• 7489閱讀
  • 132回復

[西甲][官方] 法比加斯正式加盟巴塞隆拿,簽約五年 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 60  發表于: 2011-08-15
引用第45樓icemanbergkamp2011-08-15 18:42發表的“”:
用幾m 買個J神都或者會, >15m 就唔好諗la, 除非暈膠又搵到件under18幼齒....... [表情]

jadson都掂架, 點都好過而家咁啦. 貴唔貴已經唔應該係一個問題~~
離線OldSosad
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 61  發表于: 2011-08-15

離線Chelsea
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 62  發表于: 2011-08-15
真係4號
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 63  發表于: 2011-08-15
引用第53樓fong7112011-08-15 20:34發表的“”:
阿仙奴隊長費比加斯漸漸逼近巴塞隆拿,「紅藍」主席羅素在近日向外界透露了球員的轉會細節,他表示巴塞隆拿為費比仔花費了2900萬歐而不是4000萬歐。
    在當地時間上周日的時候,兩家球會都紛紛確認已經就費比仔的轉會達成了一致,羅素表示巴塞隆拿為這筆交易花費了2900萬歐。
    當地時間本週一的時候,費比加斯將進行體測,隨後球員有望與巴塞隆拿正式簽下合约。在接受西班牙《每日體育報》的採訪時,羅素表示:「我們為費比仔支付了 2900萬歐,而不是4000萬歐。我們說過報價不會超過3000萬,所以我們有理由為這筆交易感到高興。」
.......

週一的時候我們會迎回巴塞隆拿遺失的孩子

孩子終於回家了

離線RMadrid
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 64  發表于: 2011-08-15
回家了

但能否3大中場同時上陣?對佢是未知之數...
離線可可粉
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 65  發表于: 2011-08-15
賤賣
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 66  發表于: 2011-08-15
引用第60樓sikingthegreat2011-08-15 20:39發表的“”:
jadson都掂架, 點都好過而家咁啦. 貴唔貴已經唔應該係一個問題~~

佢掂唔掂就真係唔知, 不過肯定冇英超經驗, 身形又蝕底......

重點係暈生已經用哂我d耐性, 就算佢買既係mata or sneijder (我知一定唔會....), 我都好想媽叉佢仲乜唔一早買, 要等到今時今日.....

作為阿記fans, 依家我只想怏d炒佢魷魚, 因為過去幾年佢已經不斷話俾我知, 呢個固執老人有幾死性不改, 有冇冠軍唔重要, 之前都講過, 一係老老實實變青春班都好過依家唔知似乜...

作為rvp fans, 我更加唔忍心見佢整個黃金球員生涯, 淨係陪班o靚仔練波, 最後墮哂皮好似今時今日既沙皇咁.....
離線godkiu
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 67  發表于: 2011-08-15
正式搞掂 congrats
離線ming仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 68  發表于: 2011-08-15
引用第66樓icemanbergkamp2011-08-15 21:42發表的“”:
佢掂唔掂就真係唔知, 不過肯定冇英超經驗, 身形又蝕底......
重點係暈生已經用哂我d耐性, 就算佢買既係mata or sneijder (我知一定唔會....), 我都好想媽叉佢仲乜唔一早買, 要等到今時今日.....
.......

沙皇就真係好慘........唔知係佢個人跌watt定係weng令佢跌watt
離線619
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 69  發表于: 2011-08-15
法比一番巴塞立即剃哂D蘇 點解云加唔拖多2日等法比仔踢埋場歐聯外圍賽
離線智者
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 70  發表于: 2011-08-15
引用第69樓6192011-08-15 21:52發表的“”:
法比一番巴塞立即剃哂D蘇 [表情] [表情] [表情] 點解云加唔拖多2日等法比仔踢埋場歐聯外圍賽 [表情]

咁咪比人壓價

離線seattleqoo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 71  發表于: 2011-08-15
引用第63樓阿清2011-08-15 20:57發表的“”:
週一的時候我們會迎回巴塞隆拿遺失的孩子
[表情] [表情] [表情] [表情] 孩子終於回家了
.......

遺失???   當初冇收過轉會費咩
離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 72  發表于: 2011-08-15
VPS 應該下季都走,因為佢係隊長
離線Obadiah
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 73  發表于: 2011-08-15
引用第71樓seattleqoo2011-08-15 22:00發表的“”:
遺失???   當初冇收過轉會費咩 [表情] [表情] [表情]

賤賣
離線wylalan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 74  發表于: 2011-08-15
其實了法比仔都算係咁, 因為去了阿記六年, 可以連一個冠軍機會都冇, 其實比任何一個球員, 都會有一定不滿.