• 3231閱讀
  • 40回復

[線上看]港甲精華 世紀金烏龍 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 30  發表于: 2011-12-19
引用第29樓g3rMan2011-12-18 22:41發表的“”:
7.若所分享的片段只供線上欣賞,請於題目前加上[線上看]三字
你冇加到? [表情]

例係呢度, 扣分合理。

不過之後講番(我兩年前都講過)
當全版每一個TOPIC 都係[線上看]既時候
仲有無必要要手動加番呢3個字??
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 31  發表于: 2011-12-19
引用第29樓g3rMan2011-12-18 22:41發表的“”:
7.若所分享的片段只供線上欣賞,請於題目前加上[線上看]三字
你冇加到? [表情]

"[ 本文被迪克在2011-12-18 17:09重新編輯 ]"
只愛足球
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 32  發表于: 2011-12-19
引用第30樓黑魔道士比比2011-12-19 09:43發表的“”:
例係呢度, 扣分合理。
不過之後講番(我兩年前都講過)
當全版每一個TOPIC 都係[線上看]既時候
.......

其實我都想close左下載區
然後加返選項
唔駛大家手動輸入[線上看]......
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 33  發表于: 2011-12-19
引用第32樓迪克2011-12-19 10:48發表的“”:
其實我都想close左下載區
然後加返選項
唔駛大家手動輸入[線上看]......

我直程覺得, 選項都唔洗啦
除非個版係有[線上看]以外既野睇姐~~

即係好似賽事直播區, 個個POST 都係直播賽事,
咁唔洗特登前面加[賽事直播]
離線迪克
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 34  發表于: 2011-12-19
引用第33樓黑魔道士比比2011-12-19 11:37發表的“”:
我直程覺得, 選項都唔洗啦
除非個版係有[線上看]以外既野睇姐~~
即係好似賽事直播區, 個個POST 都係直播賽事,
.......

如果取消左下載區
就可能真係有非線上看o架喇

應該咁講,以前無子版
所以有呢條rule
我就係想還原返
只愛足球
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 35  發表于: 2011-12-19
引用第34樓迪克2011-12-19 13:15發表的“”:
如果取消左下載區
就可能真係有非線上看o架喇
應該咁講,以前無子版
.......

好既

不過而家其實都唔興下載
你睇近年下載區果度邊有新POST 先得架
好多都已死link
離線hohoho2
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 36  發表于: 2011-12-19
http://www.youtube.com/watch?v=Feurle7qkfQ
法圖斯揚威國際了

youtube幾個鐘多左10萬view
[ 本文被hohoho2在2011-12-19 23:51重新編輯 ]
離線ArSo
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 37  發表于: 2011-12-20
你冇加到? [表情]

算啦我廢UP 下
並無不滿的
我明白版主要執行版規

不過可以改進下更好
宜家應該唔興DOWNLOAD 睇精華吧
[ 本文被ArSo在2011-12-20 01:11重新編輯 ]
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 38  發表于: 2011-12-20
上左英國《太陽報》

OWN GOALS do not get more special than this.

Nigerian defender Festus Baise served up a quite spectacular strike past his goalkeeper during Sun Hei SC's 3-2 defeat at the hands of Citizen AA in the Hong Kong first division on Friday.

Some have described it as a reverse scorpion kick, like Colombian goalkeeper Rene Higuita's save against England in 1995.

Others have compared it to Wayne Rooney's incredible overhead effort against Manchester City in February, which has been nominated for FIFA's Goal of the Year.

One thing is for certain, if football's global body dished out gongs for strikes at the wrong end, this beauty would top the lot.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4008431/Own-goal-is-a-scorpion-king.html
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 39  發表于: 2011-12-20
引用第38樓g3rMan2011-12-20 10:57發表的“”:
上左英國《太陽報》 [表情] [表情] [表情]
OWN GOALS do not get more special than this.
Nigerian defender Festus Baise served up a quite spectacular strike past his goalkeeper during Sun Hei SC's 3-2 defeat at the hands of Citizen AA in the Hong Kong first division on Friday.
.......

出名鳥
離線傲濤
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 40  發表于: 2011-12-24