• 7000閱讀
  • 159回復

[論壇公佈]好友論壇成立美術部 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-01-14
報告下,
宜家【創意美術部】已經有4位成員了!!!
如果你仲想加入,請pm我吧!!
齊齊為好友論壇作出貢獻∼
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線碧咸廿三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-01-14
引用第73樓reve2012-01-14 02:30發表的“”:
無得set新等級,用新牌仔啊?
反正老狐個署理壇主都要set新既,一齊set好嗎? [表情] [表情]

期待整新牌仔~加油~
            ★ 我敢想敢做、我有我超型態度 ★  

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-01-14
引用第76樓碧咸廿三2012-01-14 02:54發表的“”:
期待整新牌仔~加油~ [表情] [表情] [表情] [表情]

我好期待你呢位天才加入我哋添啊!!好嗎?
keep walking, keep scoring, let's do it again!!! YNWA
離線三郎
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-01-14
引用第73樓reve2012-01-14 02:30發表的“”:
無得set新等級,用新牌仔啊?
反正老狐個署理壇主都要set新既,一齊set好嗎? [表情] [表情]

你問下老狐..
離線碧咸廿三
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-01-14
引用第77樓reve2012-01-14 02:56發表的“”:
我好期待你呢位天才加入我哋添啊!!好嗎? [表情] [表情]

塵世間乜都有得學、唯獨是天份係冇得學既~

不過我美術真係冇乜天份~幫你唔到了~最多幫你物色下有冇美術人才啦~
            ★ 我敢想敢做、我有我超型態度 ★  

離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-01-14
引用第78樓三郎2012-01-14 02:59發表的“”:
你問下老狐.. [表情]

如果技術支援版主 無問題,我覺得ok架,之前老狐都提過佢需要set一個新級別“署理壇主”,跟住先可以用新牌仔。
當然,知會佢一聲先,問下意見如何都系啱既∼
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-01-14
引用第79樓碧咸廿三2012-01-14 03:01發表的“”:
塵世間乜都有得學、唯獨是天份係冇得學既~[表情]
不過我美術真係冇乜天份~幫你唔到了~最多幫你物色下有冇美術人才啦~ [表情]

美術真係冇乜天份

好啦,到時記得多多卑意見吧!
離線thomas33
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-01-14
恭喜
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-01-14
引用第75樓reve2012-01-14 02:49發表的“”:
報告下,
宜家【創意美術部】已經有4位成員了!!! [表情] [表情] [表情]
如果你仲想加入,請pm我吧!!
齊齊為好友論壇作出貢獻∼ [表情] [表情] [表情] [表情]

強!

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線antony
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-01-14
勁, 加油
離線weijian1988
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-01-14
期待表現
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-01-14
引用第68樓ecko2012-01-14 01:54發表的“”:
冇問題~
不過幾樣野要confirm~
.......

1. 創意美術部 係子版, under 論壇政務總處 or 技術支援中心?

我想放係政務總處。

其實遲D 我想連技支版都搬去政務處既子版。因為實在無必要獨立一個版。

2. 創意美術部 係公開比所有人定有限制? 如有限制, 比咩人?

可唔可以部分公開部分限制?唔可以既話就限制進入啦。版主級以上既先可以進入。

3. 要開新級別比美術部成員?

技支上有冇困難或者其他考慮?無既話開個新級別比佢地都好既。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-01-14
引用第86樓freezefox2012-01-14 16:07發表的“”:
1. 創意美術部 係子版, under 論壇政務總處 or 技術支援中心?
.......

2. 創意美術部 係公開比所有人定有限制? 如有限制, 比咩人?

可唔可以部分公開部分限制?唔可以既話就限制進入啦。版主級以上既先可以進入。 (可以)

3. 要開新級別比美術部成員?

技支上有冇困難或者其他考慮?無既話開個新級別比佢地都好既。 (無咩問題)

都係一句,有data就ok了
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-01-14
子版起左,reve盡快交login id 比我就得
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線reve
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-01-14
引用第88樓垃圾桶2012-01-14 21:21發表的“”:
子版起左,reve盡快交login id 比我就得

多謝曬桶少!!!