
  • 811回復

WK9 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2012-10-25
btw, 今週冇理由唔用mc 人, 不過好似冇mud 邊件穩膽......

tot 又唔想用齊bale + defoe (有偷), 雖則soton防守似豆腐, 不過tot away 有時好hea......
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2012-10-25
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:我而家剩一keeper一defender.... 但有25蚊剩.... 所以貴d都唔係問題, 有分就得~~
甚至baines + guzan都得....[表情]
 (2012-10-25 15:06) 

Cech + D.Luiz
離線十三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2012-10-25
門將
Julio Cesar
昆士柏流浪
以5.09出售

後衛
拜恩斯
愛華頓
以16.52出售
格連莊臣
利物浦
以10.94出售
M. Lowton
維拉
以7.08出售

中場
S. Cazorla
阿仙奴
以5.67出售
Michu
史雲斯
以5.67出售
A. Lallana
SHN
以8.36出售
R.史達寧
利物浦
以3.16出售
前鋒

Remove
E. Hazard
車路士
以7.01出售
L. Podolski
阿仙奴
以6.84出售
迪維斯
曼城
以13.84出售

仲有9蚊,但係最大問題係唔知UP邊個位?
1.龍門唔想轉經驗上5蚊龍KEEP到季尾都回到本,愈轉分分鐘愈差所以平就可以
2.中場4個人感覺上個個好用次次回到本,唔知放邊個好
3.FW位大災難極度穩度,回本冇難度但係爆分機會唔高,7蚊價位唔會買得番,PODO基本上最有機會放,一打邊立即冇哂分但係下場打QPR玩沖都OK定係引刀成一快?
4.DF位係因為太多$所以用2個貴DF,果2個交功課真係冇問題,維拉果個偷價人又係今場睇好

我最懶既改動方法就係玩352轉走T32入BALE,醫生定係你覺得要做大手術?
[ 此帖被十三在2012-10-25 15:09重新編輯 ]
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2012-10-25
回 reve 的帖子
reve:我真係遺忘佐佢。。。可能系因為上次我哋達躲既時候佢無出聲啦![表情] (2012-10-25 14:40) 

真係好正~ 最好一人配一個專屬護士~
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2012-10-25
回 chs82hk 的帖子
chs82hk:lichaj可以up邊個? (2012-10-25 15:05) 

而家大家推緊Cameron
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2012-10-25
Goalkeepers

Remove
V. Mannone Arsenal
Sell at 6.83 (market price 6.83)

Defenders

Remove
C. Jenkinson Arsenal
Sell at 5.16 (market price 5.24)
Remove
G. Cameron Stoke
Sell at 7.70 (market price 7.70)
Remove
E. Lichaj Aston Villa
Sell at 3.33 (market price 3.33)

Midfielders

Remove
S. Cazorla Arsenal
Sell at 5.67 (market price 11.30)
Remove
K. Nolan West Ham
Sell at 7.94 (market price 11.25)
Remove
H. Ben Arfa Newcastle
Sell at 7.27 (market price 7.27)
Remove
G. Bale Tottenham
Sell at 22.23 (market price 22.23)

Forwards

Remove
E. Hazard Chelsea
Sell at 7.07 (market price 10.21)
Remove
L. Podolski Arsenal
Sell at 8.78 (market price 8.84)
Remove
C. Tévez Man City
Sell at 14.83 (market price 14.83)

有乜要執

搞錯左個WEEK
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:如果錢唔係問題, cameron好定shawcross好?
shawcross好似入波機會高d....?
當然cameron係抵嘅, 呢樣係真~~ (2012-10-25 15:02) 

shawcross入波機會係比 cameron好d, 不過一定唔算高....

我會揀cameron.......
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2012-10-25
回 youyou 的帖子
youyou:Goalkeepers
Remove
V. Mannone Arsenal
Sell at 6.83 (market price 6.83)
....... (2012-10-25 15:09) 

一樣啦, Lichaj 唔知有冇正~ 不如Mannone轉Guzan, 再up Lichaj~ Bassong之煩都應該可以

其他位冇咩意見
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2012-10-25
sikingthegreat:
我而家剩一keeper一defender.... 但有25蚊剩.... 所以貴d都唔係問題, 有分就得~~
甚至baines + guzan都得....[表情]

baines 你唔會入呱......

貴df不如ivan, 睇波睇得開心d.....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2012-10-25
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:btw, 今週冇理由唔用mc 人, 不過好似冇mud 邊件穩膽......
tot 又唔想用齊bale + defoe (有偷), 雖則soton防守似豆腐, 不過tot away 有時好hea...... (2012-10-25 15:06) 

totally agree~~
我而家都係冇man city人.... 但要入的話又唔覺得有邊個特別抵玩....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2012-10-25
回 HINNNS 的帖子
HINNNS:Cech + D.Luiz [表情] (2012-10-25 15:07) 

我不是車迷....
同埋我唔鍾意邪住我理想嘅賽果....
離線chs82hk
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2012-10-25
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:而家大家推緊Cameron (2012-10-25 15:08) 

醫生你覺得defore好d定係貝碧好d?
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2012-10-25
回 chs82hk 的帖子
chs82hk:醫生你覺得defore好d定係貝碧好d? (2012-10-25 15:23) 

如果我有Bale的話, 就會入Berbatov~

冇Bale就入Defoe~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2012-10-25
回 icemanbergkamp 的帖子
icemanbergkamp:
shawcross入波機會係比 cameron好d, 不過一定唔算高....
我會揀cameron.......

icemanbergkamp:

baines 你唔會入呱......

貴df不如ivan, 睇波睇得開心d.....

baines唔會啦.... 我只係講下.... 呢個價錢呢場好難回本....
係呀, cameron都好過shawcross? um....

vermaelen我想貪佢入波.... 有少少覺得佢差唔多時候要入波.... (純粹直覺)

ivan就.... 應該唔會喇.... 我情願買de gea.... 我鍾意對沖多過捧.... 成日驚邪住個理想結果....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2012-10-25
回 鬼影炎光 的帖子
鬼影炎光:
如果我有Bale的話, 就會入Berbatov~
冇Bale就入Defoe~

咁有defoe 同 berba 係咪唔駛入bale??

同埋mc點睇??? 個人感覺價錢唔平又唔知邊件正, 有正都未必爆, 好雞肋feel.....