• 142546閱讀
  • 6082回復

【藍戰士 :一車平天下】~ 16/17 英超冠軍!CHAMPION! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2011-07-09
引用第89樓apple2011-07-09 00:15發表的“”:
假的.假的.
我不能相信 [表情]

官網都出左

ESSIEN STATEMENT
Posted on: Fri 08 Jul 2011

Michael Essien suffered an injury to his right knee during training this week.

He will undergo tests over the next few days to determine the extent of that injury. Until we have the full results of those tests we will not be commenting further.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2389167,00.html
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2011-07-09
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2011-07-09
哎...essien
又傷knee.. 大鑊了

btw.. 車仔仲未有咩收購行動既
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2011-07-09
引用第90樓g3rMan2011-07-09 00:26發表的“”:
官網都出左 [表情] [表情]
.......

essien 又傷,之前先講緊下季靠 essien
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2011-07-09
引用第92樓阿清2011-07-09 01:43發表的“”:
哎...essien [表情] [表情] [表情]
又傷knee.. 大鑊了
btw.. 車仔仲未有咩收購行動既 [表情]

falcao,hulk,pastore,neymer....

傳緊,但係就係未買到
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2011-07-09
引用第94樓JHELSEA2011-07-09 09:22發表的“”:
falcao,hulk,pastore,neymer....
傳緊,但係就係未買到 [表情]

呢幾個可能得pastore係真係買到
之前傳既falcao呢幾日都話想留低響波圖
neymar較prefer皇馬,hulk 100m!?

呢幾日西班牙仲傳villas-boas想簽pepe同angel di maria
但呢兩個應該買唔到架啦
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2011-07-09

離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2011-07-09
引用第95樓阿清2011-07-09 12:00發表的“”:
呢幾個可能得pastore係真係買到 [表情]
neymar較prefer皇馬,hulk 100m!? [表情]
.......

仲有 nasri,不過佢好似 prefer mu,同埋 wenger 都想留佢

modric 會唔會有機會呢...

falcao 其實我覺得都好大機會的,不過我唔係咁想佢黎...
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2011-07-09
引用第97樓JHELSEA2011-07-09 12:23發表的“”:
仲有 nasri,不過佢好似 prefer mu,同埋 wenger 都想留佢
modric 會唔會有機會呢...
.......

Narsi岩岩又傳話佢會加盟曼城.. 22m鎊、100k週薪
modric同熱刺個主席傾完又話會留低,vdv都話modric會留低

同埋除左呢d old names.. 點會好似冇乜傳d咩新targets既
季前賽都差唔多開始啦喎
離線HINNNS
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2011-07-09
引用第98樓阿清2011-07-09 12:39發表的“”:
Narsi岩岩又傳話佢會加盟曼城.. 22m鎊、100k週薪
modric同熱刺個主席傾完又話會留低,vdv都話modric會留低
同埋除左呢d old names.. 點會好似冇乜傳d咩新targets既 [表情]
.......

保亞斯都係黎左唔夠一個星期,返而咁急買人未必係一件好事,
一陣買個唔岩用既返黎又係哂左,俾青訓上位仲好
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2011-07-09
引用第98樓阿清2011-07-09 12:39發表的“”:
同埋除左呢d old names.. 點會好似冇乜傳d咩新targets既 [表情]
.......

離線apple
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2011-07-09
引用第90樓g3rMan2011-07-09 00:26發表的“”:
官網都出左 [表情] [表情]
.......

唉!!!!
睇黎哩個位要靠米基爾同拉美利斯了.
除非真係買到個全能中場,
環觀咁多個中場中,
好似只有摩迪頂上比較好,
起碼唔洗話唔適應英超.
離線apple
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2011-07-09
引用第95樓阿清2011-07-09 12:00發表的“”:
呢幾個可能得pastore係真係買到 [表情]
neymar較prefer皇馬,hulk 100m!? [表情]
.......

pastore
我未睇過佢踢,
佢踢成點嫁.
ATTACKING MID??
離線jov
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2011-07-09
.......

Marko Marin

30M
離線JHELSEA
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2011-07-10
引用第101樓apple2011-07-09 21:40發表的“”:
唉!!!!
睇黎哩個位要靠米基爾同拉美利斯了.
除非真係買到個全能中場,
.......

米基爾...唔好喇掛