• 5719閱讀
  • 56回復

涉公園性交男女遭「起底」 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 15  發表于: 2011-12-29
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 16  發表于: 2011-12-29
引用第15樓煙花2011-12-29 15:49發表的“”:
男o既我無咩興趣睇................睇av 都係睇女之ma [表情]

睇下而家d人咩心態都好既...

齋睇果段片...都無咩好睇啦...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 17  發表于: 2011-12-29
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 18  發表于: 2011-12-29
【本報訊】一對男女疑慾火難耐,竟在公眾地方「打真軍」,全程被人偷拍後放上網,不少網民均認為兩人行為過份:「要搞去車震啦!大街大巷咁搞法,條女知唔知醜㗎?」

網民轟「以為拍緊 AV」
昨日有網民於高登討論區開設「香港真人扑性 DAY」的帖,並上載數張男女「打野戰」的相片,其後另一名網民上載了從另一角度拍攝的短片,更有人認出地點疑是天后屈臣道維多利中心第二座地下公園。從相片可清楚看見一名青年伏在脫了鞋、張開雙腿睡在石凳上的女子身上,其中一張相片更拍到男子右手伸到兩人私處,似有所動作;另一張相片則看到女子跨坐在男子大腿上擁吻。
不少網民對兩人大膽行徑表示反感,「係咪扮㗎咋?咁猖狂嘅」、「咁多姿勢仲以為拍緊 AV」、「要搞都搵個隱蔽啲地方啦」!根據《公安條例》,任何人在公眾地方作出喧嘩或擾亂秩序的行為,可被控以公眾地方行為不檢罪,最高可處罰款 5000元及監禁一年。

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20111228&sec_id=4104&subsec_id=12731&art_id=15931128

行為不檢...

叫佢唔好咁大聲tim ar...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 19  發表于: 2011-12-29
離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 20  發表于: 2011-12-29
吾不欲觀矣..............
現在是什麼世界................??
離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 21  發表于: 2011-12-29
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 22  發表于: 2011-12-29
引用第20樓始希2011-12-29 16:11發表的“”:
吾不欲觀矣..............
現在是什麼世界................??

其實上床(佢俗稱既仆野) 真係無人會理你...

不過大街大行就無人唔會唔拍片囉...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 23  發表于: 2011-12-29
離線ODIN
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 24  發表于: 2011-12-29
你話女友港女,甫拖手便問你家宅?或者她其實正準備獻身。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 25  發表于: 2011-12-29
引用第23樓煙花2011-12-29 16:46發表的“”:
有人說他們是「野狗」,為何這城市那麼多後生「野狗」?香港青年男女特別淫蕩嗎?不會呀,年年全球性事調查,香港人的性事次數永遠居於榜末。觀乎片中男女,也似成年,没有特別癖好的話,在這二十年來最冷的聖誕夜晚,平台上寒風蝕骨,貪佢夠凍乎?非也,錯未盡錯於未能忍所不能忍,錯於你窮。在香港,兩情相悅的搞野,都要講錢的,你要不家裡有點錢,容得你有間房,要不你掙得點錢,租得起屋,爆得起房,没有錢,在香港你連野戰都打不了。
.
你話女友港女,甫拖手便問你家宅?或者她其實正準備獻身。.......

原來其實咁耐以黎只係一場誤會!

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 26  發表于: 2011-12-29
離線Desmond
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 27  發表于: 2011-12-29
我想睇左條女既fb
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 28  發表于: 2011-12-29
呢 d 新聞唔係唔比貼咩
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線始希
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 29  發表于: 2011-12-29
引用第22樓sun2011-12-29 16:45發表的“”:
其實上床(佢俗稱既仆野) 真係無人會理你...
不過大街大行就無人唔會唔拍片囉...

引用第21樓煙花2011-12-29 16:34發表的“”:

我純粹當睇av [表情]

,,其實男歡女愛實是個人問題(你情我願)
(拜託請關在房間內...)
不過 ..拜託人家真的接受不了.......
說人家守舊古板也沒關係,,,,,