• 20006閱讀
  • 836回復

[手機周邊]有無人用緊note? [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 765  發表于: 2012-07-09
引用第761樓youyou2012-07-09 16:31發表的“”:
我肯定係S3 plan, 但唔知做唔做note [表情]

未就係聊明所講既 4G plan囉...
愈是睿智的人,愈有寬廣的胸襟...

簡潔是智慧的靈魂,冗長是膚淺的藻飾...

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 766  發表于: 2012-07-09
引用第762樓sun2012-07-09 16:31發表的“”:
我去門市問埋架...係note plan...唔係4g plan喎... [表情]

其實無論note好定S3好, 你可以TRADE走部S3換NOTE, (應該唔駛加錢, 去WILSON等地)
跟手你食埋個SM PLAN, 所以其實無論4G好定3G PLAN好, 都無所謂的
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 767  發表于: 2012-07-09
引用第762樓sun2012-07-09 16:31發表的“”:
我去門市問埋架...係note plan...唔係4g plan喎... [表情]

啊。你指定要NOTE!咁我就唔清楚了。

我只係問PLAN ,無話一定要NOTE。SIII 又得SII 都得。

不過,都係3G PLAN 。唔係4G PLAN。4G PLAN 會仲貴DD。

YFF 已死!!這是 Fantrax 的新時代!!
離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 768  發表于: 2012-07-09
引用第766樓youyou2012-07-09 16:34發表的“”:
其實無論note好定S3好, 你可以TRADE走部S3換NOTE, (應該唔駛加錢, 去WILSON等地)
跟手你食埋個SM PLAN, 所以其實無論4G好定3G PLAN好, 都無所謂的

佢會同你講佢唔識/唔想咁麻煩。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 769  發表于: 2012-07-09
我家用hkbn...之前夠sell我續約36m...送部note比我啦...

不過唔知有咩限制+附加費用...都係費時搞了...

邊有咁大隻那那丫...

離線chun1424
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 770  發表于: 2012-07-09
引用第763樓freezefox2012-07-09 16:32發表的“”:
宜家申請信用卡唔係好易架咋咩?好多學生哥都申請到架。唔係咩?

岩岩問左同事,佢地話citybank 同恆生好似最易整
離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 771  發表于: 2012-07-09
引用第764樓sun2012-07-09 16:32發表的“”:
唉! 唔信算啦...我問左幾間呀!!!!!!
間間都無左啦...唔係費時再煩...都唔會揀3... [表情] [表情]

其實PCCW都有個similar的PLAN,
好似 $441, 簽36個月, 免6個月
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 772  發表于: 2012-07-09
引用第766樓youyou2012-07-09 16:34發表的“”:

其實係一個好方法!

就好似我以前問左大家有咩方案...

仲要睇埋自己既需要黎睇...

你呢個好good! 不過要下次了...

離線youyou
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 773  發表于: 2012-07-09
引用第768樓freezefox2012-07-09 16:34發表的“”:
佢會同你講佢唔識/唔想咁麻煩。 [表情] [表情]

笠左佢部電話, 行過隔離WILSON, 真係唔煩架
離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 774  發表于: 2012-07-09
引用第767樓freezefox2012-07-09 16:34發表的“”:
啊。你指定要NOTE!咁我就唔清楚了。
.......

如果唔想又trade又盛...

問note既plan係唔同架...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 775  發表于: 2012-07-09
引用第756樓youyou2012-07-09 16:29發表的“”:
係呀, 有D人重賣走部S3 (大約5000)
計番, 平均150有找無限上網 [表情] [表情]

我上次咪就係咁囉。

298 X24 出機。4S 同埋NOTE 任你揀(我揀左4S)。

全數只係比7152。但我有 5G既用量!

佢仲要送我一隻手指,可以要黎比手提電腦上網。再送多兩張卡,可以用落IPAD 或其他電話到。十分方便!

計落,我個5G PLAN ,一個月連90蚊都唔駛。真係抵到無朋友。

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 776  發表于: 2012-07-09
引用第773樓youyou2012-07-09 16:37發表的“”:
笠左佢部電話, 行過隔離WILSON, 真係唔煩架 [表情] [表情]

我真係最怕煩...

離線sun
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 777  發表于: 2012-07-09
引用第775樓freezefox2012-07-09 16:38發表的“”:
.......

iphone我無考慮...所以唔知...

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 778  發表于: 2012-07-09
引用第770樓艾殊利楊格2012-07-09 16:35發表的“”:
岩岩問左同事,佢地話citybank 同恆生好似最易整

申請番張囉。有信用卡方便D 既。

離線freezefox
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 779  發表于: 2012-07-09
引用第774樓sun2012-07-09 16:37發表的“”:
如果唔想又trade又盛...
問note既plan係唔同架...

無人好似你咁,對部NOTE 咁忠心架嘛。

我地問PLAN 就係問PLAN,唔係太上心咩機的。呢期最HOT 係S3,佢地一定係推S3 的。咁咪會有多D 著數囉。你指定一定要NOTE既,選擇少左,咪無咁多平PLAN 可以揀囉。

若然連TRADE 都話唔想TRADE既,咁就為有谷住用貴PLAN的了。

呢個就真係個人選擇既問題了。