• 20021閱讀
  • 836回復

[手機周邊]有無人用緊note? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 75  發表于: 2012-03-16
引用第72樓sun2012-03-16 15:24發表的“”:
吓! 終於仲有人同我一樣了...握下手先... [表情] [表情] [表情]

你邊同我。你宜家咪正正打算加入呢個大家庭囉。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 76  發表于: 2012-03-16
引用第74樓煙花2012-03-16 15:26發表的“”:
無錯~~~電話越小功課,放假比人搵到要做野機會越小 [表情]
就算搵到我都check 唔到e-mail幫佢唔到 [表情]

我唔係用黎for 工作的...放假我係唔會做公司野的...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 77  發表于: 2012-03-16
引用第74樓煙花2012-03-16 15:26發表的“”:
無錯~~~電話越小功課,放假比人搵到要做野機會越小 [表情]
就算搵到我都check 唔到e-mail幫佢唔到 [表情]

打死我都唔會用電話黎CHECK E-MAIL 架啦!仲做唔夠呀?

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 78  發表于: 2012-03-16
引用第75樓freezefox2012-03-16 15:26發表的“”:
你邊同我。你宜家咪正正打算加入呢個大家庭囉。 [表情] [表情]

我無計架...我全家上下包括我老頭都轉哂呢d機種了...

最搞笑就係家人最近約去拜山...幾人傾完我都未知咩事...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 79  發表于: 2012-03-16
呀,另外,我見到團購個到NEXUS $3688,平幾舊。

不過應該係水貨………

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 80  發表于: 2012-03-16
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 81  發表于: 2012-03-16
引用第77樓freezefox2012-03-16 15:27發表的“”:
打死我都唔會用電話黎CHECK E-MAIL 架啦!仲做唔夠呀? [表情] [表情] [表情] [表情]

比公司知道你慣性會做...就會出多幾部比你...滿足你的需要了...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 82  發表于: 2012-03-16
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 83  發表于: 2012-03-16
引用第79樓freezefox2012-03-16 15:29發表的“”:
呀,另外,我見到團購個到NEXUS $3688,平幾舊。
不過應該係水貨………

水貨無保養...而家d機好易壞架...半年可以壞你2 3次...無保養咪搞我...

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 84  發表于: 2012-03-16
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 85  發表于: 2012-03-16
引用第78樓sun2012-03-16 15:29發表的“”:
我無計架...我全家上下包括我老頭都轉哂呢d機種了...
最搞笑就係家人最近約去拜山...幾人傾完我都未知咩事... [表情]

係架。尤其無「鴨士」。成班朋友係鴨士到商量哂所有野(例如燒野食食咩,星期日開會幾點,一陣去邊間茶樓飲茶),決定埋啦,你都唔知。你會係最尾被通知個個。

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 86  發表于: 2012-03-16
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 87  發表于: 2012-03-16
引用第82樓煙花2012-03-16 15:30發表的“”:
SC-04D,DOCOMO水貨,有鎖機,冇左WIFI tegethering。Hard Reset後要倒返D File入去先用到。
就算軟解左,Upgrade後又可能要再搞過,一買返黎隨時大把手尾跟。
但價錢OK
.......

聽人講...apple有個好算...係可以將你機內既data傳上去...

有咩問題...即使reset都可以將d data download番...係唔係有d咁既事?

離線煙花
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 88  發表于: 2012-03-16
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 89  發表于: 2012-03-16
引用第84樓煙花2012-03-16 15:31發表的“”:
咁係佢地有問題 [表情]

佢地好忙架其實...所以成日叫我sms佢地就好...有咩傾用line...apps啦...唔得閒聽電話架...

好似我細佬咁...佢一日要睇病人...邊得閒同你傾幾點幾時做d乜丫...

家姐又成日出差...開會...真係同你傾多句都無時間!