• 4859閱讀
  • 117回復

估: 邊個入英超第二萬球 (圓滿結束,多謝咁多位好友支持) [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 90  發表于: 2011-12-21
19982 + 3 + 4 = 19989球啦

p.s. 估唔到有咁多人玩呢
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 91  發表于: 2011-12-21
Silva - 曼城
離線庭...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 92  發表于: 2011-12-21
Hernandez --- Manchester United
咦?好似截左啦喎
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 93  發表于: 2011-12-21
引用第90樓g3rMan2011-12-21 11:06發表的“”:
19982 + 3 + 4 = 19989球啦 [表情] [表情] [表情]
p.s. 估唔到有咁多人玩呢 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

估唔到有個咁好玩既遊戲咋
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 94  發表于: 2011-12-21
諗緊計唔計埋光版同庭........
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 95  發表于: 2011-12-21
引用第94樓g3rMan2011-12-21 11:28發表的“”:
諗緊計唔計埋光版同庭........ [表情]

截左喇? 咁唔好計啦! 對其他人唔太公平.......如果你計, 等陣有19999球既時候有人加入就仲煩! 你係post度打番已截止啦
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 96  發表于: 2011-12-21
引用第95樓鬼影炎光2011-12-21 11:30發表的“”:
截左喇? 咁唔好計啦! 對其他人唔太公平.......如果你計, 等陣有19999球既時候有人加入就仲煩! 你係post度打番已截止啦

但係冇跟格式果d我都計左呢, 做壞左規矩tim
離線鬼影炎光
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 97  發表于: 2011-12-21
引用第96樓g3rMan2011-12-21 11:32發表的“”:
但係冇跟格式果d我都計左呢, 做壞左規矩tim [表情]

果D好minor唧.....我同亞庭唔好計喇!
離線g3rMan
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 98  發表于: 2011-12-21
引用第97樓鬼影炎光2011-12-21 11:34發表的“”:

好的, thx
離線庭...
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 99  發表于: 2011-12-21
引用第97樓鬼影炎光2011-12-21 11:34發表的“”:

冇錯
離線joN3
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 100  發表于: 2011-12-21
引用第1樓g3rMan2011-12-18 23:08發表的“”:
已估:
Suarez --- 呀威, 垃圾桶
Rooney --- g3rMan, xo883, youyou, KeL, david819918, CopoeL
烏龍球 --- 魚蛋, extra, yoshra11
Micah Richards --- 麥精
Ba --- OldSosad, wongfanshing, JHELSEA, 杜菲斯, 辛尼關
Aguero --- 可可粉, Rave, ab34
Meireles --- →※Pong※←
Van Persie --- YIN, kevin6543, KaiMatthewBot, Why, realwayutd.
Nani --- 辣椒仔, 蘭尼
Saha --- Pre
David Silva --- MonsieurGarcon, 托利斯
Bellamy --- TuNg, fatman
Ashley Young --- 艾殊利楊格
Shawcross --- 英俊
van der Vaart --- eve_lbl85, joN3
Holt --- sikingthegreat, ttaal68
Vermaelen --- 朗尼
Ramsey --- 迪克
Adebayor --- 國球旗, frankie
Adam --- reve
Hernandez --- ming仔
Pavlyuchenko --- 黑魔道士比比
Welbeck --- 韋碧克
P.Jones --- 真秘密, 工藤新一
Dzeko --- TriFox
S.Sinclair --- 望晴天
華貴大簡 --- 廢托
Helguson --- mcmcmcman
Downing --- 我要打十個
Hangeland --- HINNNS
Rochina --- 太伊
Balotelli --- 貓相士, 05cw2
Yakubu --- whbun123
De Gea --- 劍孤行
Torres --- liuming
Eagles --- ting007
Crouch --- loklok
Agger --- 加歷查
Bendtner --- 朗拿度
Odemwingie --- hkbbfan
Dempsey --- MU-yin
Valencia --- Kai王
Fellaini --- 迪基亞
Osman --- 亨利仔

華貴大簡 --- 廢托
離線望晴天
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 101  發表于: 2011-12-22
無人中albrighton
離線亨利仔
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 102  發表于: 2011-12-22
albrighton
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 103  發表于: 2011-12-22
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線迪基亞
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 104  發表于: 2011-12-22
此 game 已完