• 16020閱讀
  • 503回復

萬千星輝 啦AR ! [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 465  發表于: 2011-12-06
引用第460樓CopoeL2011-12-06 00:10發表的“”:
HIT得起都有D難度

yes..laughing搞到咁大都失敗收場真係算完了..
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 466  發表于: 2011-12-06
引用第463樓真秘密2011-12-06 00:12發表的“”:
yes,佢d內心戲/激動戲唔多得 [表情]

有乜計...佢乜都大...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 467  發表于: 2011-12-06
引用第462樓sun2011-12-06 00:11發表的“”:
好似D人以前唔鐘意欣宜一樣...

可以話差唔多case
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 468  發表于: 2011-12-06
引用第466樓sun2011-12-06 00:13發表的“”:
有乜計...佢乜都大... [表情]

乜都大?....really?
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 469  發表于: 2011-12-06
引用第467樓真秘密2011-12-06 00:14發表的“”:
可以話差唔多case

但我從未踩過欣宜...相反佢而家有d成績同回報...我鄧佢開心...

離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 470  發表于: 2011-12-06
好嘢!死肥杏無獎!HEHEHE*佢係全世界最肥最賤最樣衰最唔識做戲最乞人憎嘅演員(個人認為only..冇得ban我!!!!!!)如果畀咗個女主角獎佢,我一定興到炸!即刻打爛部電視。

http://www.facebook.com/G.E.M.OfficialPage?sk=wall&filter=12

---> Gem個FB俾人洗版
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 471  發表于: 2011-12-06
引用第468樓真秘密2011-12-06 00:14發表的“”:
乜都大?....really? [表情]

眼大口大...以前面都大...不過整尖左...好番好多了...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 472  發表于: 2011-12-06
亞蛇棚牙夠成塊板咁啦...佢都唔好得胡幾多...

離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 473  發表于: 2011-12-06
林峰同馬明都唔見左??
離線真秘密
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 474  發表于: 2011-12-06
引用第469樓sun2011-12-06 00:15發表的“”:
但我從未踩過欣宜...相反佢而家有d成績同回報...我鄧佢開心...

我少睇佢做戲/唱歌(?),無咩特別感覺
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 475  發表于: 2011-12-06
引用第470樓g3rMan2011-12-06 00:15發表的“”:
好嘢!死肥杏無獎!HEHEHE*佢係全世界最肥最賤最樣衰最唔識做戲最乞人憎嘅演員(個人認為only..冇得ban我!!!!!!)如果畀咗個女主角獎佢,我一定興到炸!即刻打爛部電視。
http://www.facebook.com/G.E.M.OfficialPage?sk=wall&filter=12
---> Gem個FB俾人洗版 [表情] [表情] [表情]

呢d人根本唔係睇戲的...佢係做緊戲...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 476  發表于: 2011-12-06
引用第473樓迪神2011-12-06 00:16發表的“”:
林峰同馬明都唔見左?? [表情]

馬明我好似見佢坐在角落喎...

離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 477  發表于: 2011-12-06
引用第473樓迪神2011-12-06 00:16發表的“”:
林峰同馬明都唔見左?? [表情]

有馬明,係風哥唔見咗
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 478  發表于: 2011-12-06
引用第474樓真秘密2011-12-06 00:17發表的“”:
我少睇佢做戲/唱歌(?),無咩特別感覺 [表情]

以前有無踏過人先?

離線炸炸帝
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 479  發表于: 2011-12-06
引用第470樓g3rMan2011-12-06 00:15發表的“”:
---> Gem個FB俾人洗版 [表情] [表情] [表情]

呀……當我第一次知道要打爆那個電視機的時候,其實我是拒絕的!因為我覺得……呀……你不能叫我打、馬上打,第一,我要試一下,我又不想說……你拍一個廣告拍完以後加了很多特技,那電視動啊……很黑!很脆!很爽!結果觀眾出來一定罵我,根本沒有這種電視機!這證明上面那個是假的……我說先要給我試一下。後來我經過也知道他們是TVB的,而且沒有那種乞人憎的演員的。那……打了這個月……這個月下來之後呢……起碼我打了很舒服。現在呢……每天還在打每天還在打呢……我還給了我肥杏用!來!來!來!大家試試看!那我跟導演講︰「打的時候就打!打完之後,這個肥杏就是全世界最肥最賤最樣衰最唔識做戲最乞人憎的演員,就不要加,再加特技上去,加到沒有就是這樣子!我要給觀眾看到,我打完之後是這樣子,你們打完之後,也是這樣子!