• 17494閱讀
  • 477回復

Oklahoma City Thunder - Playoff黎啦 [復制鏈接]

上一主題 下一主題
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 450  發表于: 2012-07-02
Brooks Agrees To Four-Year Deal With Thunder
Jul 01, 2012 12:31 AM EDT

Scott Brooks has agreed to a new deal to remain with the Oklahoma City on a four-year deal, according to a source.

Brooks' deal expired on June 30th.

The most recent offer from the Thunder was more than $4 million per season.
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 451  發表于: 2012-07-12
離線fatman
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 452  發表于: 2012-08-28
Durant黎HK
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 453  發表于: 2012-08-30
回 fatman 的帖子
fatman:Durant黎HK[表情]  (2012-08-28 12:36) 

KD殺到尖咀睇夜景

繼火箭後衞林書豪後,雷霆得分王杜蘭特(KD)將於今明兩日來港進行訪問。杜蘭特已於昨晚乘私人飛機由西安抵港,落機後更急不及待於維多利亞港拍照留念。

杜蘭特早前先後於上海和西安進行訪問,除接受媒體訪問外,更親自落場與內地青年進行交流。杜蘭特昨夜抵達香港進行最後一站中國之行旅程,他將於今午前往理工大學邵逸夫體育館,指導200名參與Nike League青少年的籃球技術,然後再往灣仔Nike Basketball專門店出席新鞋發布會。

杜蘭特明日中午會在灣仔修頓出席Nike League明星賽,與本地青年球員組成Nike League明星隊,迎戰由香港甲一球員組成的明星隊,杜蘭特隨時會技癢落場玩兩手,之後會結束訪港行程離開。

http://orientaldaily.on.cc/cnt/sport/20120830/00286_002.html
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 454  發表于: 2012-08-31
有冇人去左修頓睇
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 455  發表于: 2012-11-17
西書今季咁多助攻
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 456  發表于: 2012-12-25
好耐冇update了 講返近況

kd 都唔需要多講啦 仍然係得分王啦

西書 今年助攻竟然去到8.x 算係一大轉變 可能戚同harden走左有關啦
但係問題仍然存在...都係同個腦有關啦
http://www.youtube.com/watch?v=tSs8qIDxGRU
呢一球同block占士果球...
http://www.youtube.com/watch?v=a0CsqFCdgcc
表面上就當然靚block...但咁樣其實係超級危險動作....對面落地一唔小心就斷手斷腳...
我個人極度唔鐘意佢咁樣打 不整體上黎講 西書無疑係top5 pg (sg?...)
pg後備美羅控制節奏不錯 但係得分力都係不足 而且缺乏霸氣(?) 希望佢可以加強呢方面啦

k mart 非常好咁取代左harden
佢d3分真係好好j
得分有15.7ppg 同上年嘅harden亦差不多
但係佢始終助攻比較少...得1.x個 harden上年都有3.7apg 如果再多d就perfect
不過呢單trade我個人都非常滿意
lamb仔冇咩機會表現 但上場出得幾分鐘都有5~6分(如果冇記得) 希望遲d可以出多d佢

內線問題都係咁啦 : 攻力不足
而家得分點都係照舊3個...其中一個熄火就大件事..
thabeet對佢冇咩期望 但效果又不差 希望佢做到 4+4 什至 5+5 啦

今晚對熱火加油復仇
[ 此帖被yoshra11在2012-12-25 20:56重新編輯 ]
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 457  發表于: 2012-12-26
wade臨尾個球真係打到westbrook隻手...

換個角度睇..westbrook今日命中率咁差都係輸少少
算唔錯啦
同埋聯盟罰球命中率最高既的地今日炒左6個罰球..
反而熱火全中,最後就係輸6分

anyway.. 收拾心情準備下一場吧
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 458  發表于: 2013-01-19

kd! career high
離線淨土
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 459  發表于: 2013-01-20
bff 都有好友傾NBA... 真好
離線淨土
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 460  發表于: 2013-01-20
回 yoshra11 的帖子
yoshra11:[圖片]
kd! career high [表情] [表情]  (2013-01-19 18:41) 

Carerr high 仲要 FT 21-21  
離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 461  發表于: 2013-01-21
回 淨土 的帖子
淨土:bff 都有好友傾NBA...[表情] [表情] 真好 [表情] [表情]  (2013-01-20 13:21) 

離線yoshra11
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 462  發表于: 2013-04-20
後日十點半對火箭
炒harden啦
離線阿清
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 463  發表于: 2013-04-27
Westbrook
考驗KD既時候...

呢個match up Reggie Jackson應該都ok既..
離線杜菲斯
發帖
好友元
貢獻值
只看該作者 464  發表于: 2013-04-27
連鐵人西書都出事