• 7114閱讀
  • 122回復

[論壇公佈]請各版版主注意,年廿八,論壇也要洗邋遢 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-01-21
引用第68樓啪啪啪啪啪啪2012-01-21 01:37發表的“”:
啊,其實呢,除佐刪文之外
有無考慮埋將「零發」或者低於某個發帖數目既會員都一併刪除埋
反正呢 d 會員都好耐無黎,我好懷疑佢地仲記唔記得呢度
.......

可以研究。

技支方面有冇意見?

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-01-27
引用第75樓freezefox2012-01-21 20:07發表的“”:
可以研究。
.......
唔係問題,反正以前都清過一次
方便大家Save & Print

fb: peterkl
垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
要為自己加油,彼得加油!!
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-01-31
引用第76樓垃圾桶2012-01-27 19:22發表的“”:
唔係問題,反正以前都清過一次

既然係咁,清左佢好D。

大概幾時可以進行?有咩事前功夫要預備?

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-01-31
引用第77樓freezefox2012-01-31 09:55發表的“”:
既然係咁,清左佢好D。
.......

因為呢個係沙及郁會員戶口,先set 要delete既範圍,例如登記超過三個月,現時仍為0post 用戶,然後一星期至兩星期論壇版面通知,做當日停會員註冊,然後就入指令停account,停完開返註冊就ok

垃圾桶四Be
Be Courteous, Be Kind, Behave, Be Patient
惜日的光輝只停留在惜日;今日的光輝只停留在今日;明日的光輝只靠自己努力;彼得我一定可以再做奇蹟!!
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-01-31
然後一星期至兩星期論壇版面通知

我覺得呢個 step 應該直接 skip 佐佢

超過半年以上仍然係零發既好懷疑仲會唔會繼續長駐呢度

呢個世界無免費午餐
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014

離線美利拉斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-01-31
直播版開季前已經清左一次,所以直播版已經搞掂哂,報告完畢

旗艦人
挑:lamho@The Shadow Sniper 5K(已收)
挑:arsenal@NEW DYNAMIC 100K(已收)
被挑:工藤新一@LEGEND 10K(已付)
被挑:TriFox@爽YY 10K(已付)
離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-01-31
引用第79樓啪啪啪啪啪啪2012-01-31 22:00發表的“”:
然後一星期至兩星期論壇版面通知
我覺得呢個 step 應該直接 skip 佐佢
超過半年以上仍然係零發既好懷疑仲會唔會繼續長駐呢度
.......

notice要照出,所有既網上服務都係咁,如果唔係收complain邊個咁得閒去handle? 你同我handle, 總版規一齊都無提過呢樣野,而家突然要行,會出問題的,所以點skip都唔可以skip得呢個step

垃圾桶四Be
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-02-01
引用第81樓垃圾桶2012-01-31 23:59發表的“”:
notice要照出,所有既網上服務都係咁,如果唔係收complain邊個咁得閒去handle? 你同我handle, 總版規一齊都無提過呢樣野,而家突然要行,會出問題的,所以點skip都唔可以skip得呢個step

咁你宜家著手攪㕸。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-02-01
論壇版面通知個到,象徵式三日得啦。唔好拖咁耐。仲有你最尾個句:「停完開返註冊就0k」我唔明點解。

成單job可唔可以一星期內攪掂?

離線Gabriel
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-02-01
引用第83樓freezefox01-02-2012 08:20發表的“”:
論壇版面通知個到,象徵式三日得啦。唔好拖咁耐。仲有你最尾個句:「停完開返註冊就0k」我唔明點解。
成單job可唔可以一星期內攪掂?

即係要執行「刪除」果d account既動作之前,係需要暫時停止接受新會員既註冊。停止左之後就可以開始「刪除」果d acoount,當刪除動作完成之後先開放番註冊
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-02-01
引用第84樓Gabriel2012-02-01 10:28發表的“”:
即係要執行「刪除」果d account既動作之前,係需要暫時停止接受新會員既註冊。停止左之後就可以開始「刪除」果d acoount,當刪除動作完成之後先開放番註冊

原來如此。

離線垃圾桶
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-02-16
1st batch delete攪掂

清左1/3戶口走

搵人攪攪個吹水版同埋HT版

果2版未郁過

垃圾桶四Be
離線迪神
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-02-16
引用第86樓垃圾桶2012-02-16 20:12發表的“”:
清左1/3戶口走
.......

我專登唔郁架喎
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-02-16
引用第86樓垃圾桶2012-02-16 20:12發表的“”:
清左1/3戶口走
.......

吹水版唔駛攪啦。由佢。

HT 版要問下版主係咪有心保留個D TOPIC。我之前講過,唔係一定要清TOPIC 的。要視乎情況。若然D TOPIC 係有價值的,全數保留亦無問題。

發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-02-16
引用第86樓垃圾桶16-02-2012 20:12發表的“”:
清左1/3戶口走
.......

清戶果部分完成架啦?!

咁快?
四星德國!!KING OF THE WORLD 2014