• 12799閱讀
  • 338回復

WK26 -- 鬼影醫務所 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線alan1439
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 120  發表于: 2013-02-08
都吾係好旺姐
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 121  發表于: 2013-02-08
回 CataCter 的帖子
CataCter:大執完:
    Remove
    洛里斯 熱刺
....... (2013-02-08 01:20) 

keep BALE 應該無可能買到S7了
但係如果連mata都keep埋,即係變相放棄雙賽熱門人了。

coutinho系幾好!留意preview有無提及佢吧!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線skchan12345
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 122  發表于: 2013-02-08
真係諗極都諗唔通
應該keep fellaini+cabaye
定轉利記人好
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 123  發表于: 2013-02-08
回 reve 的帖子
reve:正到有兩個史提芬咁啦喔!!![表情]
我都覺得呢個ok!
同埋borini我有信心佢系第二場對swansea有得踢,可以代下sturridge或者downing個位。
....... (2013-02-08 01:13) 

你仲要冇lloris添, 唔好放啊....
tottenham越打越好, 過埋黎幾場, 之後賽程好到極呀~~
放左佢冇其他代替品.... 早幾週就仲有BAE.... 而家冇了....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 124  發表于: 2013-02-08
回 leefish 的帖子
leefish:差0.01就可以MICHU+DOWNING+COUTIHO[表情]  (2013-02-08 01:13) 

michu真係咁好咩? 我覺得ki / pablo都好過佢~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 125  發表于: 2013-02-08
回 alan1439 的帖子
alan1439:CESAR 2蚊
FABIO 2蚊 KELLY CARRAGHER
CAZORLA SISSOKO GERRARD HOLTBY
S7 S15 R10
....... (2013-02-08 01:14) 

靚陣~~
已經冇辦法執得更靚~~
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 126  發表于: 2013-02-08
回 reve 的帖子
reve:講真coutinho真係幾好!!
sam,我記得佢代表國米踢過歐霸,係咪唔可以再出戰?
我有無記錯? (2013-02-08 01:15) 

佢有冇代表inter上陣真係唔清楚....
但係如果代表inter出過, 今季就唔可以代表我地上陣europa....
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 127  發表于: 2013-02-08
回 CataCter 的帖子
CataCter:大執完:
    Remove
    洛里斯 熱刺
....... (2013-02-08 01:20) 

如果coutinho --> lucas (coutinho好大好大機會冇正選), 同埋enrique --> carragher, gerrard up唔up到做suarez?
離線ckl_1113
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 128  發表于: 2013-02-08
回 sikingthegreat 的帖子
sikingthegreat:其實你都幾多keep價平人, 放terry問題應該不大? 而且, 都唔肯定佢係咪一家有正....
同樣, debuchy升得唔算多, 我覺得之後先入返都ok~~
同時我又覺得carragher會繼續正選, 所以pablo + debuchy去換呢個做法都幾好~~ 唯一係入唔到gerrard咁解.... (2013-02-08 00:16) 

A) pablo+debuchy+terry
B) 唐寧+安歷基+terry
C) 謝4+加歷查+麥比華

C>B>A?
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 129  發表于: 2013-02-08
回 skchan12345 的帖子
skchan12345:真係諗極都諗唔通
應該keep fellaini+cabaye
定轉利記人好 (2013-02-08 01:28) 

仲cabaye?
好多人都轉左去sissoko喇~~

如果真係對fellaini同cabaye信心大過雙賽人, 其實都可以搏一鋪, keep佢地.... 始終你只係蝕一週, 之後就到你賺~~

我d keep人之前ars, che雙賽時都係咁硬食的....
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 130  發表于: 2013-02-08
sikingthegreat:你仲要冇lloris添, 唔好放啊....
tottenham越打越好, 過埋黎幾場, 之後賽程好到極呀~~
放左佢冇其他代替品.... 早幾週就仲有BAE.... 而家冇了.... (2013-02-08 01:38) 

唔係喔!
熱刺打完阿記我哋之後,好一兩場,之後就係打車仔曼城!!到最後4、5場先ok返喔。。。

不過話是話,近期對賭lloris都算幾成功,都玩得幾開心!
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 131  發表于: 2013-02-08
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:A) pablo+debuchy+terry
....... (2013-02-08 01:43) 

b同c應該差唔多.... downing輸嘅, enrique應該羸得返大部份.... 除非gerrard大爆.... 咁呢幾個睇, 最大機會大爆都應該係gerrard.... 所以.... 應該c最好~~
(不過, 提返你, mbiwa暫時未係正選架....)
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 132  發表于: 2013-02-08
回 reve 的帖子
reve:唔係喔!
熱刺打完阿記我哋之後,好一兩場,之後就係打車仔曼城!!到最後4、5場先ok返喔。。。[表情]
不過話是話,近期對賭lloris都算幾成功,都玩得幾開心![表情] (2013-02-08 01:45) 

對che其實真係唔太驚....

同埋, tot之前成日零封對手, 搞到lloris完全冇save.... 而家係時間拎返d save分喇!!

如果你真係諗清楚的話.... 其實搏carragher拎12分都唔係唔好嘅~~ (我都有心動過一下....)
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 133  發表于: 2013-02-08
sikingthegreat:佢有冇代表inter上陣真係唔清楚....
但係如果代表inter出過, 今季就唔可以代表我地上陣europa.... (2013-02-08 01:40) 

check佐!佢真係有踢過Europa。。。

咁如果佢呢個禮拜操到fit,應該有得落場玩下聯賽!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 134  發表于: 2013-02-08
回 ckl_1113 的帖子
ckl_1113:A) pablo+debuchy+terry
....... (2013-02-08 01:43) 

有神奇隊長應該最穩陣!