• 83005閱讀
  • 3578回復

NBA YAHOO FANTASY 2011-2012開始了!(Lockout 結束了) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3480  發表于: 2012-04-02
下季見
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3481  發表于: 2012-04-02
我命運完全係 Indiana 到
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3482  發表于: 2012-04-03
引用第3476樓snipertcy2012-04-02 17:22發表的“”:
玩成季得呢週入到頭八, 不過時間剛剛好 [表情]

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3483  發表于: 2012-04-03
下季捲土從來
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3484  發表于: 2012-04-03
順便講下,我有個league,比較少打理,成季只得15次add/drop
不過本身人少,得12人,況且係註12出8,唔太多需要換人

我常規第3,首圈剛剛打完,7-2,頭4名入晒4強,不過我好多傷兵

我的球員:
Irving(傷)
A.Miller
Matthews
Gallinari(傷)
Aldridge
Love
Nene(傷)
DeRozan
Harris
Humphries
Lin(傷到要換)
Kidd

SAD..........
4強對手有杜蘭特、格蘭加、李大衛等.......
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3485  發表于: 2012-04-03
snipertcy 兄已經行左4步棋 大家都針對o個幾個空檔日玩 add/drop
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3486  發表于: 2012-04-03
引用第3485樓bbq9032012-04-03 16:06發表的“”:
snipertcy 兄已經行左4步棋 [表情] 大家都針對o個幾個空檔日玩 add/drop [表情]

係啊, add/drop 差不多用曬了!
星期二就用了 4 個 quota,
鬼叫我隊波廢咩~

本來想要 Ben Gordon 的,
不過後來發覺我本身 guard 太多,
所以add 了都係用得 1 場,
咪改為搏一搏可以打 Forward 的 T-Will 或 C. J. Miles囉

反正 Marcus Thornton 同 John Salmons 都傷了,
希望 T-Will 打好一點啦

不過點都估唔到無人用 wavier add C. J Miles 囉
[ 本文被snipertcy在2012-04-03 16:16重新編輯 ]
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3487  發表于: 2012-04-03
引用第3486樓snipertcy2012-04-03 16:11發表的“”:
係啊, add/drop 差不多用曬了!
星期二就用了 4 個 quota,
鬼叫我隊波廢咩~
.......

我覺得冇人add cj miles 主因係賽程問題 , 佢今週打得返兩日賽事, 而且應該係大部份人都足夠人打的日子. 冇理由亂用add/drop quoto .

ben gordon 剛好幫我填補o個幾日吾夠人出賽日子.. 所以我之前都驚你add 左, 話晒你waive priority 前我一位
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3488  發表于: 2012-04-03
引用第3487樓bbq9032012-04-03 16:29發表的“”:
我覺得冇人add cj miles 主因係賽程問題 , 佢今週打得返兩日賽事, 而且應該係大部份人都足夠人打的日子. 冇理由亂用add/drop quoto [表情] .
ben gordon 剛好幫我填補o個幾日吾夠人出賽日子.. 所以我之前都驚你add 左, 話晒你waive priority 前我一位

我唔明點解比我wavier 高的人唔 add 就真

如果唔係我咁多 guard, 我都會有興趣 Ben 哥的
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3489  發表于: 2012-04-03
引用第3487樓bbq9032012-04-03 16:29發表的“”:
我覺得冇人add cj miles 主因係賽程問題 , 佢今週打得返兩日賽事, 而且應該係大部份人都足夠人打的日子. 冇理由亂用add/drop quoto [表情] .

原來您地2個接收左我2個愛將

2個我都呢2季有用
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3490  發表于: 2012-04-03
連Harris都傷埋.....放左Lin後,傷兵依然5/12
離線bbq903
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3491  發表于: 2012-04-04
引用第3489樓科高蘭尼紐約人2012-04-03 22:59發表的“”:
原來您地2個接收左我2個愛將 [表情] [表情]
2個我都呢2季有用 [表情] [表情]

希望佢吾好再傷啦, 佢對我黎講應該好適合

請問Landry (NO) 有冇受傷, 只見comment 話教練對佢有d 吾滿意..
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3492  發表于: 2012-04-04
Big Baby career high 31pts
離線frankie
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3493  發表于: 2012-04-04
引用第3492樓ryan_kewell_72012-04-04 09:58發表的“”:
Big Baby career high 31pts [表情]

之前好想drop 佢

都係D. Howard 無打姐
寧願一生都不說話 都不想講假說話欺騙你
離線snipertcy
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 3494  發表于: 2012-04-05
今年 playoff 真係緊湊,鬥了三日,四場賽事全部都係 5 比 4

果然係高手過招呢